Кучешки вратички
Публикувано: 14 December 2006 - 12:07 PM
Имаме голяма тераса и кучето постоянно е на нея. Проблема е , че вратата трябва да е отворена - в момента в който я затвориме , веднага иска да влезе. Малко след като влезе, иска пак навън..... но да не затваряме вратата.
Лятото проблем няма - отворено е навсякъде и кучето ходи където си иска , сега обаче седи вътре, и ако някой го пусне навън, трябва да седи на вратата, за да му отвори когато реши да се прибира, защото почва да вие... с две думи лигавщини, ама няма как w)
Публикувано: 14 December 2006 - 12:29 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 December 2006 - 12:32 PM
Може би повече ще помогнат фирми, които изпълняват мебели по поръчка. Мебелният обков е доста по-разнообразен, а вече се работи с всякакви материали, вкл. алуминиеви профили за кухненски вратички, клепващи плотове и разни джунджурии.
Пък и си мисля, че тя в никакъв случай не трябва да е от стъкло.
Опс, то имало, тези изглеждат екстра.
Публикувано: 14 December 2006 - 12:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 14 December 2006 - 01:41 PM
Цитат
Само да имах размер и за нас ouu
Ами в сайта, който съм дала най-голямата е 31,3 х 36, но в борсата може да се пита и да доставят и по-големи, ако има.

Публикувано: 14 December 2006 - 01:55 PM

Публикувано: 14 December 2006 - 02:37 PM
Дребни кучета, дребни и средни котки - до 5.5 кг - светъл отвор 11х18 см
Средни кучета, едри котки - до 18 кг - светъл отвор 20х29 см
Едри кучета - до 45 кг - светъл отвор 27х40 см
Много едри кучета - над 45 кг - светъл отвор 33x47 см
Точно тези Swing не ги намирам в по-голям размер.
Публикувано: 14 December 2006 - 03:16 PM
Публикувано: 14 December 2006 - 08:30 PM
Цитат
Продължавай с питането, но при други - по-"гладни". Правят всичко, стига да платиш, а и зимата строителството замира и не са толкова натоварени, колкото лятото. Не съм сигурен как точно как задаваш въпросът си, но всички са способни да ти направят произволен отвор. Гумата можеш да си поставиш и ти. А може и да ти изработят мини "летяща" врата...
1super
Публикувано: 14 December 2006 - 09:52 PM

Публикувано: 15 December 2006 - 09:42 AM
Мисля, че проблема е решен - ще си поръчам нова врата . Сегашната е от ПВЦ със цяло стъкло- стъклопакет. Новата врата ще бъде пак ПВЦ, но 50-60 см отдолу ще е плътна и там ще монтирам една вратичка от тези на линка на bushkata.
Публикувано: 15 December 2006 - 12:40 PM
Цитат
Заинтригува ме с тези играчки, покажи/обясни какво имаш предвид b)
Публикувано: 15 December 2006 - 02:17 PM
Правоъгълно парче дебел здрав плат се навива (примерно) на стегната тръба и се зашива от двете страни и съответно на края на навитото. Получаваме натъпкана плътна цилиндроидна играчка, която става за дърпане, хвърляне и т.н. Дори ако играчката бъде скъсана, пълнежът, логично, не може да бъде изваден "за мозъчна операция". Същия фокус става и със зашито парче плат, натъпкано с хавлиена кърпа вътре (примерно); може да се използва парче здраво, но износено одеало (зависи от материала му, разбира се), парче килим, старо яке или палто - важното е материалът да е трудно-скъсваемо-сдъвкаем.
Разбира се, продават се и готови подобен тип играчки, но при наличието на стари дънки не виждам причина да не си направи човек сам такава... е, виждам причина - нормална шевна машина не го лови този плат. Наканила съм се да питам и при обущаря до нас, може да не е толкова самовъзгордян в професията си и да не възрази да изтрака два шева на обущарската машина.

Публикувано: 18 December 2006 - 10:11 AM
Публикувано: 18 December 2006 - 11:06 AM
А това е хапачката на мойта Ника. Е така изглеждаше преди да почнем да тренираме де r)
Прикачени файлове
-
IMG_0300.JPG (39.55K)
Брой сваляния: 222
Публикувано: 18 December 2006 - 11:12 AM