Цитат
c) d) Здравейте пак съм аз. Не съм го виждала, но съм виждала сестра му / мислех че е мъжки нали недовиждам/. Мила Таня лятото в БГ ще има кеесхонд но ще е мъжки, с експортно родословие както ми казаха да искам. Ако някой доведе женско куче няма да го кастрирам. Ще изчакам 2 години за да разбера за женското животинче. Ако се появят малки сладурчета, ще можеш да си вземеш. Имам въпрос как мислите дали ще може да бъде обучен по програмата "Очи на 4 лапи" аз имам нужда . Казаха ми че мога да бъда включена в тази програма.
Сари4ка благодаря мисля че ще мога да открия добрия дядо все пак аз за него съм подходящо млада дама.
Сестрата на Кевин,според неговия собственик,живее във Варна-ти там ли си я виждала....т.е.ако предстои да вземеш мъжки то има една женска,но май е доста възрастна вече....
Хммм,не съм сигурна,че "добрия дядо" се интересува от млади дами l) l) ,то и аз не съм престаряла,ама той побърза да си тръгне и само моето нахалство го задържа поне малко,колкото да снимам съкровището w)