Боксер
Публикувано: 06 July 2005 - 01:20 PM
В квартала има бял боксер. Много красиво същество е. От скоро разбрах, че белите боксери са много често срещани. Жалко, че те "заобикалят" стандарта на боксера, на мене лично те са ми фаворити от всички боксери.

П.С. Хубаво е във форума да се спазват някои малки правила, като това да се пише на кирилица r)

П.С. Хубаво е във форума да се спазват някои малки правила, като това да се пише на кирилица r)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 06 July 2005 - 03:03 PM
много сладки създания и кротки макар че има хора които да мислят за зверове машини за убиване мутанти, чудовища и даже за тъпи кучета. Такива хора са свине. Няма тъпи животни още по малко кучетата, били те породисти или не, домашни или бездомни. Тъпотата е присъща на човека.

Ако искаш верен приятел вземи си куче!
Публикувано: 06 July 2005 - 03:17 PM
d)
Прощалното писмо на едно изоставено куче
"В онази сутрин ти стана рано и извади куфара. Взе каишката ми - колко бях щастлив! Още една малка разходка преди да заминем в отпуска - ура! Потеглихме с колата. Ти спря край пътя. Отвори вратата и хвърли една пръчка. Тичах ли тичах, докато я намеря и захаря. Но когато се върнах, вече те нямаше.
Изпаднах в паника, разтичах се във всички посоки, за да те намеря. Напразно! Съвсем изнемощях.
Дойде непознат човек, сложи ми нашийник и ме взе със себе си. Скоро се озовах в една клетка и там продължих да те чакам. Обаче ти не дойде.
След това, клетката бе отворена. Не, това не беше ти, това беше човекът, който ме бе намерил. Тойме отведе в една стая - там миришеше на смърт. Моят час бе дошъл!
Любими господарю, едно искам да знаеш: въпреки страданието, което ти ми причини, аз все още си спомням образа ти. И ако бих могъл още веднъж да се върна на земята - ще изтичам при тебе, защото съм те обичал."
Това беше писмото на една изоставено куче от неговия любим господар.
Прощалното писмо на едно изоставено куче
"В онази сутрин ти стана рано и извади куфара. Взе каишката ми - колко бях щастлив! Още една малка разходка преди да заминем в отпуска - ура! Потеглихме с колата. Ти спря край пътя. Отвори вратата и хвърли една пръчка. Тичах ли тичах, докато я намеря и захаря. Но когато се върнах, вече те нямаше.
Изпаднах в паника, разтичах се във всички посоки, за да те намеря. Напразно! Съвсем изнемощях.
Дойде непознат човек, сложи ми нашийник и ме взе със себе си. Скоро се озовах в една клетка и там продължих да те чакам. Обаче ти не дойде.
След това, клетката бе отворена. Не, това не беше ти, това беше човекът, който ме бе намерил. Тойме отведе в една стая - там миришеше на смърт. Моят час бе дошъл!
Любими господарю, едно искам да знаеш: въпреки страданието, което ти ми причини, аз все още си спомням образа ти. И ако бих могъл още веднъж да се върна на земята - ще изтичам при тебе, защото съм те обичал."
Това беше писмото на една изоставено куче от неговия любим господар.

Ако искаш верен приятел вземи си куче!
Публикувано: 06 July 2005 - 03:32 PM
Ето един линк: http://www.orc.ru/~boxer/index8.html d) w)

прочети правилата за подписите