Американски булдог
Публикувано: 14 December 2010 - 04:46 PM
MyDuality, в 14 December 2010 - 02:23 PM, написа:
вчера съсипа 1 снежен човек , и искаше да набие 1 куче ,че яде и то от нейния сняг :Д:Д:Д:Д:Д кажете на вашите кучета че всичкия сняг на земята е на ади :Д
АааАААаАааа моля моя! Само снега в Дружба :-))) А и Ади е приятелка на Бейрут и ще му даде ио на него да рупка
Публикувано: 15 December 2010 - 11:25 AM
MyDuality, в 09 December 2010 - 04:39 PM, написа:
искаме снимки на кучето , също така кажете от къде го кyпихте ,кои са мама и тати
и се чуствайте поканен/а в нашата грyпа в facebook http://www.facebook....65657234&ref=ts
Да , да и аз намерих две зъбчета на земята докато паднат и веднга иска да ги гълта и я разбрах че вече е почнала..Благодаря все пак ....А ето я и нея самата..

Публикувано: 16 December 2010 - 04:32 PM
Женка нещо не се е качила снимка
Ами нещо не стана незнам защо така следвах инструкциите както пише но нищо пак ще пробвам , много ми е сладка моята Бианка но като остане самичка е корена разлика от два дена я затварям и влизам от време на време при нея да види че не е сама за да може да свикне поне сега вече спря да вие защото виеше много и направо е ужасно саседите ми званят по телефона и така нататък сега поне спря да вие но къса всичко нарочно я оставям да ходи и в спалнята но като я хване лудоста почва да гризе възглавниците, завивките и направо откача и не иска да си играе с нейните играчки така си и стоят....но ще свикне сега сам отпуска и мога да и обра6там повечко внимание но след няколко дни отново съм на работа и тогава ще видим...

Публикувано: 17 December 2010 - 11:45 AM
Gelov, в 16 December 2010 - 07:05 PM, написа:
Както ти казах от Варна я взех , а и тук живея всяко друго нещо и е по-интересно само не и играчките а като че ли няма да ми хареса да се прибера от работа и да е нагризала целия диван или да се е нагалтала с някакъв пълнеж от завивка или възглавница.Ужас..

Публикувано: 17 December 2010 - 12:45 PM
Женка, в 17 December 2010 - 10:50 AM, написа:
Както ти казах от Варна я взех , а и тук живея всяко друго нещо и е по-интересно само не и играчките а като че ли няма да ми хареса да се прибера от работа и да е нагризала целия диван или да се е нагалтала с някакъв пълнеж от завивка или възглавница.Ужас..

Най-добре е да им купите клетки.
Публикувано: 17 December 2010 - 12:51 PM
Alipieff, в 17 December 2010 - 11:50 AM, написа:
Женка, в 17 December 2010 - 10:50 AM, написа:

Най-добре е да им купите клетки.
Какви клетки? В смисъл да седят там когато ни няма ли?
Публикувано: 17 December 2010 - 01:28 PM
когато човек отива на работа го затваря в клетката и се връща и го пyска , мисля че с времето ще спре да прави бели а пък и няма да си пика в клетката и прочие ... важното е да е малко по-голям6ка клетката за да има място за водичката ... след време ще видите как ще ви свикнат без да правят бели , защото на някои кучетата белите им стават навик ...като ги правят от бебета и после си знаят, че излезете ли е свободен терена за party ...
ако не клетка, то продават едни прегръдки ...затваря се в коридора и му се ograni44ava част в която няма какво да опропасти...аз така правех с моята първите месеци затварях я в коридора всички врати затворени, всичко дигнато на високо ... единственото с което я оставях беше постелка , и вестници за пиш ... често като се прибирах вестниците бяха изядени ...но после свикна остане ли сама си ляга и спи докато не се прибереме ...
относно това ,че на кучетата им омръзват играчките ... играчките не бива да са разпръснати на всякъде и кучето да си играе с тях ...трябва да ги прибирате и те да играят само когато вие им позволите, в момента в които кучето е най-заинтересовано от играчката my я скривате ... (един у4ител ми го каза) ние го правиме и вече няма скyчна играчка или безинтересна ... ако си мислите ,че когато оставите играчки в къщи то ще си играе и няма да рави бели лъжете се :Д по-добре оставяйте кожен кокал ;)

Публикувано: 17 December 2010 - 01:38 PM
нз сякaш мн я бях отпyснала и мн почна да си позволява , а голданката так добре съм я дресирала не взима нищичко за ядене от земята и от непознати(на това дори не сме я у4или) ... трябва и тази да стане такава ...
обаче все още нз как да процедирам с проблема с нападането и хапането на хора ...
Онзи ден един човек реши да мине мн близко до мен ...добре че беше на кUс кайш , скочи my и се опита да го захапе за шията но в последния момент го отървах ...
това поведение мн ме плаши,немога да я пyскам на свобода когато има хора ...(забелязала съм, че го прави с мъже ...към жените е по-на игра )...
хора дайте съвет , някои от вас на живо я видяха как скача по хората и ги хапе , за което се извинявам :(
Публикувано: 17 December 2010 - 01:41 PM