Боксер
Публикувано: 23 January 2009 - 12:14 PM
Подкрепям до някъде Диадра. Но Бубе трябва да ни кажеш колко често пикае вкъщи и дали наистина е демонстративно. Защото Тара до преди 1 година се случваше да ходи вкъщи/ама тя си имаше определено място и не ни пречеше/, но като мина тази възраст се промени много в това отношение и вече почти не ходи вкъщи. Според мен, ако не го прави нарочно и демонстративно, то след няколко месеца би трябвало да спре да прави така, но и ти трябва да му го покажеш, че ходенето вкъщи не ти харесва и не е редно ;)
Значи когато не пишка по нужда го прави в стаята на кревата дори (понякога) раздърпва ми играчките и ги оставя демонстративно,например на леглото.Когато му се карам отива при приятеля ми и започва да се крие зад него но понякога и той му се кара и във връзка с това искам да попитам дали,ако и той му се кара ще наступи някакъв вид озлубление към него.А иначе относно пишкането,когато му се ходи наистина просто го прави пред входната врата защото не е можел да стиска

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 23 January 2009 - 04:14 PM
Публикувано: 24 January 2009 - 07:28 PM
Да ти е жива и здрава сладуранката а и цялото и потомство. какво значи - бащата е амверикански,,,,Ти в кой град си ?
Не знам колко имам аз правото да говоря от името на боксер-собственик.
Защото сега само им се радвам отстрани.
В продължение на годините имах последователно два Боксера; Шива - доживяла преклоните за боксер 14 год, и доста години след това Артур , кйто си замина прекалено рано - на 7.
А който казва че бокси е злобен :):) :) ха ха ....та те са породата кучета които остават с характер на дете до самия си край , даже и сили да нямат.
Публикувано: 25 January 2009 - 09:18 PM
Публикувано: 27 January 2009 - 08:15 AM
Цитат
Американски боксер???
Публикувано: 27 January 2009 - 08:49 AM
mejdu drugoto sno6ti prodadohme "malkata debelanka" i mi be6e tolkova ma4no znaeh 4e 6te doide tozi moment no neznaeh 4e 6te e tolkova trudno. :'( :'(
Публикувано: 27 January 2009 - 01:32 PM
Бях Изумена!!!
Другите били просто пясъчни...
За тигровите не разбрах дали важи същото "американско" правило.
Хората не са виновни, но и не бяха се заинтересували.
boxerfan , има ли клубни бокси-бебета в България?
Публикувано: 28 January 2009 - 09:23 AM
Аз съм чувал за "руски" и "планински боксери" :huh: имаше даже питане дали има клубове по цветове, т.е. клуб на пясъчните и клуб на тигровите :o :huh: :o.
@диадра, за подфорум на породата тук, трябва да се говори с админа на дог.бг. Аз лично съм за използване на форумите на боксер клуба... но ако никой не ги посещава, те стават безпредметни.
Бебета също не се очертават за съжаление, не и скоро, може би догодина ако даде господ... но се съмнявам, че ако са в моя развъдник ще продавам в страната. Не знам дали знаете, но опитът на v. BOXBRED развъдника беше повече от горчив. Не само, че трудно намериха желаещи ами и се наложи да си взимат кученцата обратно, заради "невъзможност да го гледаме щото ходим на работа" ???
Публикувано: 28 January 2009 - 10:22 AM
но исках да ви кажа,разбрахме че се правят фалшиви родословия за някви пари там,на нас ни предлойиха защото щели сме така да искараме повече пари,но естествено отказахме защото неискаме да лъжем за такова нещто.но от тук нататък ас лично вече немога да вярвам на никой които ми каже че кучето му е с родословие.хората са готови на всичко явно за много пари-алчни и бездушни :angry: :angry: :angry: :huh: :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 28 January 2009 - 10:31 AM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 January 2009 - 10:39 AM
Цитат
Забелязвам,че във форума на дог.бг е много по-оживено.
Няма да е никак лошо за всички любители на боксерите да има подфорум тука. А от друга страна е начин да се популяризира породата, а и правилно гледане , развъждане.
Мисля, че ще е в полза на породата.
За пример хера_ , имат си боксерчета, не са родословни, продават ги ( няма лошо). Но е крайно време да започнат да се следят тези неща и да се обяснява кое как е по правилата :)
>>Чували ли сте мнението, че боксер с "паднала задница" е по "добър екстериорно" ?! <<
Да, за това съм за, тези които поназнайват повечко за тази порода, да споделят мнението си тук:)
Все пак е най-големия кучешки портал...
Публикувано: 28 January 2009 - 11:36 AM
Цитат
Цитат
Американски боксер???
хм и на мен ми се струва че думата "американски" би могла единствено да означава че произхода на животното е америка...нищо повече от това...

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 28 January 2009 - 11:41 AM
[/quote]
Nali to4no tova iskah da kaja 4e edin klient ni se obadi po telefona i ni predloji rodoslovie koeto 6te struva 100lv ne znam imeto na 4oveka,i nie mu otkazahme za6toto znaem kolko izmameni hora ima s tezi rodosloviq,men kakvo da me izlaje as da ne sam padnala ot nebeto 4e da ne sam naqsno 4e vsi4ko e fal6ivo.poznavam hora koito taka si bqha kupili ku4e uj s rodoslovie sled golemi proverki se ustanovi 4e nqma nikakvo rodoslovie i 4e vsi4ko e izmama i taka usadiha 4oveka ot koito sa kupili ku4eto,ta ne iskam i men nqkoi da me sadi za 200lv pove4e.no razbiram 4e i horata v tozi na6iqt boxer klub se zanimavat s tezi izmami,za6toto tozi deto ni se obadi kaza 4e ima mnogo svoi 4ovek v kluba deto mu pomaga s tezi ne6ta.....
Публикувано: 28 January 2009 - 11:49 AM
Цитат
Така както вие волно или не сте излъгали купувачите на вашите кученца, че си купват американски боксер. Защото самата вие до вчера мислехте, че вашето куче е такова. Ако нещата минават през клуба подобни недомислици не би трябвало да има.
Иначе да, то има и фалшиви лични карти (за хора става дума), това значи ли че моята и вашата също не важат?
п.п. И моля, пишете на кирилица.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 January 2009 - 11:54 AM
@хера_ да се клевети е подсъдно!!! това което сте написали е клевета, помислете малко ако клуба не спазваше правилата си вие вече щяхте да имате родословия за американски боксери. Вашите постове във форума на БК не бяха изтрити, въпреки че не им беше там мястото нали?
Публикувано: 28 January 2009 - 12:42 PM
Публикувано: 28 January 2009 - 12:53 PM
Публикувано: 28 January 2009 - 01:17 PM
а последното което сте написал не го разбрах :( ,но както и да е.
ас лично влизам тук за да науча повече неща и разбирасе научих благодарение на вас,не съм искала да обидя някой или да изляза супер тъпа.така че нека забравим спора и някои пат мойе да го обсъдим на разходка с кучетата ;D ;D