Боксер
Публикувано: 19 June 2007 - 03:41 PM
debsi отговорът беше на въпроса на no name a) знам че ти всичко знаеш n)
През първите 2 месеца кученцето се храни 4-5 пъти дневно.
Между 3-ия и 6-ия месец: четири пъти дневно
Между 6-ия и 10-ия: три пъти дневно
Между 10-ия и... зависи от породата, 12 до 15 месец - два пъти дневно...
След което, в зависимост от породата, се преминава на едно хранене на ден или, при свръх-едрите породи, се остава за цял живот на две хранения дневно.
от тук-храненето от ден първи до ден последен
През първите 2 месеца кученцето се храни 4-5 пъти дневно.
Между 3-ия и 6-ия месец: четири пъти дневно
Между 6-ия и 10-ия: три пъти дневно
Между 10-ия и... зависи от породата, 12 до 15 месец - два пъти дневно...
След което, в зависимост от породата, се преминава на едно хранене на ден или, при свръх-едрите породи, се остава за цял живот на две хранения дневно.
от тук-храненето от ден първи до ден последен
Публикувано: 19 June 2007 - 03:46 PM
Цитат
no_name това SA-37 са прахообразни витамини които се слагат към храната /по мои спомени / А на самата опаковка трябва да е написано от колко месеца се дават и каква доза.Моята не го харесваше.
А за количествато храна честно казано не съм я хранила 3 пъти на ден, а 2 сутрин и вечер.Една приятелка с тигров боксер само вечер и дава от бебе.
А за количествато храна честно казано не съм я хранила 3 пъти на ден, а 2 сутрин и вечер.Една приятелка с тигров боксер само вечер и дава от бебе.
Прохообразно е да и моето куче не ги харесва много като са върху гранулите и дъвчи всяка една по отделно.
Моя ветеринар преглежда кучето всяка седмица сега ми е казал да му давам по 1 хапче калций на ден като пропускам вторник и петък плюс тия витамини от тях давам по около 1гр има лажичка за мярка.Мене ме притеснява да не му стане много калция
Публикувано: 19 June 2007 - 04:01 PM
Тава добре ,но все пак провери и при други лекари.Влез в този сайт и задаи въпроса за калция.Аз ще проверя при нашия доктор.
http://www.boxerclub-bg.org/
http://www.boxerclub-bg.org/

milena
Публикувано: 19 June 2007 - 04:04 PM
Той гледа как се развива и казва че едната лапичка и малко на криво и затова е повечето калции.Но на мене ми се струва всичко наред но все пак немога да преценя това от един поглед и малко опипване както го прави той.Ще питам и там.
И мноооооого ти благодаря за всичко и ако питаш твоя вет.ше съм ти благодарен
И мноооооого ти благодаря за всичко и ако питаш твоя вет.ше съм ти благодарен