Штенаца ће имати велики педигре
Американски булдог

Публикувано: 08 July 2010 - 10:39 AM
Да споделя радостната новина. Вчера Мърси роди 11 кученца. Притесненията ни бяха голями тъй като това и е първо раждане ,но всичко мина като по книга.
Радваме се че се очертава и като добра и грижовна майка. Скоро ще качим и тяхни снимки.
Подобни радости и на всички Вас.

Публикувано: 19 July 2010 - 10:28 AM
за жалост сайта е на английски ... но за тези които не знаят английски винаги има преводачи
http://www.bulldogin...eeds-types.html
видовете булдози са много повече от всеоб6тите познати : френски, английски и американски

Публикувано: 21 July 2010 - 09:14 PM
вече я изкарвам на вънка и си играе с Golden Retrivar-a на моя приятел , супер сладка е в тревата скача като заек

Публикувано: 26 July 2010 - 10:12 AM

Публикувано: 27 July 2010 - 12:04 AM
argoha, в 26 July 2010 - 05:04 PM, написа:
Приве! Очень приятно встретиться с вами на наш скромный форум. Расскажите нам о Agosha, что являются его родители из любого питомника.Я несколько лет назад я купил щенка из Бул-Бэйтинг Дог кв собак с родителями отец Бул-Бэйтинг Дог Найджел Вайт Эрроу и мама Енджина он саказал Центурион послать вам несколько фотографий их Но, к сожалению Центурион умер

Публикувано: 27 July 2010 - 05:55 PM
ambull, в 27 July 2010 - 02:09 AM, написа:
argoha, в 26 July 2010 - 05:04 PM, написа:
Приве! Очень приятно встретиться с вами на наш скромный форум. Расскажите нам о Agosha, что являются его родители из любого питомника.Я несколько лет назад я купил щенка из Бул-Бэйтинг Дог кв собак с родителями отец Бул-Бэйтинг Дог Найджел Вайт Эрроу и мама Енджина он саказал Центурион послать вам несколько фотографий их Но, к сожалению Центурион умер
Здравствуйте ambull!Спасибо что обратили на нас внимание. Мы очень скромные по родословной (по линии матери-Альтаир Франкен Грау, Агари Андраш,Х*Терри; по отцу-W.F.S HERCULES AIK,Арлингтон,ЮЛИ*Ка Зей Ввентура)На снимке нам 1год 9мес (сейчас уже 3года)Он у нас живет не один еще есть девченка Златка.
Красивые у вас бульдоги,раскажите о них.
#1036 Guest_Mataka_*
Публикувано: 27 July 2010 - 07:04 PM

Публикувано: 28 July 2010 - 01:36 AM
-Ambull hvala na lepim recima !!!!
-Argoha,mislim da sam negde tvoje pse vec ranjie video imas lepe pse !!!!
-Hdraganov Spaiki jako lepo napreduje !!!!
-Evo i par novih slika od MK Shikana of Backyard(10 meseci) i MK Rea of Backyard(23 ,meseca) !!!!
MK Shikana of Backyard

MK Rea of Backyard

Вход

Горе
 Цитиране +