Американски булдог
Публикувано: 26 January 2011 - 05:21 PM
Нямах представа, че има куче с кръв от Demoniac team в България, още повече, че назад в родословието се вижда Megabulls Fifty
( определено най-хубавия буллдог след megabulls sixtee, които съм виждал) Разкажи повече за кучето дай повече снимки.
Обожавам Johnsonn type булдозите и никога не съм се надявал, че ще видя такъв в България
( определено най-хубавия буллдог след megabulls sixtee, които съм виждал) Разкажи повече за кучето дай повече снимки.
Обожавам Johnsonn type булдозите и никога не съм се надявал, че ще видя такъв в България

Публикувано: 29 January 2011 - 01:01 PM
хахаха хвърли всички тука в туш ...
има малко качествени амбули в бг , а и като ги криете няма как да им се радват хората хахаха
аз я знам твоита красавица ... но за другите е новост
имаше един мн хубав мъжкар(внос от русия , можеш да го видиш във феисбук групата) за нея ,но тои почина в бои (защитаваики семеиството си от глиган)
има малко качествени амбули в бг , а и като ги криете няма как да им се радват хората хахаха
аз я знам твоита красавица ... но за другите е новост
имаше един мн хубав мъжкар(внос от русия , можеш да го видиш във феисбук групата) за нея ,но тои почина в бои (защитаваики семеиството си от глиган)
Публикувано: 30 January 2011 - 11:57 AM
Mijat, в 29 January 2011 - 05:20 PM, написа:
Pozdrav svima stvarno nas dugo nije bilo,vidim da se pojavilo dosta lepih pasa kod vas na forumu i bas mi je drago.Posto nismo odavno postavili nase pse evo da se malo javimo sa jednom nasom ludom ;) !!!
MK Shikana of Backyard 15.5 meseci

MK Shikana of Backyard 15.5 meseci

Мijat, Shikan е уникална за мен е най-хубавото женско куче в европа

Публикувано: 01 February 2011 - 06:17 PM
Mijat, в 01 February 2011 - 05:00 PM, написа:
Obecavam da cu se potruditi sa jos fotografija ;) Vidimo se na FB obavezno ;) !!!
http://www.facebook....65657234&ref=ts
Публикувано: 03 February 2011 - 04:37 PM
Здравейте, напоследък се замислям за куче и понеже съм голям фен на американските булдози имам няколко въпроса:
Това ще ми е първото куче и не знам дали ще мога да се справя с темперамента на породата, предполагам ще трябва да я дам на учител или?
И второ - каква е разликата в характерите и отглеждането на мъжко и женско куче?
Благодаря предварително
Това ще ми е първото куче и не знам дали ще мога да се справя с темперамента на породата, предполагам ще трябва да я дам на учител или?
И второ - каква е разликата в характерите и отглеждането на мъжко и женско куче?
Благодаря предварително
Публикувано: 03 February 2011 - 05:50 PM
vene, в 03 February 2011 - 03:42 PM, написа:
Здравейте, напоследък се замислям за куче и понеже съм голям фен на американските булдози имам няколко въпроса:
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Заповчдаи в нашата група http://www.facebook....65657234&ref=ts
ако искаш мога да ти отговоря на всички въпроси по скаип: Myduality