Боксер
Публикувано: 04 June 2007 - 08:16 AM
здравеи да ти кажа то е от Нина,но не е взто ли4но от нея един приятел на баща ми си го беше запазил(наи-едрото мъжко)но поради проблеми не може да го гледа и ни го даде а баща ми преди е гледал два боксера и мъжки и женски и го взехме кръстихме го Аякс преди 2 дни тежеше 4кг и 200г,а за въпроса за Международна Здравна Книжка не,не знам дали има има само здравен паспорт от къде се издава тази книжка?да,ваксина има още не го бяхме взели на 45дни му е бита една и сега на 10 ще му бият още една!яде хумана за бебета с бебешки гранули,спи на една 4ерга дето си му е от маика му,а ина4е скимти да го гушна ж леглото ама не му давам щото след няколко месеца ще ме измести:)ходи да ака и пишка в коридора и да ще бъде рег.А с жъзпитанието напредваме доста добре знае командите-НЕ,НА МЯСТО,ДРЪЖ добре 4е знае и пусни,ЕЛА и сега у4им СЕДНИ:)
Публикувано: 04 June 2007 - 08:19 AM
а да попитам няма ли все пак желаеши от София да си направим среща???
Прикачени файлове
-
____________134_.jpg (297.52K)
Брой сваляния: 59
Публикувано: 05 June 2007 - 02:23 PM
Цитат
Ааааааа,защо с купирана и колко малко ?
Ами с купирана, защото съм имал около 15 години боксери и за мен истинския боксер е с копирана опашка.Това е моето лично мнение.
А за големината...колкото по-малко, толкова по-добре:)От 40 дни например, до към 2 месеца.
Публикувано: 05 June 2007 - 02:27 PM
Цитат
logic
Гледах наскоро r) една обява ще ти я намеря и ще ти я прати
Гледах наскоро r) една обява ще ти я намеря и ще ти я прати
Бих искал да е пясъчен с черна муцуна(може и с лека тънка ивица бяло по средата на носа до междуочието), малко бяло на гърдите и малко бяло на четирите лапички:)
Благодаря предварително!