Малтезера-бялата перла в кинологията !
Публикувано: 29 March 2010 - 01:16 AM
Благодаря Софи. Знам, че скоро и ти ще си завлядяна от нея. Искам още един път да благодаря на учредителите, на УС на БРФК, на присъстващите днес преставители на породни клубове и киноложки дружества, защото само благодарение на общото ни доверие и подкрепа тази порода ще бъде популиазирана в България и вече всеки от нас който разбира от кинология няма да се изумава от израза: "аха, да болонка". Благодаря ви приятели, че имаме още една възможност да докажем, че не сме територия от Македония, река в Гърция, планински масив в европейската част на Турция, или тревичка, която всеки може да стъпче някъде по европейската част на планета Земя
Публикувано: 29 March 2010 - 09:46 AM
Благодаря Софи. Знам, че скоро и ти ще си завлядяна от нея. Искам още един път да благодаря на учредителите, на УС на БРФК, на присъстващите днес преставители на породни клубове и киноложки дружества, защото само благодарение на общото ни доверие и подкрепа тази порода ще бъде популиазирана в България и вече всеки от нас който разбира от кинология няма да се изумава от израза: "аха, да болонка". Благодаря ви приятели, че имаме още една възможност да докажем, че не сме територия от Македония, река в Гърция, планински масив в европейската част на Турция, или тревичка, която всеки може да стъпче някъде по европейската част на планета Земя
Много често като излизам с нея ме питат "това бял йоркшир ли е "?:)
Публикувано: 29 March 2010 - 11:24 AM
Ентусиазма и желанието го имате и това вчера за пореден път се доказа-вчерашния ден е двоен празник за вас!
Желая ви от тук на татък много задружна работа в клуба,много любов,търпение и положително настроение,сигорна съм че много скоро с правилната работа в клубната дейност ще пожънете и така желаните от всички клубни членове положителни резултати!
Желая ви само успехи на изложбения ринг и много,много положителни емоции и спорна работа!
Публикувано: 29 March 2010 - 02:11 PM
От днес Български Киноложки Клуб "Малтезер" е пълноправен член на Българска Републиканска Федерация по Кинология.
Благодаря за безрезервната подкрепа на всички представители на клубни породи и доверието което ни гласуваха.
На членовете на клуба пожелавам дълги години ползотворен труд за популизиране на тази прекрасна порода.
Председател БКК "Малтезер" Лидия Владова
ОРД Мария Цанева
Честито от нас с Бо и Йоли!!!
Публикувано: 03 April 2010 - 02:59 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 03 April 2010 - 03:14 PM
Малкият всъщност е по-едър от нея,но е такова бебе.... :)))Не ме изтърва от поглед.Една крачка да направя и е след мен.Голяма игра пада.
Публикувано: 03 April 2010 - 07:51 PM
Малкият всъщност е по-едър от нея,но е такова бебе.... :)))Не ме изтърва от поглед.Една крачка да направя и е след мен.Голяма игра пада.
Честито. Голяма късметлийка си
Много целувки и на принца и на принцесата
Публикувано: 03 April 2010 - 07:56 PM
Честито. Голяма късметлийка си
Много целувки и на принца и на принцесата
Ами то по цял ден само това правим
Публикувано: 03 April 2010 - 08:37 PM
Дарии,страхотен ееее !!

Публикувано: 03 April 2010 - 08:39 PM
Дарии,страхотен ееее !!
Багодаря и двете кученца са върха :)
Публикувано: 03 April 2010 - 09:43 PM
Публикувано: 04 April 2010 - 01:24 AM
Гаро както в повечето случай само ти си знаеш какво искаше да кажеш с поста си.

Вход

Горе
Цитиране +