Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#81 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 August 2007 - 07:53 PM

Цитат

Само че само морала и културата задължават човека да спазва законите.

Така е, но за този, който не ги спазва, има санкции и наказания (или би трябвало да има)
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#82 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 07:07 AM

Aз лично смятам, че стиловете и шрифтовете са сложени, за да ги ползват потребителите.Съответно аз имам право на това.Не изпитвам затруднения при четене на различни шрифтове, може би аз съм дефектната.Какво уважение към останалите, не би ли трябвало и те да уважат тези, които искат да си пишат по друг начин?!Защото е тяхно право?!Ако някой изпитва силно затруднение, може да спре да ми чете постовете.Тъкмо няма да си хаби нервите.Айде със здраве. cheers
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#83 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 09:08 AM

Цитат

Ако някой изпитва силно затруднение, може да спре да ми чете постовете.Тъкмо няма да си хаби нервите.Айде със здраве. cheers

Nadq& Karma, защо разсъждаваш така? Нали форумът е за обмяна на мнения и за да даде човек такова, първо трябва да прочете дадения пост. След като са те помолили да не ползваш този шрифт, защото дразни нечии очи, мисля, че няма да ти струва никакви усилия да го направиш. Какво лошо да се съобразяваме един с друг. "Като не ти харесва, не ми чети постовете" не може да е аргумент в този спор. Извинявай, нямам никакво намерение да те засягам или обиждам, просто нека да сме по-толерантни един към друг.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#84 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 09:29 AM

Цитат

Споко Милена, винаги е така. Има си хора, които са вечно недоволни.
Този форум е частна собственост. Неговият собственик е решил, че ползващите го трябва да следват определена линия на поведение. Затова е дал права на модератори, които да следят за спазването на това поведение.
Аз по принцип не признавам модераторството, защото в живота трудно мога да бъда модериран. Но след като са такива правилата, аз се съобразявам с тях.
Форумите, които не ми харесват или ме натоварват психически просто преставам да ги посещавам. А като гледам, кои са постоянно модерираните си мисля, че те самите трябва да се запитат защо е така.

Вярно е че форума е частен и трябва да има правила но да важат и за модераторите. А когато модертора се държи като "******" ,а трие всичко което не съвпада с гледната му точка...е извинявайте ама става прекалено "частното" на форума,който иначе е чудесен. То заради такива неща и затвориха два форума ,един бе на косъм. Дано с общи усилия го преодолеем,но нека модераторите да се избират много внимателно,за да няма .... меко казано "издънки". Успех на админа и форума за напред.

#85 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 27 August 2007 - 10:06 AM

Nadq& Karma, на мен ми е интересно да чета твои постове, защо трябва да спирам? Реакцията ти е някак си детска. Ако не ти харесва шрифта не ми чети постовете.... Защо такова тросване? Не може ли просто да се съобразиш с моята молба? По цял ден съм на компютъра по работа. Влизам често във форума за да се разтоварвам от нея и чета всякакви теми, не само тези в които пиша. Интересно ми е да чета почти всички простове на почти всички потребители тук. Защо трябва сега цели теми да избягвам само защото ти приемаш едно такова дребно нещо толкова навътре?
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#86 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 27 August 2007 - 10:43 AM

Цитат

Nadq& Karma, на мен ми е интересно да чета твои постове, защо трябва да спирам? Реакцията ти е някак си детска. Ако не ти харесва шрифта не ми чети постовете.... Защо такова тросване? Не може ли просто да се съобразиш с моята молба? По цял ден съм на компютъра по работа. Влизам често във форума за да се разтоварвам от нея и чета всякакви теми, не само тези в които пиша. Интересно ми е да чета почти всички простове на почти всички потребители тук. Защо трябва сега цели теми да избягвам само защото ти приемаш едно такова дребно нещо толкова навътре?

Че тя си е дете.
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#87 Потребителят е офлайн   maccarta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2007 - 07:42 PM

Не ми харесва когато се заключва някоя тема. Разбирам, че доста хора зарязват всякакъв нетикет по време на спорове, но техните мнения могат да се редактират или изтриват. Споровете в много случаи са доста интересни но когато някой започне да напада останалите хоп - заключват темата. Също смятам , че модовете могат да са малко по-снизходителни - Например когато някой публикува голяма снимка, мода пише с червено в поста му мещо от рода на "Писна ми да махам снимки на недоразбрали! Четете правилата!" Разбирам ви напълно, но потребителят често се обижда защото това не някакво ужасно престъпление, че да се правят такива коментари. Появи ли се голяма снимка трие се и се казва причината , не е ли така?

На мен лично ми е много неприянтно отношението към анонимността - това е форум ,в крайна сметка, а не съд. Не би трябвало да се гледа с лошо око ако не искам да се обяснявам коя съм и какъва съм при положение че изразяваме мнения и обсъждаме - нищо повече. Не желая да си давам 3те имена , ЕГН и снимка за да знае еди кой си с кого говори и да съм си заставала зад мненията. Щом ги пиша постовете значи ги мисля. Мнението не е по-гежко кота кажем "аз съм еди кой си и твърдя това". Може би трябва да има някакви санкции за хората които обиждат (понякога обиждат много сериозно и биз псувни) потребители защото искат да останат анонемни. Това е тяхно право, доколкото съм чела правилата. И все още не променено.

Надя, шрифтовете са сложени, според мен, за да улеснят наблягането на някои думи. На мен хич не ми е приятно да чета шрифта , с който пишеш... Не разбирам и защо го правиш, при положение, че е неприятно. Пишеш тук за да комуникираш с другите, като толкова ти харесва да ги пишеш така и не искаш останалите да ги четат пиши си ги в Нотепад , радвай им се и няма да има проблем.

Дискриминацията относно възрастта се усеща дотса остро... Дори отстрана на модераторите...
User's Signature

You live, you laugh, you love, you learn. You scream, you cry, you crash, you burn.

#88 Потребителят е офлайн   poznai Икона

• :)
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ротвайлероподобен, питбулоподобен

Публикувано: 03 September 2007 - 01:09 PM

На заключенета темата може да се гледа по 2 начина поне..
Едното е като лесен начин за справяне с проблема..
Другото е да седи за назидание и пример, кво не трябва да се прави :)

#89 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2007 - 01:47 PM

Вече ще се потретя часът ще бъде ли оправен или трябва да чакам да сменят времето

#90 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2007 - 02:03 PM

ами какъв е проблемът да си го настроиш сам. Имаше такава опция в настройките. Предполага все още си я има.
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#91 Потребителят е офлайн   MistressLinda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2007 - 02:32 PM

Цитат

ами какъв е проблемът да си го настроиш сам. Имаше такава опция в настройките. Предполага все още си я има.

А защо трябва да си го настройва сам ?

Настройка на часовата зона на който и да е форум изисква точно 30 сек. bl)
User's Signature

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!

#92 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 September 2007 - 02:37 PM

Ще се потретиш? И после вече ще дърпаш ушички??? Буахахахахаха l) b) r)
User's Signature

Качена снимка

#93 Guest_пет_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 October 2007 - 10:26 PM

нямаше подходяща тема маи ,ама тази ми се стори наи близка.......та къде пише докога съм баннед ........и защо? за обида ли?щото не бях циничен.а това което казах е писано поне десет пъти може би

#94 Guest_петко_*

• Група: Гости

Публикувано: 13 October 2007 - 10:28 PM

петко де

#95 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 06:23 AM

Цитат

нямаше подходяща тема маи ,ама тази ми се стори наи близка.......та къде пише докога съм баннед ........и защо? за  обида ли?щото не бях циничен.а това което казах е писано поне десет пъти може би

Баннат си, защото по всяка вероятност си написал нещо вярно и неудобно. Администрацията на тоя форум така прави- банва неудобните и трие постовете им. По шопско на такова поведение му викаме ... нали се сещаш ;D

#96 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 06:56 PM

Цитат

Цитат

нямаше подходяща тема маи ,ама тази ми се стори наи близка.......та къде пише докога съм баннед ........и защо? за  обида ли?щото не бях циничен.а това което казах е писано поне десет пъти може би

Баннат си, защото по всяка вероятност си написал нещо вярно и неудобно. Администрацията на тоя форум така прави- банва неудобните и трие постовете им. По шопско на такова поведение му викаме ... нали се сещаш ;D

http://dog.bg/forum/...pic,1287.0.html
мод
User's Signature

Качена снимка; Качена снимка
Качена снимка

#97 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 07:12 PM

А който е неграмотен да се връща в първи клас и после да сервилничи :-

#98 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 07:37 PM

Няма ли все пак някой да отговори? Слабо ме интересува дали е баннат петко, но въпроса е принципен - щом се трие, да се каже защо, при бан - същото...Иначе се създава впечатлението, че това го прави някой мушмурок, който нещо крие.... :angry:
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#99 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2007 - 10:11 PM

Тази тема е специално създадена, за да изразите гигантското си недоволство от администрирането и модерирането.
Въпросът може и да е принципен, но кой е казал, че когато съм сложил някой в бана трябва да ви уведомя?
Дори и да сте си помислили, че би трябвало да е така, много слабо ме интересува. А петко да продължава да опитва, току виж внезапно бана изтекъл. Бановете се налагат именно затова - за да спрат да пишат някои хора. А не после да ходят и да продължат да пишат в "за сайта".
Ще го кажа съвсем ясно. На който не му харесва, който вярва в световната конспирация и целия свят му е постоянно крив, да се маха и да се оправя сам. Този форум е място, което хората посещават, не само за да четат разправиите на шепа. Уверявам ви, че те са доста по-отблъскващи от "скъпоценните" изтрити мнения, за които сте си въобразили, че някой ви дължи обяснение.
Ще ви кажа нещо, което е много принципно. В тази тема: http://dog.bg/forum/...283736.html#new един човек има сериозен проблем и два дни няма кой да му отговори, вместо това има кой да пише в тая тема и да нахалства.
Разбрах, колко сте недоволни от "администрацията и мода", но ако си позволите да повдигнете отново тема, за която беше напълно ясно, че "администрацията и мода" са прекратили, ще бъдете отстранени за по-дълго време от времето, за което бе отстранен петко.

#100 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 October 2007 - 10:36 PM

Цитат

.
Ще ви кажа нещо, което е много принципно. В тази тема: http://dog.bg/forum/...283736.html#new един човек има сериозен проблем и два дни няма кой да му отговори, вместо това има кой да пише в тая тема и да нахалства.

Шапка свалям, Админ!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема