Dog.bg Форуми : За администрацията и мода

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

За администрацията и мода

#181 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 March 2008 - 06:08 PM

бан-а точно заради докладите изпратени един след друг. Опцията е направена да бъде в помощ и да се обърне внимание за определено нещо, не е направено, някой катого стегне шапката да започва да си клика на опцията.
Всеки един доклад след като е получен се преглежда и се преценява какво да се направи и каква реакция да има.

п/с бана- няма нищо общо с писането в тази тема
времето за бан се намаля на 7 дни

#182 Потребителят е офлайн   Admin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 06:11 PM

Форумът няма политика на рестрикция към новите потребители, нито към някакво специално отношение към т.н. "стари" потребители. И все пак какво е това специално отношение, което "старите" потребители очакват?
Ако екипът на форума преценява потребители по някакъв начин, то това е по-тяхната заинтересованост и усилията, които полагат, за да има смислени и полезни теми. И ние сме наистина благодарни на тези потребители.
Благодарни сме и на тези, които дават смислени предложения за по-доброто функциониране и организиране на форума.
Е, въпросът е, имаше ли по-горе в тази тема такива предложения.

#183 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 09:07 PM

По молба на Кристина Матева
Уважаеми модератори...

Admin: Кристина Матева ще пише във форума отново, когато й изтече наказанието. Всъщност доста по-кратко отколкото заслужаваше не за гръмкия протест, а за гръмкия спам. dandi - дали това не е опит да се заобиколи наказание на потребител? Предупреждавам, че при следващо предаване на думи, ще последва наказание и за вас.

#184 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 08:09 AM

Ок.Извинявам се за което.

#185 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:03 AM

вече три пъти докладвам на уважаемата администрация за потребител Конан03 който спами из форумите отправяйки призиви за явяване на някакви пловдивски изложби ... пак ли нещо не сте разбрали?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#186 Потребителят е офлайн   Face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 March 2008 - 11:53 AM

Цитат

вече три пъти докладвам на уважаемата администрация за потребител Конан03 който спами из форумите отправяйки призиви за явяване на някакви пловдивски изложби ... пак ли нещо не сте разбрали?

Потребителя е вече в бан листата.

п/с Спама във форума няма да сетолерира по никакъв начин.

#187 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:56 AM

Цитат

п/с Спама във форума няма да сетолерира по никакъв начин.

разгеле...бях се притеснил вече
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#188 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 March 2008 - 04:20 PM

Не знам какво са разбрали модовете, ама  май потребителите не са разбрали, че модовете и админите тук не са им подчинени, а си губят времето с простотии ей-така от добра воля, за да има форум. Иначе става така.

Мцу, нищо лично  :blink: ;) ;D
User's Signature

Качена снимка

#189 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 05:15 PM

;D ;D,абе вие не я рабирате мад макс бе ,тя навярно е искала да се кандидатира за модератор (изтъкваики несвършената работа на сегашния) ;D
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#190 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 23 March 2008 - 02:00 PM

Имам едно запитване за потебител Jessika , до колкото знам от самата нея е получила бан за една седмица , който би трябвало да е изтекъл вече.Но при всеки неен опит да влезне във форума автоматично е изхвърленна отново.Кога ще отпадне това наказание и ще може да посещава отново форума?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#191 Потребителят е офлайн   yay_plam Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 01:42 PM

Мисля че злобните нападки и това "Ти си лош/нищо не разбираш/защо така..." трябва да се спират навреме, защото сме тук за да споделяме информация, да се учим един друг, а не да си правим забележки кой как мисли и да казваме че нашата гледна точка е най- добрата, много обидни думи се използват тук, аз лично не съм много отдавна във форума, но това съм забелязала

#192 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 06:14 PM

имам един въпрос след като неможем да се оплакваме на модератора и видим че тои  е прочел пост обиден да речем и не вземе мерки какво следва ?мад макс го изяде затова ....аз не бих повторил грешката и да алармирам за нердностите щото ше са над 49 ,да правя още толкова постове ли ?да гледам как някои ме ебава и модератора злорадства?
засега ще им отговарям с цвете(мяса ми на тихата революция на ганди ;D ;D ;D) ,даже не ми идва на акъла как го водите тва спам ли е флуд ли е ,по добре е от това да ги репликирам ,обаче наи малкото не редно да се допускат такива постове ......а тва си е направо не толериране а поощряване
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#193 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 07:26 AM

Потребителите на Пазачи на стада да се сърдят на себе си.
Щом не желаят да спазват никакви норми, никой не може да им го наложи. Да се чистят глупости оттам е като да се гребе с лъжица от морето.
Вариантите да има приличие са два:
Отново да закрием раздела.
Да го направим платен, а с парите да назначим 3-4 модератори на щатна длъжност. Те да модерират 24 часа съгласно общите правила. Изненадата ми ще бъде огромна ако останат и двама да си общуват.

ПП: Оценявам подписа. Прочети си го пак.

#194 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 10:08 AM

значи мил ,здрасти първо.
точно защото искам да спазвам някакви норми ,искам да няма провокативни постове ...инак вярваи ми мога и ненормално да общувам ,не е нужно 24 часа да стои пред компа ,ще го изчакам(изчаках го де) да забележи кво е писано даже маи забеляза го ,забеляза и отговора ми после ,нещо неможах да му се оплача(опцията иформираи модератор ми изписа нещо на англииски)изтри ми отговорите на онези съобщения и ги остави да светят ....особенно забележителен е когато се спомене ,нещо друго (да са чуди човек 24 часа ли е на компа)

трябва мода да е безпристрастен(нямам впредвид истински съдия .за тях знаем колко са та ако ще и кучешки да е),за да е такъв трябва да не се познава с тоя и ония ,и да му става почти неудобно да си върши работата ,а за други да я взима хептен на вътре,трябва да е някои кои и хабер си няма от брфк и бок и кк,някои кои е повече човек отколко кучкар ,някои безпристрастен
User's Signature

#195 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 March 2008 - 11:23 AM

Именно. Не се шегувам с вариант 2.

#196 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:03 PM

Джонсън(Петко) и др., не ме карай да ти припомня,че имаш бан за постоянно,но аз съм достатъчно толерантен да те трая  и само да те предупреждавам.Във всички сайтове те гонят,защото нямаш ценз на езика си ,само аз те толерирам и само чистя някоя твоя глупост или намек.Тебе явно те е яд ,че се въведе малко ред в тези теми и ти се иска да ги затвориме?А има малко ред ,защото точно обратното на твойто твърдение ,при мен няма наши и ваши,трия всякакви глупости ,независимо на кой са ,дори на твоя "любимец" Ст.Попов и много от така наречените мои познати ,имат предупреждение.
Няма да ти повтарям за кой ли път,пиши за кучетата ,не обиждай и провокирай хората ,тогава никой няма да те закача!
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#197 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:33 PM

Цитат

Джонсън(Петко) и др., не ме карай да ти припомня,че имаш бан за постоянно,но аз съм достатъчно толерантен да те трая  и само да те предупреждавам.Във всички сайтове те гонят,защото нямаш ценз на езика си ,само аз те толерирам и само чистя някоя твоя глупост или намек.Тебе явно те е яд ,че се въведе малко ред в тези теми и ти се иска да ги затвориме?А има малко ред ,защото точно обратното на твойто твърдение ,при мен няма наши и ваши,трия всякакви глупости ,независимо на кой са ,дори на твоя "любимец" Ст.Попов и много от така наречените мои познати ,имат предупреждение.
Няма да ти повтарям за кой ли път,пиши за кучетата ,не обиждай и провокирай хората ,тогава никой няма да те закача!

лаика внимаваи че тази тема е да се казва всичко за админ и мода ....ако е вярно  тва значи че мога ти теглиа една маина и да седиш и да ми се пулиш само....няма да го направя,
с петко специално ти ще ми се обръщаш когато аз ти позволя инак значи че хулиш без доказателства АЗ СЪМ ДЖОНСЪН .....вув всички саитове ме гонят когато аз реша  ;D,чаткаш ли ,такива като теб ме карат да взимам такива решения....между другото ме канят в дръгия саит къде си ти модератор уважавам канещия ме инак бих дошул да ти създам работа там ,ма ще злепоствя него

на кое казваш ред лаика ?ти вярваш ли си?или си правиш комплименти?

попов  е любимец на мартен,и ти си му влез в приемната имаше те ,маи не четеш внимателно и затва оставяш глупости ,или не ти изнася ,или се опитваш да ми припишеш чужди глупости...така става когато си предубеден ,затва и не бива някои като теб да бъде модератор

....лаика винаги когато съм говорел за кучета сериозно са последвали търканиците и бановете ,кога само си проветрявам устата не се обиждат .спомни си теб бе цря на емотиконите ,кога ми ги пускаше помниш ли?...и нямам нищо против да ме закача които си изка ,изка ми се модератора да не ме закача когато ги подкопам аз
User's Signature

#198 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 March 2008 - 01:42 PM

Цитат

АЗ СЪМ ДЖОНСЪН

Не си Джонсън  ;) ти си ДжонсАнА, което идеално се връзва с правописа ти впрочем. Отличителна чета на коментираните форуми.  ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#199 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 01:49 PM

Цитат

Цитат

АЗ СЪМ ДЖОНСЪН

Не си Джонсън  ;) ти си ДжонсАнА, което идеално се връзва с правописа ти впрочем. Отличителна чета на коментираните форуми.  ;D

Здравеи мис голямо сърце .....всъщност се казвам Джон Смит ,но явно имам много съименници ;Dи ме прие  саит с това име
....правописа не ми е силна черта ,не се гордея с него ,и не разбрах какво точно имаш впредвид ,би ли била по конкретна
User's Signature

#200 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 28 March 2008 - 01:55 PM

Че Джонсън на английски би трябвало да се пише по друг начин.  ;)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема