Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#3121 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 November 2014 - 12:30 PM

Тези са от снощи.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3122 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2014 - 12:55 PM

Това са стари.Във връзка с името- изброявах на глас много имена и точно на това име Корк наостри уши и ме погледна.Има К има и Р ,прочетох някъде,че трябва да има такива букви,но все пак...може и да е смешно,но аз и Корк си го харесваме.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3123 Потребителят е офлайн   blackburn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:German Shepherd Dog

Публикувано: 28 November 2014 - 03:27 PM

Много красив Корк! :wub:
Жив и здрав да Ви е!
User's Signature

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net

#3124 Потребителят е офлайн   estrella Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 November 2014 - 04:17 PM

хаха предпоследната снимка е убийствена. Колкото пъти я отворя толкова пъти ми става смешно :))) има адски сладка физиономия. Много ти е хубав кучо! :ba_025:
User's Signature

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.

#3125 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 November 2014 - 08:42 PM

О...нали ви казах!!Много ви благодаря! И вас съм срещала в предходните стр. Дано и в бъдеще да е!!! Добра да бъде вечерта ти Диадра! Аз съм една от щастливите мама на кучо,ти ми даде надеждата и уверенността,а другото зависи изцяло от мен,съдбата и подкрепата-морална на всички вас! Сега да споделя,докато Корки беше по-малко бебе,веднъж се изпишка в средното гнездо на един разклонител,едва успях да го изключа и двамата бяхме изплашени. И нагриза кабела на зарядното на лаптопа,тогава изплашената бях само аз/защото беше служебния ,имах за довършване служ,работа/.Сега аз си работя на работа с кабел обвит с изолирблант,а в къщи той си лежи до кабела на домашния и...а е решил да...,а сме си изръмжали взаимно.Рядко го пускам без повод,всъщност всяка вечер след работа в един парк,ако няма никой,но за малко.Понякога играе и бяга,но понякога просто си върви до мен.Една вечер имаше младежи на една пейка в странична алея,реших да пробвам да не го вързвам.Игнорира ги по мое настояване,докато си вървяхме по нашата алея,но реших да опитам,минахме близо до тях и той скочи да си играе.Те си поиграха с него,но трябваше да го хвана, за да тръгне след мен.В интерес на истината не опитах да тръгна,за да видя неговата реакция. В почивните дни правим разходки от 5 до 8 км.Е за сега лека на всички! Розита,върнете се с Рая и споделяй,стига се цупи.Липсвате ни!!!

#3126 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 December 2014 - 08:35 AM

Корк, трябва да се прекръсти на "Чорапчо" заради красивите бели чорапки на крачетата! :db_046:

#3127 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2014 - 09:21 PM

Добра да бъде вечерта ти Диадра!Добра и на всички,които сте ме уважили с отговорите си!Добра и на всички позитивно настроени в този форум! Корк,вчера навърши 5 месеца.Първата команда,която научи е СЕДНИ.В началото,заради лакомствата,сега вече и без лакомства,на всяко място,пред магазин,пред друго същество,било то и котка,понякога все още с леки корекции/да ме погледне и...готово/.Сега се учим на командата редом/ФУС/.Минаваме покрай всичко,кучета-корекция-продължаваме,котки-опъване-аз спирам-сяда-лека корекция с подканяне и тръгваме,хора и играещи деца-валс или танго с дупето,ако искат да си играят с него го пускам,ако ли не опъване от него,корекция от мен и ...ФУС,браво,добро момче милване и целувка по челото.Всеки път се обръща назад да гледа дразнителя,но продължаваме без особена трудност/в редки случаи,лоши същества и въпреки това ги игнорираме/.Днес съм много доволна от нас двамата,заедно успяхме.Минахме по един път,по който има 2 вързани злобни кучета овчарка и подобие.Корк се опъна,готов може би за бой,опит за излайване.Спрях,той седна ФУС ,2-3 КОРЕКЦИИ и тръгна до мен без да се обърне.Аз-похвала,гушкане през гърдите,целувка.После обаче ми въртеше номера,оставих го,валеше ,мокро,кално,но всичко това на повод/рулетка/.Историята продължава...Прибрахме се ,баня,вечеря и тук../днес за Корк имаше варено агнешко с моркови -за нас,с подправки и т.н.След вечерята,реших да опитам и му дадох голям кокал,истински от агнето. До сега съм бъркала в гранулите в купата му,в устата му,докато се храни,взимала съм кожените и шоколадови кокали наградки, но ...днес...имаше ръмжене почервеняване на очите и сигурна бях,щеше да ме захапе!!! За пръв път усетих,каква сила е Корко,но...3три пъти му взимах кокала с придържане към земята или само корекция с нашийника и му бърках в устата със страх разбира се! Накрая му го оставих да го довърши и сега уморен и доволен спи до мен на канапето,а аз пиша и трябва да го настигам в съня,след дом. ми задължения и нощното пишкане и баня.Обичам това диване,Корк!!! Ако,някъде греша,МОЛЯ корекция за мен от вас!Прегръдки за всички дом.любимци! Гушкане за Арин!!!!Цунки-гунки за малката Рая! Розитаааа....... :re_037:

#3128 Потребителят е офлайн   Physalis Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 08:25 AM

Не трябва да те е страх от кучето ти. :tb_195:

#3129 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2014 - 03:34 PM

Чудесно...команда / неизпъпнение/ кореция --> е правилиния начин.
Само имам забележка за похвлалата ...нека да е похавлата нещо като: бравоо, ОК, чудеснооо (тона, интонацията е важна тука) но целувките и прегръдките ги остави за домашното глезондрене...не за похвала.:db_046:

Кокала, особено готвен е винаги кофти идея. Нека да е огоромен който става само за дъвкане и точене на зъби, но не и за разтрошаване и поглъщане.

#3130 Потребителят е офлайн   ramzesbox Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:dogs, horses

Публикувано: 03 December 2014 - 05:30 PM

Тук има доста за възпитанието. Доколкото разбрах кучето ви е доста активно. Оставете го до се наиграе преди да го обучавате.
И приемете съвета на Диадра за кокалите сериозно. Само големи сурови и в никакъв случай свински. Най-добре телешки с голяма става за гризане. Щом изгризе ставата му го взимате и го хвърляте. Изгризването на ставата е достатъчно за да почисти зъбите. По-нататъчното гризане, може само да Ви донесе неприятности.
User's Signature

В памет на Рамзес (1994 - 2007)

#3131 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 10:13 PM

Добра да бъде вечерта ти Диадра! И на вас Рамзесбокс! Благодаря ви за споделянето!Поради незнание,допуснах грешка,може би?Изобщо нямах намерение да давам на Корк,кокал до 6 мес.бях чела някъде във форума,заради постоянните зъби,за да не счупи зъб.Беше проба,грешка,поука!!! Благодаря ви,разбрах,суров голям кокал,не свински.Диадра, тази вечер гледах твои снимки и видео от 2012 г.Прекрасна Аррин и вълнуващо изпълнение на мноооого боксери!!!!Днес Корко не ме слушаше особено.Пуснах го в парка,бяхме сами. При команда ЕЛА КОРК,кляках и той всеки път идваше.Общо 3 пъти. После започнаха да идват хора,видях ги отдалеч и...точно в този момент Корк си намери една пластмасова кутия и беше във вихъра си.Ужас,хората наближаваха..,изкарах кутия с цигари от джоба си,той дойде веднага и го вързах,ами ако не беше дошъл....? Не се страхувам от реакцията на Корк,а от реакцията на хората.Сега прекъсвам,заради нощното пишкане и акане. Имам толкова въпроси...? До КОЛЕДА трябва да се справя с доста неща... Целувки!!! :md_064:

#3132 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 10:13 PM

Добра да бъде вечерта ти Диадра! И на вас Рамзесбокс! Благодаря ви за споделянето!Поради незнание,допуснах грешка,може би?Изобщо нямах намерение да давам на Корк,кокал до 6 мес.бях чела някъде във форума,заради постоянните зъби,за да не счупи зъб.Беше проба,грешка,поука!!! Благодаря ви,разбрах,суров голям кокал,не свински.Диадра, тази вечер гледах твои снимки и видео от 2012 г.Прекрасна Аррин и вълнуващо изпълнение на мноооого боксери!!!!Днес Корко не ме слушаше особено.Пуснах го в парка,бяхме сами. При команда ЕЛА КОРК,кляках и той всеки път идваше.Общо 3 пъти. После започнаха да идват хора,видях ги отдалеч и...точно в този момент Корк си намери една пластмасова кутия и беше във вихъра си.Ужас,хората наближаваха..,изкарах кутия с цигари от джоба си,той дойде веднага и го вързах,ами ако не беше дошъл....? Не се страхувам от реакцията на Корк,а от реакцията на хората.Сега прекъсвам,заради нощното пишкане и акане. Имам толкова въпроси...? До КОЛЕДА трябва да се справя с доста неща... Целувки!!! :md_064:

#3133 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 03 December 2014 - 10:34 PM

А защо като го викате клякате?
Избягвайте да го лъжете с някакви други работи да идва,защото в един момент ще спре,а и какво правим ако се окаже,че нямате кутия цигари под ръка или пък нещо друго :md_064:
Измислете си команда,с която да го викате и си я използвайте винаги.Като дойде лакомства,вербални похвали и тупкане,галене-прегръдките и целувките си ги оставете за вкъщи :ba_025:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3134 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 11:31 PM

Върнах сееее,за малко,защото много ни се спи.Розита,не ни лишавай от чаровницата Рая,бъди горда,но разумна! Рядко качество!Исках да споделя,че по КОЛЕДА,се прибират дъщеря ми и съпруга ми.Ще ни бъде малко трудно с Корк навярно?Според вас,колко време ще му е необходимо,за да свикне с пълна къща и как да си помогнем с него взаимно,да бъдем тихи и послушни както сега?Сега свиква с приятелката на сина ми,но винаги посрещането е с приглушено пролайване,радост и след забележка,гонене в коридора на неговия фотьойл и тишина.О-ох..лека,лягаме,утре пак! :dry:

#3135 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 11:40 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 03 December 2014 - 10:34 PM, написа:

А защо като го викате клякате?
Избягвайте да го лъжете с някакви други работи да идва,защото в един момент ще спре,а и какво правим ако се окаже,че нямате кутия цигари под ръка или пък нещо друго :md_064:
Измислете си команда,с която да го викате и си я използвайте винаги.Като дойде лакомства,вербални похвали и тупкане,галене-прегръдките и целувките си ги оставете за вкъщи :ba_025:

Идва,но понякога,когато се разиграе се прави,че не ме чува.Гледа ме и не изпълнява,а като тази вечер...захапа кутията и край,как да процедирам...хората наближават???

#3136 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 03 December 2014 - 11:46 PM

беь в другата посока :wb_052:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3137 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 11:50 PM

Може би аз не мога да се справя с моя страх да е пуснат.Идва ми да го разходя свободно пък,каквото ще да става,е..ще отнеса някоя и друга кавга,заради уплаха и изцапани дрехи/прекалено съм отговорна,за да го направя/ :zz_020:

#3138 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2014 - 11:54 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 03 December 2014 - 11:46 PM, написа:

беь в другата посока :wb_052:

Другия път ще опитам. :md_064:

#3139 Потребителят е офлайн   EDI-P Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2014 - 08:53 PM

Днес опитах,спокойна изцяло,защото при нас много вали и нямаше никой в парка,но и бях убедена,че никой няма да се разхожда в това време.Пуснах Корк свободен още в началото на парка.Оставих го да лудува и ...после той всеки път идваше при мен с лакомство кренвиршче.После вече и без лакомство,само с похвала и погалване.Може би ми е помогнал и дъжда,но той отново си намери пластмасовата кутия и въпреки това,дойде при мен след команда ЕЛА КОРК! Добра да бъде вечерта ти Диадра! И на всички Вас!!! Спокоен уикенд! И весел празник НИКУЛДЕН!!! :beer:

#3140 Потребителят е офлайн   sim0nka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 December 2014 - 01:26 PM

От кога не съм влизала и какво раздвижване само Качена снимка
Поздрави от Андрес на всички нови и "стари" попълненияКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 155