Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#311 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 October 2008 - 02:17 PM

Аз си харесах ROMUL!!! Невероятен е!!! ;)
irishbgbg, длъжна съм да ти кажа - много внимавай с играчките! Не знам другите кучета как се справят, но моята има навика понякога да гълта парчетата, които е откъснала от играчките... Това е много опасно, защото може да се запуши и... Така че не го оставяй без надзор когато е с играчка. Поне докато е малък и няма изградени навици. А за калция - наистина е много важен, особено през първата година.

#312 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 02:19 PM

... аз съм от Бъкстон  ;)

#313 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 03:09 PM

Супер всички живеем наблизо, но за съжаление аз мога да се срещам само с мъжки американци, много искам да се видя и с ваще девойки ,но трябва да дойда с учителя на Апра за да знам 100%, че няма да и хрумне нещо!!! Все пак тя е една истинска кучка  :wub: :P ;) ;),
поздрави и пращаите снимкииииииии

#314 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 09:06 PM

ROMUL  :yahoo:ето това е кучето за наще бъдещи бебта,с къса муцуна същия е но нямам как да се срешнем много сте далече.Нели,апра напада ли,мая не даже като я види ще полуде да тича, като луда тича,аз мисля че няма да има проблем,твоита е истинска кучка а моита е истински лигоч  ;D оф имам 2 снимки ама са много големи немога да ги качада видите мая в деиствие с щерка ми на 1,3м това тяхното е голяма любов.Малката само маи маи маи демек мая по цял ден вика  :rolleyes:

#315 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2008 - 10:59 PM

напада не е точната дума, първите 5 мин е малко дръпната и ако другото куче и израмжи го натиска на замята и му показва колко е силна, това се отнася само за други женски кучета, но с мъжки нямам проблеми.

#316 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2008 - 12:12 PM

ооооо,гарантирам че с нас няма да имаш проблем,моита е много дружелюбна,никога не е нападала,куче но хора да.

#317 Потребителят е офлайн   irishbgbg Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 08:46 AM

Вчера бяхме на лекар и от страх се напишкахме ;D. Направиха му вътрешно обезпаразитяване и живот и здраве другата седмица ще слагаме ваксината.

#318 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 11:45 AM

Браво на вас,аз пък вече тоя звяр незнам какво да го правя,поредния изяден чепик на брат ми,омръзна ми да му купувам маратонки вече,чесно хора не мене ми доиде до гуша от това куче  :rolleyes: каде да я сложа кфо да я пра незнам,мися да я дам на мъж ми там на къщата му тои е секи ден там,ама незнам как ще го преживее,че толко време живее в апартамент.Оф и аз незнам хем да я дам,хем не ми се иска че я е страх там,незнам от кфо.Много ми писна от щуротиите и,докато беше бебе ок ама са вече.Вие как бихте постъпили?

#319 Потребителят е офлайн   Kamenagi Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
Публикувано: 31 October 2008 - 09:18 PM

Цитат

Браво на вас,аз пък вече тоя звяр незнам какво да го правя,поредния изяден чепик на брат ми,омръзна ми да му купувам маратонки вече,чесно хора не мене ми доиде до гуша от това куче  :rolleyes: каде да я сложа кфо да я пра незнам,мися да я дам на мъж ми там на къщата му тои е секи ден там,ама незнам как ще го преживее,че толко време живее в апартамент.Оф и аз незнам хем да я дам,хем не ми се иска че я е страх там,незнам от кфо.Много ми писна от щуротиите и,докато беше бебе ок ама са вече.Вие как бихте постъпили?

За това се мисли, преди да вземеш животно вкъщи. Дай я най-добре на някой, който ще се грижи добре за нея, ти явно не можеш. И най-добре повече не експериментирай.

#320 Потребителят е офлайн   bg-dog-cat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 09:24 PM

B) ;DЕх,кво да ви разправям страхотни са ;D B)

;DКачена снимка B)

#321 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 12:38 PM

кои ти каза че немога имам и друго куче на 8г и тя правеше бели ама отдавна спря,аз не съм казала че ще я изхвърля на улицата,и кучето ми е много добре гледано.все пак там където ще иде съм всеки ден там,с огромен двор.но в крайна сметка,кучето остава в нас не ми дава сърце. 

#322 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 01:56 PM

естествено, щом я обичаш все ще намерите някакво решение на проблема!!!!  :blink:

#323 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2008 - 02:30 PM

да така е Нели,но някои си тълкуват нещата погрешно.все едно да я изхвъря навън НИКОГА НЕМОЖЕ ДА СТАНЕ.А,за сега решението е,да си приберем обувките в гардероба  ;D

#324 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 10:47 AM

преди 10 год имахме доберман който ни изяде къщата, но никога не сме си и помисляли да го дадем на някои, когато се разболя и трябваше да я приспим всички страдахме много. Тя беше част от нас независимо какво беше направила!!!

#325 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 06:41 PM

www.youtube.com/watch?v=ee5Sb6H5O44&feature=related
...да се влюби човек,дано ви хареса! :blink:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#326 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 07:01 PM

Леле,колко големи кучета страшни са.На мене ми минава през ъкъла да я дам,но на практика е невъзможно,като знам от какво съм я спасила,и колко грижи съм положила за нея до сега,аз говоря колкото да не заспя, в това отношение,след някоя неина беля,когато съм нервна.иначе наказанието е в банята за 10 мин,за толкова ми минава. B) сега ще видя дали ще стане снимката,неразделни са,голямо близане голямо целуване,гушкане и голяма игра с топката става малката хвърля мая носи и наи интересното е че само на нея я носи и дава доброволно :wub:

#327 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2008 - 07:44 PM

Аз имам един въпрос,тренирате ли кучетата си по някакъв начин?

#328 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2008 - 05:13 PM

да, аз ходих 2-3 месеца на индивидоални уроци и съм мн доволна от учителя на Апра и от резултата! А според учителя Апра е най-добрата му ученичка  :->) :->) :->)

#329 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2008 - 05:55 PM

На мен май това ми беше грешката,ама чаках бебето тогава,а после грижите и мая малко на заден план остана,аз имам впредвид силови тренировки,за здраво тяло не че и така са зле но може и още.Аз да ви кажа,моита има някаква слабост към питбули няма такава картинка днеска черен питбул и бяла мая  ;D а такова дивашко тичане не съм вижала.

#330 Потребителят е офлайн   neli_naskova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2008 - 06:34 PM

не такива тренировки не правим, сутрина 10-15 мин навън, после бързо се връща пак в леглото, и после вечер задълйително 2 часа разходка - с хвърлене на топка и прескачане на пейки, паметници,  табели и каквото и се изпречи на пътя. Но ако съкратим тези 2 часа после като се приберем трябва пак да си играем. Но мисля че все пак е с доста добре изградена мусколатура.

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни