Американски булдог
Публикувано: 21 February 2013 - 06:18 PM
Здравейте,аз съм собственика на Лъки и Рой-майка Рея,бащата беше от Варна,имат брат Арко в София. Вече станаха на 3 години и 3 месеца,Лъки достигна до 60кг като Рой винаги го следва с 2-3кг по-малко.Гледаме ги в София в кв.Павлово. Ще кача малко снимки за повече инфо .
Публикувано: 22 February 2013 - 11:57 AM
Малко се размърда форумчето май,много ме кефят тия двамата братя.Иначе с майка им Рея се виждаме от време на време в Южния парк и един път бяха взели и Рой със нея.Моя тогава беше бебенце на 6-7 месеца.Тренирал ли си ги специялно за да станат толкова яки,
или по принцип си им е заложено в породата?Барут стана на 13 месеца и така върви едър,ама не знам дали след като стане на година и половина да не почнеме да дърпаме тежести.
или по принцип си им е заложено в породата?Барут стана на 13 месеца и така върви едър,ама не знам дали след като стане на година и половина да не почнеме да дърпаме тежести.
Публикувано: 01 March 2013 - 02:38 PM
Мене ми прилича на пит или стаф,щото му е по остра и тясна муцуната,ама знам ли.23 кила на 5 месеца според мене с много за пит.Аз доколкото си спомням Барут обаче на 5 месеца беше 30-31 килограма.Квото е да ти е жив и здрав,много е хубав,ако е пит ще стане феноменален огромен екземпляр.
Публикувано: 10 March 2013 - 07:35 PM
Привет.Хубаво е да видя че форума е жив.И снимки на кучета също.АМБУЛ,хубаво е кучето,според мен бащата е Джонсън,а майката хибрид м-у Скот и Джонсън.Хората все по-често предпочитат такива хибриди между двата вида,защото съчетават големината и силата на единия,и динамичността и агресивността на другия.Много ме заинригува майката на твоето куче,подозирам че е в роднинска връзка с моя бандит.Бих желал да науча повече за нея,пиши ми на лични или на тел., номера ми е 0888 955161.Варна е хубав град,служих войник там в далечната88-90г.Събирам инфо за неговите( на Арко) роднини, тяхни поколения,и т.н.т.След малко ще постна снимки на още един негов брат.

Вход

Горе
Цитиране +