За администрацията и мода
Публикувано: 04 February 2010 - 06:08 PM
Публикувано: 05 February 2010 - 11:46 PM
Въобще този потребител има странна последователност на мненията... колко и какви кучета има и дали все негоси ге губят, не става ясно?!
Публикувано: 11 February 2010 - 09:48 PM

http://forum.dog.bg/-t32051.html

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.
Публикувано: 11 April 2010 - 09:18 PM
лаика аре бе кога ше умреш та да пиша спокоино и белким сложат модератор на твое място ,аман заман бот тои поне не би бил преднамерен
между другото от няколко дни има клип на кучешки борби и обучение на хрътки на жив вълк,ако знаеш кво е се сещаш как изглежда,тои че не модерира а моделира е ясно ма поглеждаи и ти

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 13 April 2010 - 01:38 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 April 2010 - 10:31 PM
вече наистина ми писна и макар темата да бе за маини пак ще се въздържа ,но вече наиситина ми писна
идиоти изгонени с бан по аипи си пишат и се правите ,че не виждате пишат глупости и даже не им се правят забележки ,а на мен ми се трие всеки един пост
зерда ....прочети му последните десет поста хаиде . и изкараи моите изтрити, с бекъп
зерда е е онзи дето избани преди време (виж по горе) ма тои бокчия а модертора ти изпитва душевен оргазъм когато се оплюва кк .виж за мен е друго нямам право и на мнеие камо ли на глупостите които си позволява зерда ,башка че се прави на киорав че не знае кои кои е
лаика на колко си години

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 08 May 2010 - 01:31 AM
http://forum.dog.bg/...opic=34147&st=0
Не ме вълнува колко минуси ще ми наслагат псевдохуманистите.
Нима Дог. бг е форум на психично болни хора - садисти, които се радват на убийство на човек? Потресена съм, не мога да си представя как е възможно това.
Нима единственият нормален човек във форум без дом е mil ?

Публикувано: 08 May 2010 - 11:25 AM
Публикувано: 09 May 2010 - 08:14 AM
За времето ,през което съм била на екскурзия нещата са приели съвсем драстичен обрат.
Дали мразя някого? За съжаление не, дори бездомните глутници все още не. Да си призная събирам материал за статии по моята специалност и затова влизам да чета подобни теми, не само тук, но се вживявам, значи трябва да престана поради загубата на обективност.

Публикувано: 10 May 2010 - 02:18 AM
papyy, в 08 May 2010 - 01:36 AM, написа:
http://forum.dog.bg/...opic=34147&st=0
Не ме вълнува колко минуси ще ми наслагат псевдохуманистите.
Нима Дог. бг е форум на психично болни хора - садисти, които се радват на убийство на човек? Потресена съм, не мога да си представя как е възможно това.
Нима единственият нормален човек във форум без дом е mil ?
Отсъствах, прибирам се преди малко, чета и ... нямам думи.
Съжалявам.
Публикувано: 18 May 2010 - 08:07 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 31 May 2010 - 03:24 PM
Публикувано: 01 June 2010 - 04:02 PM