Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#1281 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 February 2012 - 08:03 PM

Според мен , защото на хората от форума за БОК-овете и КК не им пука изобщо какви са правилата, какъв е езика на писане, какви снимки се качват и изобщо нищо не ги интересува тях! Псуват се на воля, карат се, обиждат се, дори си разменят номера, за да се бият, а другите ги е страх да им кажат нещо!!! Пък и да им кажат ''боримечките'' от тоя раздел , ще си го преместят в другия крачол (с извинение) , щото мнението на лапетии като нас изобщо не е миродавно и от значение!
И аз преди време бях писала в тая тема и бях пуснала линкове към снимки на убити животни, клипчета на вълци и кучета, ама изобщо никой не ме отрази!Нов потребител съм-факт, слуша се мнението на по-старшите-факт, правилата са за някои хора-факт! :dry:
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#1282 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 08:17 PM

То е ясно, че не им пука. Това не значи, че поведението и скачките на безпородните им кучета трябва да се толерира във форума. Нали форума е против това поведение и в другите раздели правилата се спазват. Нека си сменят номерата и да се бият другаде. :zz_020:

#1283 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 08:18 PM

Показване на мнениетоWaikikii, в 27 February 2012 - 07:08 PM, написа:

Показване на мнениетоNicholay Atanassov, в 27 February 2012 - 06:56 PM, написа:

Показване на мнениетоWaikikii, в 27 February 2012 - 06:43 PM, написа:

тези теми са безсмислени и ненужни на форума.

Темите не са безсмислени.
Проблемът е, че там се изявява посредствеността и деструктивността на няколко човека, които не мислят, защото това явно им е непознато.

Както казах, това е мое мнение. Имам право да е такова и да го кажа :md_064:

А аз не съм написал противното, за да пораждам спор.
Има много по-безсмислени теми, където нито въпросите са зададени като хората, нито отговорите заслужават сериозно внимание.

А колкото до "Кучета, пазачи на стадата" мисля, че Лайката бе админ или мод (не ги разграничавам). Оставям на страна, че той триеше избирателно. Въпросът е, че сега въобще не трие или самият него вече въобще го няма ?!

User's Signature

"Давай наставления само на този, който търси знания,
осъзнавайки своето невежество."

Качена снимка

#1284 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 08:20 PM

Показване на мнениетоSaika, в 27 February 2012 - 08:03 PM, написа:

И аз преди време бях писала в тая тема и бях пуснала линкове към снимки на убити животни, клипчета на вълци и кучета, ама изобщо никой не ме отрази!:dry:

Е, как да Ви отразят, като те са от тия същите, които изживяват оргазма си, причинявайки болка и страдание на животните.
User's Signature

Качена снимка

#1285 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 08:22 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 27 February 2012 - 08:17 PM, написа:

То е ясно, че не им пука. Това не значи, че поведението и скачките на безпородните им кучета трябва да се толерира във форума.

Ами ха, де!

Като няма кой да ги санкционира...
Много отдавна темите в "Кучета, пазачи на стадата" са се превърнали в клоака.

User's Signature

Качена снимка

#1286 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 February 2012 - 09:19 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 27 February 2012 - 07:48 PM, написа:

Проблема е, че това поведение се толерира от админа и модераторите.Точно в този раздел няма контрол. Много сигнали е имало и ще има, но се намесват само когато хората станат повечко... Изобщо там се плодят кучета с неизяснен произход(едно с едно не си прилича), пускат снимки и клипчета с боеве и др. извращения и това сякаш се толерира от форума. Защо иначе няма да се контролира раздела?! Защо в останалите раздели с лекота се раздават наказания? Странно, че хората, които са активни в "без дом" не обръщат внимание на този раздел.. не е тайна, че от там се бълват най-много кучила и "безпородните" по улиците са плод на тази каракачанска-бок "селекция".. :zz_020: Коментарите за разни 'тестове" , "тренировки" и кой колко минути издържал и на какво е издържал също остават незабелязани.. :ba_025:

Много държа да уточня (не за първи път), че решението какви подфоруми да има е на Админ.
Аз съм на мнението на Уайкики относно Другата България. За мен там е невъзможно да се общува нормално, дори да седи мод денонощно.
Админите, както е казано в друга тема са два - дог.бг и отскоро Уайкики, която отнася на гърба си всичката работа (до колкото може да я свърши, има много неща, които могат да бъдат направени само от дог.бг - което също се вижда от пусканите молби в Проблеми с форума - но тъй като той липсва почти постоянно, то тези неща не се случва с...години). Има модове за някои подфоруми, които си гледат техните си подфоруми.

За какво да сме активни в този подфорум? Да се дракаме постоянно с потребителите там? Които са толерирани от самия админ чрез неговата неглижираност за случващото се там. Той е този, който толерира всичко, което става там. Модовете нямат отношение към това.
На мен лично този подфорум ми е затворен, не го виждам дори - удобното +че.
Същото е и в ловните породи - там се продават кучета постоянно.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1287 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:36 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 27 February 2012 - 09:19 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 27 February 2012 - 07:48 PM, написа:

Проблема е, че това поведение се толерира от админа и модераторите.Точно в този раздел няма контрол. Много сигнали е имало и ще има, но се намесват само когато хората станат повечко... Изобщо там се плодят кучета с неизяснен произход(едно с едно не си прилича), пускат снимки и клипчета с боеве и др. извращения и това сякаш се толерира от форума. Защо иначе няма да се контролира раздела?! Защо в останалите раздели с лекота се раздават наказания? Странно, че хората, които са активни в "без дом" не обръщат внимание на този раздел.. не е тайна, че от там се бълват най-много кучила и "безпородните" по улиците са плод на тази каракачанска-бок "селекция".. :zz_020: Коментарите за разни 'тестове" , "тренировки" и кой колко минути издържал и на какво е издържал също остават незабелязани.. :ba_025:

Много държа да уточня (не за първи път), че решението какви подфоруми да има е на Админ.
Аз съм на мнението на Уайкики относно Другата България. За мен там е невъзможно да се общува нормално, дори да седи мод денонощно.
Админите, както е казано в друга тема са два - дог.бг и отскоро Уайкики, която отнася на гърба си всичката работа (до колкото може да я свърши, има много неща, които могат да бъдат направени само от дог.бг - което също се вижда от пусканите молби в Проблеми с форума - но тъй като той липсва почти постоянно, то тези неща не се случва с...години). Има модове за някои подфоруми, които си гледат техните си подфоруми.

За какво да сме активни в този подфорум? Да се дракаме постоянно с потребителите там? Които са толерирани от самия админ чрез неговата неглижираност за случващото се там. Той е този, който толерира всичко, което става там. Модовете нямат отношение към това.

Ами изтрийте го тогава. Казвам го абсолютно сериозно.
Някога аз създадох тази тема "Кучета пазачи на стадата". Идеята ми бе много по-различна от това, което е в момента. Аз обичам "рожбите си", но с удоволствие бих ги жертвал в името на цивилизованото отношение към кучето.

User's Signature

Качена снимка

#1288 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:38 PM

Показване на мнениетоNicholay Atanassov, в 27 February 2012 - 09:36 PM, написа:

Някога аз създадох тази тема "Кучета пазачи на стадата". Идеята ми бе много по-различна от това, което е в момента. Аз обичам "рожбите си", но с удоволствие бих ги жертвал в името на цивилизованото отношение към кучето.

Мисля, че не разбрахте. Аз, нито някой друг мод може да изтрие каквото и да е.

... решението какви подфоруми да има е на Админ.
... Той е този, който толерира всичко, което става там.

User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#1289 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:39 PM

И един призив.
Не зная къде да го поместя, затова го слагам тук. Ако трябва преместете го.
Ако сте Човеци, подпишете:

http://www.change.or...acebook_friends
User's Signature

Качена снимка

#1290 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:39 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 27 February 2012 - 09:38 PM, написа:

Показване на мнениетоNicholay Atanassov, в 27 February 2012 - 09:36 PM, написа:

Мисля, че не разбрахте. Аз, нито някой друг мод може да изтрие каквото и да е.

... решението какви подфоруми да има е на Админ.
... Той е този, който толерира всичко, което става там.

Нанко ли е Админ?
User's Signature

Качена снимка

#1291 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:44 PM

Да.
http://forum.dog.bg/user/14-dogbg/
User's Signature

#1292 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:50 PM

Показване на мнениетоbushkata, в 27 February 2012 - 09:44 PM, написа:

Нанко винаги се е възмущавал от изродщините в кучкарлъка. как тогава търпи това нещо ?!
User's Signature

Качена снимка

#1293 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 09:57 PM

Не е нужно да се дракате с потребителите там. Аз не знам кой освен дог.бг има права и че модераторите не могат да взимат решения(странно за мен). Нали сте един екип? Щом се толерира от него значи няма какво да се направи.. Освен ако модераторите и другия админ се опитат на своя глава да направят нещо и да махнат това безобразие. Смешно е в един раздел да се говори за кинология, да се държи на чистопородно развъждане, да се спасяват кучета от улицата, а в съседство други хора необезпокоявани купуват-продават и плодят мелези на поразия. Псуват, заплашват и не спират да се хвалят с 'тестове" .

#1294 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 10:09 PM

Показване на мнениетоvalnata, в 27 February 2012 - 09:57 PM, написа:

Щом се толерира от него значи няма какво да се направи..

Именно.
И не, не сме екип. Аз мога да давам предложения, като например да се вдигне по-нагоре Без дом, админ решава дали изобщо да се случи и кога - отне две години! И други подобни примери.
По същия начин се решават и проблеми с форума.

Без дом отдавна именно поради тези (и други прични) не се вписва във форума на www.dog.bg.

Пиша всичко това, за да е ясно кой каква дейност изпълнява и да не се сипят обвинения по модове, които и без това не са съгласни с това, но са с вързани ръце. Визирам себе си. Други модове не взимат участие в обсъждания и проблеми по никакъв начин, по някакво собствено решение.
User's Signature

#1295 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2012 - 10:34 PM

Значи собственика трябва да спре това, но не иска.. Поне разбрах, че не работите заедно и от вас нищо не зависи. Значи да не пускам сигнали в тази тема. Едни се наказват и им се трият постове, защото са показали снимка на "породисти" бебета без родословие а десетки други имат свободата да се изявяват тук, да пускат отвратителни клипчета, снимки и да плодят мелези на воля.
Цялата ни работа е такава.. :ab_041:

#1296 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 27 February 2012 - 11:30 PM

Не знам как стоят нещата изобщо с легитимните развъдници тамИма ли въобще регистрирани към ФЦИ или БРФК.ЧУвам само имена на ''известни'' кучета и нищо повече.Признавам,че нищо не разбирам от ''чобански'' кучета както си ги наричат там,но как аджеба се разбира чистопородно ли е или не?
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1297 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 28 February 2012 - 09:50 AM

Показване на мнениетоvalnata, в 27 February 2012 - 10:34 PM, написа:

Значи собственика трябва да спре това, но не иска.. Поне разбрах, че не работите заедно и от вас нищо не зависи. Значи да не пускам сигнали в тази тема. Едни се наказват и им се трият постове, защото са показали снимка на "породисти" бебета без родословие а десетки други имат свободата да се изявяват тук, да пускат отвратителни клипчета, снимки и да плодят мелези на воля.
Цялата ни работа е такава.. :ab_041:

Валната, без лоши чувства, ако имаш времето и желанието, мога да ти дам модераторски правила в подфорума. Иначе пускай сигнали, винаги когато съм на линия ги разглеждам, стигат ми силите до толкова.

ShiBumi_GirL, хубави въпроси си задала и аз нямам отговор на тях. Как да разбера, кой е родословен и кой не, при положение, че се пише линия по Караман, кученца от стария Мечо?!? :unsure:

Обмислям да затворя форума "Кучета пазачи на стадата", да може да се чете (предполагам има там полезни някъде, дълбоко скрити теми), но да не може да се пише. Това е моето предложение за решаване на проблема.

#1298 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2012 - 09:56 AM

Показване на мнениетоWaikikii, в 28 February 2012 - 09:50 AM, написа:

Обмислям да затворя форума "Кучета пазачи на стадата", да може да се чете (предполагам има там полезни някъде, дълбоко скрити теми), но да не може да се пише. Това е моето предложение за решаване на проблема.

Идеята не е лоша, но има много неща за изчистване, защото са в разрез не само с кинологията, но и с чисто човешки ценности. Защото винаги на лични или по някакъв друг начин може да има коментар от рода: "Виж във форума на стр еди коя си или пък снимка еди коя си. Това е кучето биткаджия, което не знае поражение."
Или друг вид коментар, например: "Тези кучета са много сполучлив подбор, а пишещият няма познания и свежда подбора до това, че е събрал и показал снимки на няколко кучета".
User's Signature

Качена снимка

#1299 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 28 February 2012 - 10:08 AM

Ако реша да затворя подфорума, ще се постарая да изчистя всички неща с разрез с правилата на форума. Може пък изведнъж да стане полезен? Ще го помисля още малко, но съм готова да чуя и други предложения.

#1300 Потребителят е офлайн   Nicholay Atanassov Икона

• Senior Lecturer
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2012 - 10:34 AM

Показване на мнениетоWaikikii, в 28 February 2012 - 10:08 AM, написа:

Ако реша да затворя подфорума, ще се постарая да изчистя всички неща с разрез с правилата на форума. Може пък изведнъж да стане полезен? Ще го помисля още малко, но съм готова да чуя и други предложения.

Не искам да Ви подценявам, но има неща, които видимо не са против правилата на форума, а Вие може да ги пропуснете. Това са именно неща, свързани с предишния ми коментар - неправилно ползване на изрази и термини или завоалирани обяснения за кучета, които участват в битки и нямат нищо общо с тяхното селекционно предназначение като пазачи на стадата.
User's Signature

Качена снимка

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • Последна »