За администрацията и мода
Публикувано: 27 October 2009 - 07:56 PM
Опитвам се да отворя линк "Хранене на ретривър" от тема "ХРАНЕНЕТО - справочник" при което ми дава грешка със следното обяснение:
Нямате достъп. Възможна причина - форум/екстра достъпна само за определена група на регистрирани потребители.
ако е вярно това обяснение, на какви критерии трябва да отговаряме собствениците на ретривъри, за да имаме достъп до въпросната тема?

Ама то не само този линк не ми се отваря.
Публикувано: 28 October 2009 - 11:07 AM
Публикувано: 28 November 2009 - 11:40 AM
Предполагам вече сте прегледали ,може и да греша ,макар да виарвам че тва си е същото човече
да те попитам за дръго че ме триат и когато кажа здрасти триат ма една снимка стара без коментар по неиа .какжа е причината да буде изтрита ? предполагам желикиа мод иа е изтрил .никакжо обиаснение .преди не ми дажахте да жлизам сега се трие всичко което напиша ,и дефакто пак не влизам .какво да направиа да теглиа една пак на лаикучката така че тогажа ти жече заслужено да ме изгониш?
пп понеже снимката е стара фотографиа и немога да иа откриа пак ,може ли да миа пратиш поне по ниакакъв начин
Цитат(petko @ Nov 21 2009, 04:55 PM)
иежиеж
Какъв е този войник,че си го качил тук?
Ха, ма той войника изчезнал бе. Сугорно кучето го й завлякло към каракачанско в гърцията.
за тази снимка става въпрос
това е молба .....а на ониа несщастник му кажи че ше го ичакам да пукне от старост и пак ше пиша тук
пп за снимката ниама нужда намерих си я ,бях я пуснал и на друго място ,все пак вземи някво отношение към "модератора " си....ако ти стиска

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 28 November 2009 - 04:11 PM
Предполагам вече сте прегледали ,може и да греша ,макар да виарвам че тва си е същото човече
да те попитам за дръго че ме триат и когато кажа здрасти триат ма една снимка стара без коментар по неиа .какжа е причината да буде изтрита ? предполагам желикиа мод иа е изтрил .никакжо обиаснение .преди не ми дажахте да жлизам сега се трие всичко което напиша ,и дефакто пак не влизам .какво да направиа да теглиа една пак на лаикучката така че тогажа ти жече заслужено да ме изгониш?
пп понеже снимката е стара фотографиа и немога да иа откриа пак ,може ли да миа пратиш поне по ниакакъв начин
Цитат(petko @ Nov 21 2009, 04:55 PM)
иежиеж
Какъв е този войник,че си го качил тук?
Ха, ма той войника изчезнал бе. Сугорно кучето го й завлякло към каракачанско в гърцията.
за тази снимка става въпрос
това е молба .....а на ониа несщастник му кажи че ше го ичакам да пукне от старост и пак ше пиша тук
пп за снимката ниама нужда намерих си я ,бях я пуснал и на друго място ,все пак вземи някво отношение към "модератора " си....ако ти стиска

Ей не тили писна постояно да ревеш за нещо, се некой ти пречи. Пуска си ги при черните маратонци и стига си ревал като п...

Публикувано: 02 December 2009 - 09:31 PM
http://forum.dog.bg/...25-m118115.html
Вече има обида към модератор,аз също се чувствам обидена с моя умрял набор,отделно потребителката често нарушава правилата!
Публикувано: 03 December 2009 - 10:56 AM
http://forum.dog.bg/...25-m118115.html
Вече има обида към модератор,аз също се чувствам обидена с моя умрял набор,отделно потребителката често нарушава правилата!
Потребителя е с предупреждение.
Моля ви, за проблемни потребители - на лични съобщения на мен или на модератори. Потребителите четат и решават, че някой има нещо лично към тях и се започват разправии, на които мястото не е в форума. За това - ако считате, че който и да е потребител нарушава правилата, пишете ни, ще бъде прегледано и ще получите отговор.
Публикувано: 05 December 2009 - 10:47 AM
За което, според мен спомага и Админ.
След молбата ми тук да се махне аватар, противоречащ на правилата, Админ е написал на потребителката:
Моля ви, сложете си друг аватар.
Поздрави !
Т.е. според Админ излиза, че няма нарушаване на правилата, а "съфорумнците" искат той да се махне.
Така че предпочитам да пиша тук при проблеми, за да се вижда позицията ми и на какво основание искам санкции, защото на лс нещата явно доста се преиначават.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 January 2010 - 03:15 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 18 January 2010 - 04:36 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 January 2010 - 02:37 PM
Първо,пишем винаги на латиница.
Второ,търсим си мъж за бебета.Минаваме границите и като предлагаме на собственик на мъжко куче,да създадем поколение

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 30 January 2010 - 09:36 PM