Американски булдог
Публикувано: 01 November 2008 - 12:38 PM
кои ти каза че немога имам и друго куче на 8г и тя правеше бели ама отдавна спря,аз не съм казала че ще я изхвърля на улицата,и кучето ми е много добре гледано.все пак там където ще иде съм всеки ден там,с огромен двор.но в крайна сметка,кучето остава в нас не ми дава сърце.
Публикувано: 02 November 2008 - 06:41 PM
Публикувано: 02 November 2008 - 07:01 PM
Леле,колко големи кучета страшни са.На мене ми минава през ъкъла да я дам,но на практика е невъзможно,като знам от какво съм я спасила,и колко грижи съм положила за нея до сега,аз говоря колкото да не заспя, в това отношение,след някоя неина беля,когато съм нервна.иначе наказанието е в банята за 10 мин,за толкова ми минава. B) сега ще видя дали ще стане снимката,неразделни са,голямо близане голямо целуване,гушкане и голяма игра с топката става малката хвърля мая носи и наи интересното е че само на нея я носи и дава доброволно :wub:
Публикувано: 03 November 2008 - 05:55 PM
На мен май това ми беше грешката,ама чаках бебето тогава,а после грижите и мая малко на заден план остана,аз имам впредвид силови тренировки,за здраво тяло не че и така са зле но може и още.Аз да ви кажа,моита има някаква слабост към питбули няма такава картинка днеска черен питбул и бяла мая ;D а такова дивашко тичане не съм вижала.
Публикувано: 03 November 2008 - 06:34 PM
не такива тренировки не правим, сутрина 10-15 мин навън, после бързо се връща пак в леглото, и после вечер задълйително 2 часа разходка - с хвърлене на топка и прескачане на пейки, паметници, табели и каквото и се изпречи на пътя. Но ако съкратим тези 2 часа после като се приберем трябва пак да си играем. Но мисля че все пак е с доста добре изградена мусколатура.
Публикувано: 03 November 2008 - 08:57 PM
Нашия режим е такъв,сутрин в 7 разходка 30 мин (дърпане на каишката)горката ми майка,после 13 аз я изкарвам за 30 мин ако има някое куче на поляната даже и повече и вечер в 22ч си има уговорен час майка ми с една нейна приятелка с неиното куче околко 1ч тичкане.храниме се вечер,а с другото ми куче се бият за храна интересното е че мая яде от на лиза купата и обратното и които пръв изяде и се сбиват чат пат,за това едната вътре едната вънка яде ама мая с тая глава отваря и става стра6но,скача бута и е вътре ;D калпазанка голяма е
Публикувано: 11 November 2008 - 05:31 PM
Цитат
днес моето ангелче Апра става на 2 години :wub: :->) :->) :P :yahoo:, искам да пожелая на нея и на братчетата й мн здраве. Да ни радват много много и да са мн обичани от нас - техните стопани.
аз го заправих :o :huh:
Честито на Апра и Проми :->) :->)
На януари месец Проми ще бъде тука във България!
Публикувано: 13 November 2008 - 08:40 AM
Честито на Апра и нейните братчета и сестричета на патерица :wub:. Да сте живи и здрави!
Ние вече започнахме разходките, но чакаме съвети как и кога да го храня(преди или след разходките), за да почнем лека -полека да вършим работите си навън. Засега ни е много страх и бързаме да се приберем и се налага да го водя на някоя по-отдалечена поляна, за да се поразходи.
Ние вече започнахме разходките, но чакаме съвети как и кога да го храня(преди или след разходките), за да почнем лека -полека да вършим работите си навън. Засега ни е много страх и бързаме да се приберем и се налага да го водя на някоя по-отдалечена поляна, за да се поразходи.
Публикувано: 14 November 2008 - 11:50 AM
irishbgbg, колко порасна твоето малко "човече"? Качи ни някоя снимка. А за храненето - храни го преди разходките. Предполагам вече си запознат с това колко пъти на ден трябва да го храниш според възрастта му. Постепенно храненията трябва да се намаляват и накрая остава само едно. При нас е вечер. Е, не че не хапваме лакомства и през деня, но основното хранене е вечер половин-един час преди разходката.
И още един съвет от мен - Много хора предпочитат сухата гранулирана храна. Аз не ти препоръчван да го храниш с такава. Може да му даваш помалко, но не и като основно хранене. Защото въпреки всички хвалби, наистина не е много полезна. Най-малкото защото запушва жлезите. Освен това изнежва лигавицата на стомаха, който свиква на обработена храна и накрая се получава така, че като хапне някое кокалче например ще започне едно повръщане и ядовете са на лице. То е все едно ние вместо една ябълка да започнем да ядем изсушена, стрита и пресована гранулка мислейки си, че ядем ябълка! :rolleyes: Аз на моята кучка и готвя и ти препоръчвам и ти да правиш това. Е да, по-трудоемко е, но е по-здравословно! :wub:
И още един съвет от мен - Много хора предпочитат сухата гранулирана храна. Аз не ти препоръчван да го храниш с такава. Може да му даваш помалко, но не и като основно хранене. Защото въпреки всички хвалби, наистина не е много полезна. Най-малкото защото запушва жлезите. Освен това изнежва лигавицата на стомаха, който свиква на обработена храна и накрая се получава така, че като хапне някое кокалче например ще започне едно повръщане и ядовете са на лице. То е все едно ние вместо една ябълка да започнем да ядем изсушена, стрита и пресована гранулка мислейки си, че ядем ябълка! :rolleyes: Аз на моята кучка и готвя и ти препоръчвам и ти да правиш това. Е да, по-трудоемко е, но е по-здравословно! :wub: