Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#301 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 January 2006 - 06:06 PM

Цитат

hei,Nade,boxito tvoe li e.....6tot e golqm sladur.....

Божи не е мойто за съжаление! s) l) Теглено е от Google.Аз на мойто бокси нямам снимки, защото всъщност е на баба ми.Ама някой път ще му направя.

#302 Потребителят е офлайн   FLEXY Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 January 2006 - 07:10 PM

Много са готини ама аз първо трябва да си намеря някакво жилище под наем и тогава че вкъщи имаме явни разногласия по темата и стават яки скандали n)

#303 Потребителят е офлайн   Mishel Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 January 2006 - 08:31 PM

Zdraveite vsi4ki vie,koito obi4ate ku4etata i po-speciqlno sladkite boxer4eta.Az su6to imam boxer i go obi4am stra6no mnogo.No imam problem s nego i se nadqvam nqkoi da mi kaje kak da se spravq,za6toto v nikakuv slu4ai ne iskam da se razdelq s nego.Tq e jenska,na 1god.i 10 mes.Problema e,4e kogato ostane sama pravi ujasni beli,kato naprimer grize i kusa mebelite i legloto.Tova se slu4va 4esto,no ne i postoqnno.Opitvala sum razli4ni metodi i s dobro,i s lo6o no ne stava.Iskam da razbera tova ot vuzrasta i li e,6te spre li nqkoga i ako moje da se napravi ne6t- kakvo e to.Gotova sum na vsi4ko samo za da q zapazq pri men.Molq vi se pomognete mi.

#304 Потребителят е офлайн   Skarlet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 January 2006 - 09:10 PM

Цитат

Zdraveite vsi4ki vie,koito obi4ate ku4etata i po-speciqlno sladkite boxer4eta.Az su6to imam boxer i go obi4am stra6no mnogo.No imam problem s nego i se nadqvam nqkoi da mi kaje kak da se spravq,za6toto v nikakuv slu4ai ne iskam da se razdelq s nego.Tq e jenska,na 1god.i 10 mes.Problema e,4e kogato ostane sama pravi ujasni beli,kato naprimer grize i kusa mebelite i legloto.Tova se slu4va 4esto,no ne i postoqnno.Opitvala sum razli4ni metodi i s dobro,i s lo6o no ne stava.Iskam da razbera tova ot vuzrasta i li e,6te spre li nqkoga i ako moje da se napravi ne6t- kakvo e to.Gotova sum na vsi4ko samo za da q zapazq pri men.Molq vi se pomognete mi.

И аз имам абсолютно същия проблем с моята боксерка n) ....само че тя е на 10 месеца и се успокоявам че е от възрастта s)

Иначе и преди съм гледала пак женски боксер, но не съм имала подобни проблеми с нея ;)

#305 Потребителят е офлайн   boxerfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2006 - 09:39 AM

Цитат

Цитат

И аз имам абсолютно същия проблем с моята боксерка n) ....само че тя е на 10 месеца и се успокоявам че е от възрастта s)

Иначе и преди съм гледала пак женски боксер, но не съм имала подобни проблеми с нея ;)

Здрасти на всички,

Проблема с така наречения синдром "сам в къщи" е често срещан, не само при боксерите но и при други породи с експанзивен, открит и динамичен нрав.

При боксера специално се дължи на нежеланието му да си е сам в къщи докато ви няма, липсвате му, и той се изнервя, следва каквото намерите след "протеста" му. bravoS чудеса могат да направят сами!!!
А вие гледате така a) s) bl) , въобще не ти е работа!

Значи или по трудния или по лесния начин,

1. Труден начин: Бавно но настойчиво започвате да го тренирате да остава сам!!! Дори във ваше присъствие да си стои сам на мястото, дето си е само негово. Следва упражнение сам в стая, докато вие си вършете работата в другата стая, 5-10-15 минути и похвалване или отначало s) , но трябват нерви да знаете. Следват излизане от къщата, с удължаване на периодите и по същата схема 15-30-60 минути. Ако е схватлив целия процес може да ви отнеме към... 1-2 месеца b) b) b) .

2. Лесен начин: Купувате си транспортен бокс съобразен с размерите на кучето и то стои вътре докато ви няма!!!

Успех!!!

#306 Потребителят е офлайн   Skarlet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 January 2006 - 02:39 PM

Аз я оставям в коридора на апартамента, който е толкова голям, че вътре може спокойно да тича и да си гони топките и играчките, и от който съм махнала абсолютно всичко, което може да достигне ;) Тя явно не понася мен да ме няма вкъщи, защото когато аз изляза, дори да има някой у дома, хич не я интересува - напук и пред очите им започва да руши, а е почти 45 кг. и никой почти не смее да и противоречи b) Иначе мен си ме слуша за всичко - като съм с нея е най-възпитаното куче l) Та това с големия коридор добра идея ли е? ;)

И друго да питам - понеже от бебе е на изцяло на суха храна, харесва си Про План - друго не иска - като хапне нещо различно от гранулите, всичко повръща, в смисъл - говоря за пържоли все пак.... bl) Да не говорим че по принцип ме е страх от кокалите, защото както казах, всичко повръща, та чак наскоро по съвет на собствениците на другите кучета в нашата градинка, и купих кокали ( не тръбни ) - дадох и когато се беше нахранила вече, ей така, за игра и пак същата работа - оповръща всичко n) Мисълта ми е, може ли да си караме само на суха храна ? И отделно да си и купувам както досега изкуствени кокали и играчки да си дъвче? s) Или е важно за нея да яде и друго? w)

#307 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2006 - 03:23 PM

Цитат

Аз я оставям в коридора на апартамента, който е толкова голям, че вътре може спокойно да тича и да си гони топките и играчките, и от който съм махнала абсолютно всичко, което може да достигне ;) Тя явно не понася мен да ме няма вкъщи, защото когато аз изляза, дори да има някой у дома, хич не я интересува - напук и пред очите им започва да руши, а е почти 45 кг. и никой почти не смее да и противоречи b) Иначе мен си ме слуша за всичко - като съм с нея е най-възпитаното куче l) Та това с големия коридор добра идея ли е? ;)

И друго да питам - понеже от бебе е на изцяло на суха храна, харесва си Про План - друго не иска - като хапне нещо различно от гранулите, всичко повръща, в смисъл - говоря за пържоли все пак.... bl) Да не говорим че по принцип ме е страх от кокалите, защото както казах, всичко повръща, та чак наскоро по съвет на собствениците на другите кучета в нашата градинка, и купих кокали ( не тръбни ) - дадох и когато се беше нахранила вече, ей така, за игра и пак същата работа - оповръща всичко n) Мисълта ми е, може ли да си караме само на суха храна ? И отделно да си и купувам както досега изкуствени кокали и играчки да си дъвче? s) Или е важно за нея да яде и друго? w)

е аз нямам боксер, а стафордшир, но на никой не прпоръчвам кокалите. Моята е имала винаго проблеми с тях...повръщане, разстройство..а бе кофти работа..дори от най-меките сварени рагу...пак, е аз не препоръчвам кокали..издраскват емайла на зъбите, може да се счупи и зъб...

#308 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2006 - 09:16 PM

Цитат

Цитат

Аз я оставям в коридора на апартамента, който е толкова голям, че вътре може спокойно да тича и да си гони топките и играчките, и от който съм махнала абсолютно всичко, което може да достигне ;)  Тя явно не понася мен да ме няма вкъщи, защото когато аз изляза, дори да има някой у дома, хич не я интересува - напук и пред очите им започва да руши, а е почти 45 кг. и никой почти не смее да и противоречи  b) Иначе мен си ме слуша за всичко - като съм с нея е най-възпитаното куче  l) Та това с големия коридор добра идея ли е? ;)

И друго да питам - понеже от бебе е на изцяло на суха храна, харесва си Про План - друго не иска - като хапне нещо различно от гранулите, всичко повръща, в смисъл - говоря за пържоли все пак.... bl) Да не говорим че по принцип ме е страх от кокалите, защото както казах, всичко повръща, та чак наскоро по съвет на собствениците на другите кучета в нашата градинка, и купих кокали ( не тръбни ) - дадох и когато се беше нахранила вече, ей така, за игра и пак същата работа - оповръща всичко  n)  Мисълта ми е, може ли да си караме само на суха храна ? И отделно да си и купувам както досега изкуствени кокали и играчки да си дъвче?  s) Или е важно за нея да яде и друго?  w)

е аз нямам боксер, а стафордшир, но на никой не прпоръчвам кокалите. Моята е имала винаго проблеми с тях...повръщане, разстройство..а бе кофти работа..дори от най-меките сварени рагу...пак, е аз не препоръчвам кокали..издраскват емайла на зъбите, може да се счупи и зъб...

А моето предно куче умря от херния така, че и аз не препоръчвам кокалите!

#309 Потребителят е офлайн   Mishel Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 January 2006 - 09:37 PM

Blagodarq na boxerfan za suvetite.6te opitam purvo po trudniq na4in,za6toto mislq,4e ako moqta boxerka go usvoi 6te e po-dobre za neq.Vtoriq 4 naistina po-lesen,no mislq,4e 6te se izmu4va mnogo.Ako nqkoi drug ima nqkakva ideq,neka pi6e.Iskam da popitam i o6te ne6to-moqta boxerka e na 1god i 10mes.Dali se poddava vse o6te na dresirovka. nok

#310 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 17 January 2006 - 09:44 PM

Mishel, пишем на български, моля !

#311 Потребителят е офлайн   Mishel Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 January 2006 - 10:21 PM

super best .Обещавам да пиша на български. super

#312 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 18 January 2006 - 10:36 AM

Цитат

ама ще дърпам ушите на стопанката a) bash , колко пъти сме си говорили за това с кокалите и кучето fow , ей ще си приватезираме Съни обратно ...

ЗАБРАНЯВАТ СЕ АБСОЛЮТНО ВСЯКАКЪВ ВИД КОСТИ НА БОКСЕРИТЕ ПЪК И НЕ САМО НА ТЯХ

най доброто хранене е гранулата - кучетата спокойно могат да си се хранят с гранула през целия живот без това да има някакви последствия освен добро здраве и по- дълъг живот

#313 Потребителят е офлайн   trenertg Икона

• ветеринарен лекар -етолог
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:обучение на кучето , клинична етология и изследване на поведението при кучето и котката, зоопсихология .
    немско овчарко куче :) , боксер , мин пин
Публикувано: 18 January 2006 - 10:41 AM

относно обучението - боксера е най бързо учещото куче , при правилно отношение и знание как - от боксера става перфектно куче , бодигард и детегледачка едновременно - възрастта не е проблем стига да не са правени кардинални грешки super

#314 Потребителят е офлайн   pitbul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2006 - 04:54 PM

zdraveite povaprasa za mebelite za grizkaneto i chupeneto,ami obraschtai po goliamo vnimanie na kucheto si.po princip na kogato nablijat opredelena vazrast gi sarbiat zabite i za tva praviat poveche beli no saschto moje da e i ot tova che ne mu se obraschta vnimanie! az imax saschtiat problem sasmoeto kusche!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]Дакота,кучето котка и КЕРА кучето астроном!!!

#315 Потребителят е офлайн   Skarlet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 January 2006 - 05:17 PM

Цитат

Цитат

И друго да питам - понеже от бебе е на изцяло на суха храна, харесва си Про План - друго не иска - като хапне нещо различно от гранулите, всичко повръща, в смисъл - говоря за пържоли все пак.... bl) Да не говорим че по принцип ме е страх от кокалите, защото както казах, всичко повръща, та чак наскоро по съвет на собствениците на другите кучета в нашата градинка, и купих кокали ( не тръбни ) - дадох и когато се беше нахранила вече, ей така, за игра и пак същата работа - оповръща всичко  n)  Мисълта ми е, може ли да си караме само на суха храна ? И отделно да си и купувам както досега изкуствени кокали и играчки да си дъвче?  s) Или е важно за нея да яде и друго?  w)

ама ще дърпам ушите на стопанката a) bash , колко пъти сме си говорили за това с кокалите и кучето fow , ей ще си приватезираме Съни обратно ...

ЗАБРАНЯВАТ СЕ АБСОЛЮТНО ВСЯКАКЪВ ВИД КОСТИ НА БОКСЕРИТЕ ПЪК И НЕ САМО НА ТЯХ

най доброто хранене е гранулата - кучетата спокойно могат да си се хранят с гранула през целия живот без това да има някакви последствия освен добро здраве и по- дълъг живот

Тренер, така става като не слушам аз който трябва ouu Повече такива грешки - не worthy

#316 Потребителят е офлайн   Skarlet Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 January 2006 - 05:44 PM

Цитат

zdraveite  povaprasa za  mebelite za grizkaneto i chupeneto,ami obraschtai po goliamo vnimanie na kucheto si.po princip na kogato nablijat opredelena vazrast gi sarbiat zabite i za tva praviat poveche beli no saschto moje da e i ot tova che ne mu se obraschta vnimanie! az imax saschtiat problem sasmoeto kusche!

Ами не е като да не и обръщам внимание - точно обратното, от мъничка бях по цял ден с нея, играеме си и вкъщи и навън непрекъснато, спи ми в леглото, дори всички вкъщи да са станали, ако аз спя - тя не мърда от моето легло с часове докато не стана, и изобщо ми е като сянка - както споменах, тя прави поразиите когато аз изляза от вкъщи, не някой друг. ;) Може би грешката ми беше че от малка не я свиквах да остава самичка вкъщи по малко и че не бях малко по-строга тогава n)

#317 Потребителят е офлайн   Jappi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2006 - 11:57 AM

d) Развъдник "BOXBRED"- Варна, 8/05/F.C.I. предлага боксери от плeменни родители; Баща: Jappi v. Zaxhaus - род.22.09.04(Novi Sad), EXL-IX CAC, INDIJA,26.06.05, IV JUNIOR - XIV BKSCG, Novi Sad, 28.08.05 Майка: VANBOX Slam Shagra -род.12.04.02(Ростов на Дон) Перспект.-IDS CAC, CACIB -Плавдив, 19.10.02 : 1бр. женскa и 1бр. мъжки пясъчни - 200 Евро ; Тел:0889915754 ,Милка Дойчева 0889530630, Пламен Дойчев d)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  bokser.JPG (26.7K)
    Брой сваляния: 282

#318 Потребителят е офлайн   Jappi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2006 - 12:34 PM

Aнайс на 1 месец.

Прикачени файлове

• Прикачен файл  Anais.jpg (80.87K)
    Брой сваляния: 282