За администрацията и мода
Публикувано: 14 March 2011 - 12:25 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 March 2011 - 11:28 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 21 March 2011 - 10:37 AM
Моля часта с произволното размножаване да се затрие. Ей на такива никой не може да и налее акъл.

Публикувано: 04 April 2011 - 10:01 AM

П.П.Някой от администрацията изобщо чете ли тази тема?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 04 April 2011 - 10:36 AM

Публикувано: 04 April 2011 - 10:58 AM
LG9, в 04 April 2011 - 10:36 AM, написа:

Много пъти съм пускала линкове за теми или потребители свързани с този раздел и ... нищо!
Все пак там е другата България...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 11 April 2011 - 08:57 PM

По въпроса за форумите за БОК, НОК и САО ... там положение наистина ескалира и преминава всички граници ... боеве... заплождания..спам на който дори аз не съм способен ...
Всъщност този форум ... си е 1 типичен БЪЛГАРСКИ форум ... и това не трябва да ни учудва!
Да не говорим и че често чета постове на турски език от хора които могат да пишат на български език ...
Публикувано: 25 April 2011 - 12:47 AM
Понеже имам 1-2 поста които според модератора са "дразнещи останалите"... бих искал да ми дефинира "дразнещ" и да ми покаже кое в тях е дразнещо и по какъв начин... и следващия път ще си го запиша в "тефтерчето" и ще го имам на предвид...
Публикувано: 06 June 2011 - 08:19 AM
Докога ще си предлага кучетата на всеки? Едно,че са неродословни,друго че представя една и съща кучка като две различни породи...
А защо ми се струва,че този човек има и друг ник kamaka ?

Публикувано: 09 June 2011 - 09:45 AM
Публикувано: 13 June 2011 - 12:24 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com