MyDuality, в 16 July 2013 - 09:53 PM, написа:
Привет.Може ли да покажеш къде го пише това с" бежаво с черно по краищата",защото аз прочитам в стандарта само "Color:
Solid white, or any color pattern including black, red, brown, fawn and all shades of brindle.
Faults: Any degree of merle.
Disqualification: Blue Color.
Относно развъждането -в тази връзка съм се интересувал предимно от психофизическите качества на родителите(доколкото е възможно),но дори и за в бъдеще това е основния критерий който ме интересува.Кученцата са малки за да се съди когато пораснат и завършат развитието си какви ще станат.Дори и цветово ще има разлики,за характер и възможности да не говорим.За следващи връзки също "интериора" ме интересува повече от "екстериора"Разбира се идеала е превъзходно от всяка една гледна точка куче,но това е толкова трудно постижимо...А пък съвсем отделно като собственик на мъжкия в случая(важи реципрочно и за женските),Няма как да проверя какъв производител е ако не го пускам на различни женски кучета.Преди време е пускан от предишния собственик на друга кучка,имало едно мъжко мн. добро,около 55-60кг,движело се по цял ден с някакви коне,страхотен характер,ит.н.т.,все суперлативи.От половин година чакам момчето да го издири,снимки поне,ама за сега само приказки.С женските кучета е същото изключая времевия фактор-кучката може да ражда два пъти в годината максимално,а при мъжкия заплождането би могло да е всяка седмица.Единствено поради тази причина по- ясно и по-бързо става видно добрия производител при мъжките.

Вход

Горе
Цитиране +