За администрацията и мода
Публикувано: 20 June 2009 - 02:07 PM

знам, че мода ни скоро ще я махне, но нека се посмеете и вие...май не и е мястото там, не друго

Публикувано: 20 June 2009 - 02:56 PM
Цитат
Ами аз търся в един мой много любим сайт ********натискате го и там от ляво има ''Домашни любимци'' натискате и него после натискате ''Кучета'' и там има едно поле в което има да търсите порода куче и пишете ''неаполитански мастиф'' и ще ви излязат много обяви.
Съжалявам ако е грешка, че така го поствам, но стои от няколко часа...след като се коригира да се махне и моят пост
От темата за неаполитански мастиф! Доволни????

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 20 June 2009 - 05:28 PM
Stella_Popova, в Jun 20 2009, 03:56 PM, написа:
Така, както си дала цитата, освен че наистина трябва да се коригира и твоя пост (което е излишно - можеше да махнеш линка), но и не е ясно ОТ КЪДЕ е този пост.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 June 2009 - 06:20 PM
rudolf18, в Jun 20 2009, 03:12 PM, написа:

Няма само Русе и София да си чистят паразитите!!!!!!!!!!!
Държавата като не прави нищо по проблема, гражданите вземат нещата в свои ръце.
Хиляда фондации, дружества, организации, немско-български, циганско-турски, 4 лапи, 6 копита, и всякакви други
мошенници "усвояват" едни пари от европейски олигофрени, подкрепяни от нашенски такива!!!!!!!!!!
Както като е липсвало правосъдие в щатите, Линч е "изобретил" линчуването.
Както беше казал един клошар (собственик на 7 кучета и котки) нещата са "тенденциозни"

Наистина такава е тенденцията. Във все повече градове ще има такива "новини". Колкото и да обиждате хората които
са се заели сами да си решат проблема, когато държавата не иска да си свърши работата. Значи наистина им е писнало
на повечето граждани. Можете да сте сигурни, че помияро-защитниците СТЕ МАЛЦИНСТВО! На болшинството не им харесва присъствието на заразо-носители по улиците, и издигането им в статут на свещенни крави. Като са ви толкоз
мили си вземете по няколко за вкъщи. С витаминчета няма да успеете

Разхождайте си любимците както е по правилник, с намордник, за да не стане фалус

като вдовица за уй.
Затва като пускате жалби за застреляни или отровени помияри в мвр-то ви гледат с насмешка, като малоумници

Аутопсии, хим.анализи, балистически експертизи... ше има да чакате малко. Тва да не е филм

Докога?! Трябва ли и ние да почнем да псуваме, за да го разкарате?
Публикувано: 22 June 2009 - 11:30 AM

Публикувано: 23 June 2009 - 05:56 PM
LilTed, в Jun 18 2009, 09:17 PM, написа:
Не е нищо лично,просто този човек кадето и да пише волно или не волно причинява спорове...

http://forum.dog.bg/...opic=26145&st=0
http://forum.dog.bg/...opic=26154&st=0
Да, ще бъде предупреден.
Публикувано: 23 June 2009 - 05:58 PM
Цитат
Ами аз търся в един мой много любим сайт ********натискате го и там от ляво има ''Домашни любимци'' натискате и него после натискате ''Кучета'' и там има едно поле в което има да търсите порода куче и пишете ''неаполитански мастиф'' и ще ви излязат много обяви.
Съжалявам ако е грешка, че така го поствам, но стои от няколко часа...след като се коригира да се махне и моят пост
Къде е това ? Не го откривам, може ли линк ?
Публикувано: 23 June 2009 - 06:01 PM
dog.bg, в Jun 23 2009, 06:58 PM, написа:
Цитат
Къде е това ? Не го откривам, може ли линк ?
Поста е поправен от потребителя!

http://forum.dog.bg/...pic=3201&st=520
Публикувано: 26 June 2009 - 03:24 PM
Gu6kov и Зъл змей е един и същи потребител - с едно и също IP
Както gulev 1991 и Jordan staffffff също е един и същи потребител - с едно и също IP?
Ето едната тема, където засякох първия с двойна регистрация:
ТУК
gulev 1991 и Jordan staffffff го засякох в тези 2 теми.
ТУК
ТУК
Публикувано: 26 June 2009 - 04:58 PM
goldroks, в Jun 26 2009, 05:34 PM, написа:

За този случай-да! Но при мен, примерно, не давам на брат ми да си прави регистрация, за да не нарушавам правилата, а и не искам да пише от моя акаунт... Това е едното! Другото е, че съседите ни ползват нашата безжичната връзка и техния компютър и съответно IP е едно и също с нашето. Те също имат акаунт тук (на тях няма как да им забраня да се регистрират тук). В този случай са различни хора с едно IP- хем, се нарушава правилото, хем не... И как се процедира тогава?
П.П. Съседския акаунт тук е Kameliq72