Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#101 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 October 2007 - 02:57 PM

Цитат

Цитат

.
Ще ви кажа нещо, което е много принципно. В тази тема: http://dog.bg/forum/...283736.html#new един човек има сериозен проблем и два дни няма кой да му отговори, вместо това има кой да пише в тая тема и да нахалства.

Шапка свалям, Админ!

:'(

#102 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 October 2007 - 03:10 PM

Лесно е да плюеш, трудно е да хвалиш, нали?  :podigravka:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#103 Guest_петко_*

• Група: Гости

Публикувано: 16 October 2007 - 10:05 PM

???

http://dog.bg/forum/...hp?action=login

Конспирацията е в твойта глава. Следващия път ще бъде за постоянно. Казах го, ще го кажа пак. Никой не ти дължи обяснение. То е само добра воля.

#104 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 10:26 PM

Цитат

???

http://dog.bg/forum/...hp?action=login

Конспирацията е в твойта глава. Следващия път ще бъде за постоянно. Казах го, ще го кажа пак. Никой не ти дължи обяснение. То е само добра воля.

я сега по темата ...........ходи да плашиш гаргите изтрии си скапания пост дето разправяш глупости за мен защото главата ти проста дори не е разбрала кво съм го питал ,провокира ме неоснователно неоснователно(а сум много честолюбив) или ми върни отговора
конспирацията .....тва етвоя дума
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#105 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 10:32 PM

petko, въпреки всичко ще ни липсваш. :-

#106 Guest_петко_*

Публикувано: 16 October 2007 - 11:16 PM

абе дог бре стига си ме трил бре ,ще пиша дока не си изтриеш постчето или ме баннеш по ип ,или дока не ми върнеш отговора

конспирация??? знаеш ли в какво те обвинявам в малодушие или по малкото вероятно четкаджия ........гъзоблизец може би .....на кои то се знае ..няма ги споменавам щото тука е само за администрация и модове

#107 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 16 October 2007 - 11:20 PM

Петко, спри се, защото наистина на някои от нас ще ни липсваш, а така като си започнал, май няма скоро да те върнат!  :(
User's Signature

Качена снимка

#108 Guest_петко_*

Публикувано: 16 October 2007 - 11:26 PM

Цитат

Петко, спри се, защото наистина на някои от нас ще ни липсваш, а така като си започнал, май няма скоро да те върнат!  :(

.......м сега немога да ти отговоря и на лична .......трогнат съм .ми кво да ти кажа ....такув съм си -селска чест му викат ....и те го знаят ,и сам съм го казвал ,иска ли някои да ме изгони нека ме провокира ,този отдавна си мечтае за това ......па и не чакам вече да ме връщат- ще надничам през прозореца

#109 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2007 - 11:41 PM

:( :( :(
User's Signature

Качена снимка

#110 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2007 - 11:58 PM

Цитат

Тук можете да изразявате недоволството си от безобразното модериране на dog.bg. Критиките ви няма да водят до административни наказания.....

Така започва тази тема....Знам, че Admin ще реши, че е над тези неща,ама аз щом съм видяла трябва да кажа. Приятно триене иначе!
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#111 Потребителят е офлайн   pitman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 05:28 AM

Цитат

конспирация??? знаеш ли в какво те обвинявам в малодушие или по малкото вероятно четкаджия ........гъзоблизец може би .....на кои то се знае ..

Много пъти сме се карали с Петко преди време, но когато човек е прави боговете мълчат :blink:

#112 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 11:32 AM

Още по-добър вариант - Когато petko пише, боговете си водят записки.
А ние простосмъртните се мъчим да го разчетем.

Темата отдавна е изчерпана. Казахте какво мислите, ако това се брои за критика.

#113 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 23 October 2007 - 10:59 PM

Не знам дали точно администраторите и мод-а трябва да упрекна, или просто стила на общуване във форума за НОК е такъв, обаче е отвратително!
Като изключим хубавите снимки, нататък се наблюдава едно постоянно оплюване, заяждане, едни постоянни самоизтъквания на незнам от кого признати експерти по породата, бясно триене на неудобни (не знам за кого) въпроси и теми.
Харесвам породата, затова от време на време влизам там да прочета нещо. На 2 пъти съм писала по различни поводи. Но всеки път, след нещо прочетено там, съм толкова отвратена от този начин на общуване, че поне 2 седмици стоя настрана. Никъде в другите подфоруми, които представляват интерес за мен няма такава помия!
Извинявайте, но не ми е ясно на кого е от полза пестенето на информация за проблемите на тази порода. И кой поддържа такъв стил на общуване.
Защото всички стопани на НОК, които познавам лично, са съвсем нормални хора и не се ядат така помежду си.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#114 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 23 October 2007 - 11:26 PM

Съгласен ... мисля по същия начин.  Започнах темата за немското овчарско куче от чисто човешки и любителски интерес - имах такова куче. Постепенно темата се разрасна и направихме така наречения специализиран форум. За съжаление той се оказва място, където някаква група хора е решила да дава изява на комплекси и себедоказване по начин, който е недопусним. Постоянно оплюване на всички и всички, най най кучето и най най и по по .. разговор за породата няма. Дебат няма. Диспут няма. Други мнения не се допускат, или ако ги има, те са повод за нови заяждания. Постепенно тази група успява да отстрани обикновенните любители. Един път, втори път, трети път учтиво ги молим да не пишат там - уви, не. Има тема за дисплазия - никой не пише в нея. Има тема за съвет за избор на малкото кученце - никой не пише в нея, че е задължително да се искат изследванията на майката и бащата. Никой не казва, че проблема е в световен мащаб, и че такива кучета могат да се родят и се раждат и в Германия, и в Италия, навсякъде ... нормален диалог липсва. Това е. Поради тази причина и по молба на модераторите тези хора са отстранени от форума.
Никой никога не е искал и няма желание да спестява каквото и да е от проблемите на породата. Единственото, което искаме е НОРМАЛЕН ДИАЛОГ. Когато такъв няма, нормалните хора като вас и нас се чубстват отвратени.

#115 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 04:14 PM

Не прочетох цялата тема, тъй като то не беше убиждане, то не беше псуване! Един културен човек не би се изказал така и просто нямаше да се стигне до тук ако тези, които най-много недоволстват имаха известно възпитание. Форума не е за да се карат потребителите, а за да споделят информация, опит и т.н.
Според мен администрацията и мода са идеални. Това не е лесна работа, а тези хора успяват да пазят форума чист и подреден. Ясно е, че на селенията угода няма.
За дискриминацията деца/възрастни, за която някой беше споменал - Ми то такава нямаше да има, ако повечето деца се изказваха по-разумно и не се отваряха на по-големите и по-мъдрите от тях, които в случая имат повече опит.

Доста злоба има из форума като на пример в темата за питовете. Просто някои инати си знаят своето и това си е. Това не е само тук, това е в България.

Шапка им свалям на всички разумни и възпитани хора в този форум (на модераторите, на администраторите и не само на тях): dog.bg, Admin, mil_, YORK ANASTASIA, bonboni, alekian_yona, insult, North face, Milla, twoofo, bushkata ... и не само това, просто сега не можах да изброя всички.

#116 Потребителят е офлайн   impres91 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 11:28 PM

Цитат

На който не му харесва, който вярва в световната конспирация и целия свят му е постоянно крив, да се маха и да се оправя сам.

А, май намерих правилното място -  :blink:!
Махам се и се оправям сама - чао :'( B)

Моля отстранете ме.
User's Signature

Качена снимка; Качена снимка
Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2007 - 11:49 AM

Защо темата за САО е заключена?
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#118 Guest_In4et00_*

Публикувано: 22 November 2007 - 11:44 AM

Цитат

Въз връзка с форумната промяна, старите наказания и банове (с някои изключения за хора, които са се идентифицирали като противници на идеята дог.бг) се нулират.
Нека тези, които могат отново да пишат в нашия форум, да имат предвид, че ще бъдат изгонени незабавно и без предупреждение, ако нарушат правилата.

Преди някакво време, не си спомням колко точно беше-когато имаше големи проблеми с форума последният път, моят БАН го нямаше. Не знаех дали мога вече да пиша, разрешено ли ми е да чета и тн. Не пишех известно време за да не ми се сложи отново този бан. После като се замислих малко...не ми се вярва просто да са се загубили бановете, явно просто не са слагани пак. И написах две-три съобщения, които определено не нарушаваха никакви правила. Ден може би след последния пост аз отново имах бан. Зачудих се, но...нямаше какво да направя, като имам бан не мога и модераторите да попитам. Ами сега виждам, че отново имам достъп до форума и ми се иска да знам все пак имам ли разрешение да пиша тук? Да чета...? Реших да попитам преди да пиша, за да не се получи като последният път да се чудя какво става. Благодаря предварително за отговора!

#119 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2007 - 07:43 PM

Та както преди малко написах в темата за Овчарските кучета на балканите:

Дами и господа модератори,никога не забравяйте ,че има хора ,които нямат достъчно познания по информационни технологии и компютри,но похвално е тяхното желание да присъстват в даден форум и още по-конкретно - този тук.

Също така често забелязвам тенденциозно поведение от страна на модериращите.На няколко пъти срещам по форума предупреждания ,за да не се пише за борби с кучета ,което Е МНОГО ПРАВИЛНО ,но въпроса ми е защо се прилага само за определени хора?
Да разкажа ли?
Вече доста пъти се натъквам на постове на така наречения олраунд (той сам така се нарича) съдия -Стефан Попов.В тях недвусмислено , достатъчно на брой пъти вече,въпросния господин изказва мнения и загатва за доказването на кучето като характер чрез борби между себеподобните си!? :angry:Вижте темата за САО.
Днес пък (извинявам се ),в друг форум на господина Хлебаров и софийското киноложко сдружение "София" ,ачик както се казва ,си го каза,но и въпроса ми дали по -принцип разбира  ,че това което пише е в разрив с правилата на FCI и дали е поддръжник на борбите ,и неговия пост ,незабавно бяха изтрити от Члена на УС нa БРФК ,Хлебаров.

Както и да е .Защо обаче тук всички вие не обръщате внимание на това ,а правите едносантиметрови високи червени постове с предупреждения за дълги цитати? :huh:
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#120 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 09:44 PM

Цитат

Реших да попитам преди да пиша, за да не се получи като последният път да се чудя какво става. Благодаря предварително за отговора!

Ще можеш да пишеш във форума, едва когато извинението ти е написано ясно и на видно място тук, а после и в дого форума. Извинение към другите потребители, които трябваше да четат глупостите, които беше написала. И обещание, че повече няма да ги пишеш.

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни