Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#961 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 August 2010 - 08:18 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 08 August 2010 - 05:16 PM, написа:

.....А пък ,на които започне да става навик е друг въпросът.... :mg_062:

Показване на мнениетоmony6802, в 07 August 2010 - 02:03 AM, написа:

А,забравих,и Явор да го духа...докато не са ме баннали администраторите.
Мижитурка,не мъж,камо ли представител на 4 копитца
Е успех!!!

Именно заради това има система - няколко предупреждения, за да се усети човек, че нещо не е в ред. Това, че въпросните са съвсем на ясно какво точно пишат е друг въпрос.
Всичко е според зависи.
Все пак исках да се вижда, че съм видяла нещо, което според мен е нередно и че съм сигнализирала. Явно съм единствената в целия форум, за която подобни писания не са приемливи. Тази тема е за това - да сигнализираме, ако видим нещо нередно. Е, може да го направите и скритичко, натискайки бутона "докладвай".
Дали Админ ще предприеме мерки вече е негова работа. Има си писани правила, уж се водя от тях.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#962 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 August 2010 - 08:52 PM

Не си единствената със сигурност,на която и прави впечатление и е загрижена ,и Моля те недей да се палиш толкова.....
Но сега пък да ви питам вас всички сигнализиращи.....
Преди време в една тема ,едно дете(поне така си личеше от изказа му)...си позволи да употреби фрази,от които дори и аз бих се срамувала....(Ще се сетя ,къде беше....все е в новини ,събития)....и там даже се появиха хора,които я поощриха да продължава в същият дух...Та питам се аз най наивно,къде бяхте там всички ,така загрижени?!.....(ставаше дума за едно дете)??!!
Както и да е няма значение....
Не приемайте лично моите мнения.....просто ей така ми е дошло да си кажа...Може и да е грешно....
Изчезвам,че ме чакат доста изнервени гърла за вечеря,които със сигурност няма да разберът,няма да искат или просто не ги интересува....,че съм си позволила един съвет и едно мнение...
Лека вечер на всички :ae_085:

P.с...Позволих си на Ти,само повлияна от фактора удобство и бързина,ако е неудобно ще се коригирам :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#963 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 08 August 2010 - 09:02 PM

Не се сещам коя е темата и случката с детето. Можем примери да вадим много, предполагам.
В тези конкретни постове виждам нещо нередно и пиша тук.
Разбирам, че "всички сигнализиращи" трябва да е почти обидно обръщение. Но при положение, че не се следят темите редовно от модове, че не се взимат предвид докладите от "докладвай", мога поне да пиша тук. Без да очаквам някакво действие от администрацията (както се вижда).
Ако не друго, то така заявявам позицията си "това не ми харесва".
Това, че се приема негативно не ме притеснява. Има си правила и елементарна етика. Би трябвало да се спазват. Админ с бездействието си подстрекава подобно поведение. Не е за първи път. И вече не се паля, макар всеки път да ми е крайно неприятно.
Тук и в проблеми с форума си пиша по принцип. Това не е наред, онова не е наред. Поне не може да ми се каже после "ми що не каза" :ab_041:
След което следва "пей ми ти Пенке ле, кой ми те слуша". :db_046:
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#964 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 August 2010 - 09:26 PM

Ааааахххх прецаках се,щото тамън да си изтря проблемният пост и не можах ...Както и да е....
Иначе да кажа ,че аз лично уважавам мненията и ситуациите....Абсолютно казуално попаднах тук....Ето пак идваме на фактора ....Които неможе да брои до 10,докъде го докарва.... :mg_062:
Това ,което казах беше с чисто,искренно чувство...оттам нататък,как би могло или как ще се приеме незнам и немога да знам.....
Ама ,ако знаеx, нямаше да си позволя....
Уважавам доколкото успявам работата,която вършите всички и отговорността,която имате.....Но,ако искам да споделя някаква мисъл или мнение в даден момент....го правя.... :ae_085:
Обикновенно не засягам хора,които по някакъв начин уважавам и съм им казвала Комплименти за това ,което мислят,но ако се случи.....Спокойствие и силна храна...Има и такива ситуaции в живота....
Но както казах НЯМА повече да си позволявам да се бъркам ,където не ми е работа(наистина). :dh_188: ...
Искам извинение от които,съм засегнала и обидила неволно...и отивам най накрая да си храня животинки,че са ми по важни в случая.....
Лека вечер на всички... :rc_036:
User's Signature

#965 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 09 August 2010 - 09:36 AM

Да , да Буската мн. топи , и за най -малкото ... форумен полицай .( но Мони наистина се оля :ab_041: )

Мен ме натопи , абс. невинен , и сега имам предупреждение за изключване .
Тия предупреждения вечни ли са , нема ли да се отменят за празници , или за добро поведение ? :eg_033:

Аай сиктир ( но моля ви се ) , министъра на културата( Божо Димитров :smile: ) казва - " шибан народ " :ae_085: по медийте ,
ние трябва да говорим литературен архаичен език .

#966 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 09 August 2010 - 10:24 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 08 August 2010 - 09:07 PM, написа:

Не се сещам коя е темата и случката с детето. Можем примери да вадим много, предполагам.
В тези конкретни постове виждам нещо нередно и пиша тук.
Разбирам, че "всички сигнализиращи" трябва да е почти обидно обръщение. Но при положение, че не се следят темите редовно от модове, че не се взимат предвид докладите от "докладвай", мога поне да пиша тук. Без да очаквам някакво действие от администрацията (както се вижда).
Ако не друго, то така заявявам позицията си "това не ми харесва".
Това, че се приема негативно не ме притеснява. Има си правила и елементарна етика. Би трябвало да се спазват. Админ с бездействието си подстрекава подобно поведение. Не е за първи път. И вече не се паля, макар всеки път да ми е крайно неприятно.
Тук и в проблеми с форума си пиша по принцип. Това не е наред, онова не е наред. Поне не може да ми се каже после "ми що не каза" Качена снимка
След което следва "пей ми ти Пенке ле, кой ми те слуша". Качена снимка

Отсъствах събота и неделя, за това не съм писал.

В случая - двете крайни страни като потребители са с преглеждания на мненията от модератор.

#967 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 August 2010 - 07:40 PM

ОК, дог,
обаче и аз очаквам конкретен и ясен отговор:
Мога ли спокойно да казвам на всеки, който ме е вбесил, да го духа, пача такава, и да се гръмне?!
Във въпросния диалог нямаше обиди от ничия друга страна, независимо, че имаше тонове флейм, който трябваше да се прекрати много, много отдавна, и тогава нямаше да се налага да я заключваш, но това е друг въпрос.
И ако не ми бъде отговорено, ще считам, че мога да казвам горните неща преспокойно или поне когато в спора съм от отбора на админа.

#968 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 10:48 AM

Показване на мнениетоmil_, в 10 August 2010 - 07:45 PM, написа:

ОК, дог,
обаче и аз очаквам конкретен и ясен отговор:
Мога ли спокойно да казвам на всеки, който ме е вбесил, да го духа, пача такава, и да се гръмне?!
Във въпросния диалог нямаше обиди от ничия друга страна, независимо, че имаше тонове флейм, който трябваше да се прекрати много, много отдавна, и тогава нямаше да се налага да я заключваш, но това е друг въпрос.
И ако не ми бъде отговорено, ще считам, че мога да казвам горните неща преспокойно или поне когато в спора съм от отбора на админа.

Администратора на този форум няма отбор, а в спорове, теми или мнения не казва или налага мнение като администратор, а изказва лично мнение като човек. С модераторите бе обсъдено заключването на темата след първата молба на Ласка за заключване и бе взето решение темата да не се заключва.

В случая - и на двете крайни страни в спора е наложено мненията им да минават през модератор. Най малко същото като предупреждение или по тежко наказание ще бъде налагано на всеки, който си позволява такъв език в форума. В случая съм отчел, че въпросната потребителка е писала дълго в темата и се е държала културно, с желание за общуване и не е нагрубявала никой.

#969 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 01:42 PM

Ми то и аз съм писала дълго във форума, поне хиляда пъти по-дълго от нея, значи колко псувни мога да прасна без да получа предупреждение?

#970 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 04:59 PM

Показване на мнениетоmil_, в 11 August 2010 - 01:47 PM, написа:

Ми то и аз съм писала дълго във форума, поне хиляда пъти по-дълго от нея, значи колко псувни мога да прасна без да получа предупреждение?

Въпросния потребител е получил предупреждение под формата на това, че мненията му минават през модератор и не могат да бъдат публикувани, без да бъдат одобрени. Същото получи и друг потребител, който след заключване на темата продължи да публикува мнения по нея.

#971 Потребителят е офлайн   emilvr Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:строителство , техника, ядене и пиене .

Публикувано: 11 August 2010 - 05:12 PM

Kolkoто и мнения да имате - не е допустимо ,

но ако пишете "кучка ти лелина " не е цинично , и е в духа на форума , същевременно с три думи пренасяте информация равняваща се поне на 200 думи .
Също смятам за допустимо - " оближи се под опашката " :md_064: изразът е максихомеокомуникативен , и изчистен от еротика .

#972 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 August 2010 - 10:35 PM

emilvr , направи си група във фейсбук - абсолютен фен съм ти! :ab_041: :ab_041: :ab_041: "максихомеокомуникативен" - това просто ме разбива!!!! :rc_036:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#973 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 12 August 2010 - 08:30 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 11 August 2010 - 10:40 PM, написа:

emilvr , направи си група във фейсбук - абсолютен фен съм ти! :ab_041: :ab_041: :ab_041: "максихомеокомуникативен" - това просто ме разбива!!!! :rc_036:

Напълно подкрепям тази идея! :rc_036:
User's Signature

#974 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2010 - 10:02 AM

Ценен е, спор няма :ab_041:

#975 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 10:28 AM

Показване на мнениетоemilvr, в 11 August 2010 - 04:17 PM, написа:

Kolkoто и мнения да имате - не е допустимо ,

но ако пишете "кучка ти лелина " не е цинично , и е в духа на форума , същевременно с три думи пренасяте информация равняваща се поне на 200 думи .
Също смятам за допустимо - " оближи се под опашката " :md_064: изразът е максихомеокомуникативен , и изчистен от еротика .

:tb_195: :ab_041: :af_089:
Немога повече....Това,твоето направо не е човешко...Ти си случаят на случаите...
Сега ,как да работя,кат направо ревнах от смях,а трябва да съм сериозна и да вдъхвам респект?!Ужас...

Рядко се впечтлявам наистина от нещо,ама броите и мен във фен-клуба,а този пост ми влиза във вечните архиви :ba_025:
User's Signature

#976 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 August 2010 - 11:46 AM

Освен неприличен език, администрацията оставя без последствия явна търговия във форума, дори след лично съобщаване на случая:
Коментар 1174
Ако ще си въртим и търговия тука.... то стана не форум, поддържащ кинологията и прочие, а прост пазар!
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#977 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2010 - 12:34 PM

Показване на мнениетоsamotnata, в 12 August 2010 - 11:51 AM, написа:

Освен неприличен език, администрацията оставя без последствия явна търговия във форума, дори след лично съобщаване на случая:
Коментар 1174
Ако ще си въртим и търговия тука.... то стана не форум, поддържащ кинологията и прочие, а прост пазар!

Коментара е изтрит.

#978 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 12 August 2010 - 06:15 PM

Благодаря!
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#979 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 12 August 2010 - 06:50 PM

Показване на мнениетоdog.bg, в 11 August 2010 - 05:04 PM, написа:

Въпросния потребител е получил предупреждение под формата на това, че мненията му минават през модератор и не могат да бъдат публикувани, без да бъдат одобрени. Същото получи и друг потребител, който след заключване на темата продължи да публикува мнения по нея.

Tогава, защо са позволени подобни коментари, чак през модератори минава???
Искам да е ясно, че като модератор на вет отдела не съм коментирала с никой дали е редно или не темата да бъде заключвана, в случай, че някой реши така.

Ок, питам, тъй като Мил не получи отговор:
1) тук правила има ли?
2) темата трябваше да бъде заключена много преди да се случи, както се е случвало с хиляди други. Защо с тази не се случи така?
3) да разбирам ли, че мога да наричам хората пачи и да апелирам да "духат"?
4) Да разбирам ли, че това е така, само когато някой прецени или ще се спазват правилата.
5) да разбирам ли, че нямаме правило срещу битки с животни и хората, които ги организират, но и да имаме се тая?
Ако е така, моля уведомете ме, за да напиша на всички, които ме дразнят каквото имам да им казвам, а то ще е в духа на "пачи".
Ако е така, моля да ми бъдат махнати правата във ветеринарния отдел, защото аз подобни неща не търпя.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#980 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 08:36 PM

Аз лично незнам ,какви правила спазвате и ,за какви точно правила крещите всички....Ама Направо не е истина,на какво ставам свидетел понякога....
Ужким големи,разумни хора,а не е истина, до какво ниво може да се достигне....И може би сега е случаи да ми обясните, или поне някой да се постарае ,ако има желание....
Та значи....Демокрацията е хубаво нещо,ма Ако аз съм собственик на нещо си, и налагам Mоите правила(случвало ми се е в живота :ab_041: ),та ми е интересно...Откъде се появяват някакви безумни претенции за обеснения и прочие, и даже ултиматyми?!....
Аз ли нещо не разбирам ,какво ли?!
Предполагам ,че сега които не е вечерял ,ще пробва да се нагоstи с мене.....Много жилава съм,абе гадна работа :zz_020: .. и нема смисъл Вярвайте ми....
Хайде да пробваме с малко уважение,разбиране и респект....пък ,ако не стане...ше си караме пак по Български му... :md_064:
Лека вечер на всички,отивам да си храня животинки и наистина,колкото и да не ви пука ме разочаровате безумно всеки Божи ден....Принципно се очаква много повече от всички вас..,колкото и да не го проумявате....каква роля имате...Мое скромно мнение...
P.S......Брой до 10,брой до 10.....УЖАС....Пак не ми се получава...Sory... :dh_188:
User's Signature

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни