За администрацията и мода
Публикувано: 12 August 2010 - 08:45 PM
Разбери ме, не съм против мнението на хората, против съм липсата на цензура на ниво "пача". Не за друго, а защото трябва да се уважаваме, както казваш. И ако аз не харесвам някой не бих си позволила да ползвам епитети, само защото уважавам теб (да речем). Очевидно обаче много хора не го правят. Което пък е неуважение към останалите потребители. И ако искаме да ни уважават 1) трябва да демонстрираме респект към всички, 2) да имаме правила, а 3) да се спазват

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 12 August 2010 - 08:57 PM

Но според мен има ситуации,в които точно наистина отговорните и загрижени ,трябва да помислят дали и как....реакция?!
Която най вече отговаря на полoжението им ,и на даден извоюван статут....
Както и да е....
Желая Лека вечер на всички...дано всичко си дойде на място и, всеки наистина разбере,каква е важността на поверената му роля в дадена ситуация.....
Всички вие сте едн вид учители и НЯМАТЕ ПРАВО на грешка и човешки слабости(за съжаление),защото имате прекалено голяма отговорност(когато го проумеете,всичко ще си дойде на мястото)......
За пореден път скромно мнение...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 12 August 2010 - 09:00 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 12 August 2010 - 09:09 PM

И на италиански мога да го напиша ,ако е необходимо....

За друго ставаше на въпрос,ма мисля,че е ясно....
Хайде Лека вечер на всички....че ,ако продължавам да се правя на компетентна тука,утре ше ме пишат по вестниците....че моите изнервени гладни приятели ме гледат втренчено от 10 минути.....

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 13 August 2010 - 12:24 AM
из мнението:
Sonix, в 12 August 2010 - 11:01 PM, написа:
...
кученцата са много сладки черни с бяло на гардите,казаха ми доста ветеринари че това били доста рядко срещани кокери.Просто ако има някой желаеш да си купи нека да пише .

Публикувано: 30 August 2010 - 09:39 AM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 30 August 2010 - 11:58 AM
В България - кой както намери ...
Както и да ,изтрито.
Публикувано: 31 August 2010 - 12:31 AM
кажете ми как ще се появяват нови амбулли ?
развъдници вече няма сущто и с клубовете ?!?!?!
ок ,искате тази порода въобще да я няма в българия ли ?
какъв е проблема ако 2-те кучета са внесени от чужбина примерно и са с родословия ?!?!?!?!?!
не се заяждам, искам да го подчертая ,просто немога да разбера реално проблема какъв е !
Публикувано: 31 August 2010 - 09:05 AM
Иначе ще наплодите кучета без доказан произход, без документи, без проверки за генетични заболявания. След две поколения никой няма да знае кой на кого кум и сват, никое куче няма да е оценявано екстериорно. След пет поколения породата ще е окончателно и безвъзвратно погубена в България и никой няма да знае как изглежда истински американски булдог, както се е случило с други породи. След вас и потоп.
Публикувано: 31 August 2010 - 12:08 PM
а и защото не съм сигyрна до колко е чиста ,бащаи и е с документи заверени в някогашния клуб за american буллдог и преса kанарио ......... и по майчина линия баба и ..... но самата и майка не е записана никъде ... може би защото такъв клуб вече няма ....
та както и да е 1 ми е ясно че някъде ниJката се гyби
а за другите немога да отговарям ,как, къде и защо ще плодят кучетата, питаха за мъжкар ,казах че имам познат с мъжкар с родословие явявал се и печелил изложбa ...от там на сетне тяхна работа
Публикувано: 02 September 2010 - 08:41 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!