Публикувано: 10 April 2009 - 09:15 PM
Krasota ;)
Никой обаче не се включва в темата :) Таричка днес направи 2 годинки :) Ех, сякаш беше вчера, когато беше 19 годишно бебе и как бързо порасна, как бързо мина времето в игри, нерви, забавления, дивотии и всякакви неща познати и непознати за мен. Покрай Тара научих много неща, както се казва открих един нов свят, запознах се с много нови хора и започнах да се интересувам от нови неща.
Мога да се похваля, че имам едно много хубаво куче с характер на 2 години и ми е адски приятно :) Днес бяхме на една дълллгааааа разходка - бягахме на плажа, в Морската градина се разхождахме, бягахме на една голяяямаа поляна самички, за да не правим кавги с другите куче, един мъж ни похвали, че много е слушала, защото видя как я карам да сяда, да ляга, да идва при мен по различни начини/от разстояние да сяда, да седи, да ляга, да се отдалечавам и тя да чака командата, за да дойде и т./ и накрая се прибрахме. А вкъщи си припомних какво беше, когато я храних аз, защото лиглата я мързеше да си яде консервата и я яде от ръката ми :D Че така, емоциите продължават и дано да продължат още дъллгииии години !!!
Поздрави от Варна и да е честит 2-рия рожден ден на моята лигла {}