Боксер
Публикувано: 21 November 2007 - 08:34 AM
pe4eniq135 много се радвам за малката сладурана видимо е попаднала при добри хора които с удоволствие я отглеждат.А какво става с останалите кученца от кочилото на Шайла?
Този седмица посетих CACIB-a провел се в София.На изложбата имаше само един представител от тази порода (пясачна боксерка).Някой може ли да ми каже кое е това куче и от БГ ли е то?Ето я снимката:

П.С:Снимката не е правена от мен.
Този седмица посетих CACIB-a провел се в София.На изложбата имаше само един представител от тази порода (пясачна боксерка).Някой може ли да ми каже кое е това куче и от БГ ли е то?Ето я снимката:

П.С:Снимката не е правена от мен.
Публикувано: 21 November 2007 - 05:12 PM
Цитат
Ами те нали останаха 2 едното го продадохме на тези хора ,а др. е в Пловдив чакам снимки и от там.
А незнам, доколкото си спомняма назад във форума имаше снимка на Шайла с цели осем кученца.Мисалта ми е какво се случи с останалите шест?
Иначе малката е голям сладур. :blink:
Публикувано: 23 November 2007 - 11:36 AM
Ами какво да ти кажа незнам кое е породило това да се случи това нещастие ,може би липса за достатъчно храна(мляко), може би...Но да оставим тази тема....я кажи сега как е Шайла още ли се гоните в парка с нея или и дойде акъла в главицата и почна да слуша? :namigam:
До колкото до нас...Ами ние напоследно време намалихме разходките навън като часово време но за сметка натова се извеждаме по честичко по за 20-30 минути четири пъти на ден....пренудена съм да го направя и да поразваля малко режима...ама какво да направя много студеничко е навън....а освен че аз се треса от студ а и тя потреперва отвреме на време..
До колкото до нас...Ами ние напоследно време намалихме разходките навън като часово време но за сметка натова се извеждаме по честичко по за 20-30 минути четири пъти на ден....пренудена съм да го направя и да поразваля малко режима...ама какво да направя много студеничко е навън....а освен че аз се треса от студ а и тя потреперва отвреме на време..
Публикувано: 23 November 2007 - 07:16 PM
Незнам дали го има този клип тук, но чак сега го видях и умрях да се ;D
Кой най-добре от него може да имитира сирена..... :P
http://www.youtube.c...?v=58CZcCvwND4
Кой най-добре от него може да имитира сирена..... :P
http://www.youtube.c...?v=58CZcCvwND4
Публикувано: 24 November 2007 - 05:37 PM
Малко позарязах тази тема ама нека се включа.Боксера се казва Рони и е на 1 година и няколко месеца(май 6, но не съм напълно сигорен)От Нова Загора сме.М/у другото не е мой боксера.Днес в парка! :blink: :wub:Да живее дружбата между породите. :yahoo: ;) Може да има няколко снимки само на Габи, но моля да ме извините ако по някакъв начин "оспамвам" темата.Просто директно копирам линковете от мнението си в Санбернар темата и не ми се играе да гледам кое, кое е.Дано ви харесат.Чакам да коментирате. :yahoo:

Публикувано: 27 November 2007 - 11:55 PM
coolice на към 6 месеца и 3 седмици...сложи го от 8 май до сега.Рони е раждан май, че мар месец.Сега е на около година и 6 месеца...на следващия ден се събраха още кучета...имаше и още 2 боксера.Женски пясъчен на около 2 години и мъжки тигров на 4 и половина.Габи само с женския не се разбра много...иначе имаше и други кучета и голяма игра стана... ;) :yahoo:
Публикувано: 28 November 2007 - 02:16 PM
Цитат
Ние не можем да свикнем с други кучета.пробвахме да я съберем с две кучета по оделно,но много се плаши.Незнам дано когато порасне да свикне.Може ли проблема да е там,4е е страх,защото е още малка?(7 месеца)
Хубаво е кучето да се среща от малко с други кучета, по този начин се социализира(вобще не е малка,за което).При срещата си то започва постепенно да разбира езика на тялото при кучетата, кой го подканва да играе, кой го заплашва и пр... Знам че вие сте взели Рокси от друг собственик и както казах в един по-горен мой пост ще ви е нужно повече търпение....Не се отказваите продалжавайте да извеждате Рокси и да я срещате с други кучета.Това е изключително полезно както за кучето ви тъка и за вас.Ако спрете да я срещате с други себеподобни може да доведе до много лоши последствия...