Американски булдог
Публикувано: 31 December 2010 - 12:51 PM
Gelov, в 31 December 2010 - 09:20 AM, написа:
Ади дундатааааааа :-) ние сме вече към 20 кг на 3 месеца и половинааааааа по-дебели сме ахахах :)
Аз ти казах че твоя клиничен случеи ще е мн по тежък :Д
Нормално е даже ги дават женските да тежат 35-45 кг а мъжките 50-60кг не е като да няма разлика :Д пък и ние доста изболедувахме ...изстрадахме ... НЕви го пожелавам !
Аз чак сега почнах да виждам адинка като нещо приличащо на амбулл
Публикувано: 06 January 2011 - 07:05 PM
gushtera, в 06 January 2011 - 05:09 PM, написа:
za mn godini na vsichki,i ako nqkoi znae dali shte ima nqkakvo sabirane na AM.BULDOCI nqkade molq kajete,az razbrah che e imalo nqkakvo do hiltan ama sam goiztarval,i kade moga da sledq za teq neshta che sam malko skaran tuka s tiq kom:}}
Гъщера ела в групата във фейсбука там по лесно става уговорката за срещички http://www.facebook....110420365657234 колко е голяма твойта?
Публикувано: 09 January 2011 - 03:42 PM
andy4, в 09 January 2011 - 01:14 PM, написа:
Да попитам имали някой, който си гледа булла навън. Моя е на двора и се чудя дали няма да му е студено. Направих му доста стабилна къща - двойни стени с дъски и посредата с фибран(изолация). Уж е дебелак ама знам ли, да не би да го мъча.
Моята не я гледам на вънка , но не се притесняваи това е сериозна порода кучета , те имат доста мазнини по тялото си да ги топлят. Другото важно нещо е да не е вързано на синджир за да се чуства добре. За да се подсигориш че няма да му е студено му даваи по 1 лъжичка свинска мас в паничката.
А и да не забравя да попитам на каква възраст е ? Забелязах по моята че по4на да търпи студа от 6-7 месец нагоре . Ако е малко не го изкарваи директно навънка . Остави го на двора 1-во за час , единия ден , следващия 3 часа , после 6 и тнт ... обаче имаи си на предвид , че неможе вътре да е 30градуса и да го изкара6 на -10 градуса ...
Има и варянт единия ден да спи на тераса , или стая с по-ниска температура и чак на следващия да го оставиш в двора.
и все пак на каква възраст е?
Публикувано: 09 January 2011 - 03:53 PM
на 15-16 месеца е. живее от лятото на вънка и се надявам, че е свикнал пък и му слагам 2-3 одяла в колибата. За храната - да зимата му давам свински супи бая мазнички са. Не е на синджир има си клетка 20 кв2, само южната страна му е от мрежа другите са зид.