bushkata, в Jul 10 2009, 04:34 PM, написа:
Nickey, в Jul 10 2009, 04:24 PM, написа:
2. Доста от темите, които се местят в раздела за Изолаторите и кастр. центрове, хич не касаят само бездомните животни.
Горещо моля този тип теми да не бъдат "забивани" повече там. Пример:
http://forum.dog.bg/...showtopic=26851
Присъединявам се. И аз бях попитала същото, но не ми се отговори.
Опитвам се да отговарям на всички въпроси, извинявам се ако не съм отговорил - защо съм преместил темата там, съм написал по горе. Както и ще помоля всички такива организации - ако имате такива новини - за приюти или каквото и да е от този род - в този раздел.
Разни организации вече взеха да се замерват - кой какво и защо и кой какъв бил. Не желая този форум да се превръща в каквото и да е бойно поле на организации. Ако искате да представите някоя организация - моля, заповядайте, направете си тема за нея, разкажете за дейността и, членска маса, бъдете готови да отговаряте на въпроса. Но не може да си слагате никове на организации и да пускате рекламни постове, за да се види рекламата на сайта ви в тях. Или контактувате с хората в форума, или не ползвайте форума като място за реклама. Имаме си чудесен форум - Без дом и ако не искате да помагате там на животните без дом, няма смисъл да се "рекламирате" и да обеснявате, че това била "социална" реклама.