Мини Пинчер
Публикувано: 11 March 2011 - 08:15 PM
Публикувано: 13 March 2011 - 05:09 PM
А ,Шарлот си мъничка ,но е в нормалните граници -все пак си е чихуахуа тежим 2,1 кг още малко ми се иска да натдадем ,за това сега съм я оставила да си похапва каквото желае( в рамките на здравословното,разбира се)
(archy) - Борисовата е добра идея,ние сме съгласни където и да кажете.
Ето ви снимка от днес -бяхме на вилата ,заедно с пинчеряците на майка ми:

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 14 March 2011 - 01:07 PM
Публикувано: 14 March 2011 - 04:08 PM
А ето това е малко кученце,(понякога смесица между чихуахуа и пинчер),което в БГ е известно като "мини пинчер" или "пинчерче" За такива кученца ти е ясно ,че никъде по света няма развъдници.
Каквото и да си решил да си вземеш,ти пожелавам да ти е живо и здраво успех в избора .

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 15 March 2011 - 12:02 AM
ivas Майки е голямо сладурче.
georgia подкрепям идеята да се регистрира нова порода -БГ мими пинчер
Ето и снимка от нас:

Gandalf

Публикувано: 17 March 2011 - 11:25 PM
Разберете се с останалите ,ние с Шарлот сме лесни....

Gandalf

Публикувано: 18 March 2011 - 03:47 PM
Публикувано: 18 March 2011 - 09:18 PM
За срещата: Аз имах предвид първата събота от април месец, но май ще ни се наложи да пътуваме точно тогава и може за следващуият уикенд да отложим ако искате. :)) Ако ви е по- удобно в неделя ние най- вероятно ще изпуснем, защото най- вероятно ще съм на уроци от 11.30 сутринта до 5 следобед (7ми клас съм и ми предстоят изпити
Публикувано: 18 March 2011 - 10:47 PM
Желая ти успех в уроците знам колко ти е важно .
djiidji Не желая по никакъв начин да се заяждам,но не е етично да размножавате кученце,което няма родословие,следователно е изключено от развъдна дейност . Иначе кучето ви е много красиво -желая ви да ви е живо и здраво и да и радва дълги години.

Gandalf

Публикувано: 20 March 2011 - 07:28 PM
(archy), в 18 March 2011 - 09:18 PM, написа:
За срещата: Аз имах предвид първата събота от април месец, но май ще ни се наложи да пътуваме точно тогава и може за следващуият уикенд да отложим ако искате. :)) Ако ви е по- удобно в неделя ние най- вероятно ще изпуснем, защото най- вероятно ще съм на уроци от 11.30 сутринта до 5 следобед (7ми клас съм и ми предстоят изпити
Е то не може нищо да не е...това че е смесено е друг въпрос...не е ротвайлер ,защото е 2 кг...извинявам се ,за поста щом не може да се пускат такива обяви..а да знаете къде може?
Публикувано: 20 March 2011 - 07:32 PM
piletosasho, в 18 March 2011 - 10:47 PM, написа:
Желая ти успех в уроците знам колко ти е важно .
djiidji Не желая по никакъв начин да се заяждам,но не е етично да размножавате кученце,което няма родословие,следователно е изключено от развъдна дейност . Иначе кучето ви е много красиво -желая ви да ви е живо и здраво и да и радва дълги години.
Какво родословие ми говорите? |Има ли пинчери в Бг с родословие и колко от българите могат да си позволят да закупят куче с родословие|? Смятам ,че животните са за да ни радват ,а не такива като вас да си чешат егото! Възмутена съм от глупостта ви! Да спрем да развъждаме кучета ли? Само развъдниците да продават ли? Целта ми не е търговия ,а много от приятелите ни го харесват и искам да подаря.Вашето има ли родословие или от форум чихуахуа просто им преповтаряте мненията,защото са развъдчици.....
Публикувано: 20 March 2011 - 08:52 PM
А Ето и една снимка на наш Арчони преди аксесоарът му да бъде изгризан до неузнаваемост.

Вход

Горе
Цитиране +