Американски булдог
Публикувано: 14 November 2008 - 01:28 PM
Ти готвиш на твоето куче,аз обаче мисля че по полезна е гранулираната храна в нея няма нищо по малко от това дето ти даваш,даже и повече,зависи и от храната и възможности,аз съм доволна ядеме хубава храна,преди и аз готвех вкусни манджи за кучо,ноооооо акаше по 2 3 пъти на ден,пикаше двоино,и си реших проблема със суха храна,роял канин адулт 26 ядем и съм много доволна и не мисля да давам манджи вече,а и обмислям варянт за спецялна храна за ам.булдог да започнеме.Нищо лично,мое мнение е това. ;)
Публикувано: 14 November 2008 - 05:52 PM
здравейте, аз храня Апра със същата храна и съм мн доволна, мешаме ги с консерви или нещо готвено, но всеки ден задължително гранули. Те имат всичко необходимо за кучето.
Храненето задължително след разходка - не го храни преди това. Аз апра я храня само вечер, а през деня каквото си изпроси от масата ако някой е седнал да хапва :blink: ;),
Чакаме снимки на малкия Чарли!!!
наистина ли има вече храна специално за ам.булодог????????
Храненето задължително след разходка - не го храни преди това. Аз апра я храня само вечер, а през деня каквото си изпроси от масата ако някой е седнал да хапва :blink: ;),
Чакаме снимки на малкия Чарли!!!
наистина ли има вече храна специално за ам.булодог????????
Публикувано: 20 November 2008 - 12:30 PM
Ето какво намерих в един форум:
"Кучетата е правилно първо да се разхождат, след това да се хранят. В противен случай ги грози едно доста неприятно заболяване наречено превъртане или остро разширение на стомаха, което е 100% смъртоносно ако не се оперира в рамките на следващите 3-4 часа. Процента възстановени след операцията е към 60. Заболяването е характерно за едрите породи с дълбок гръден кош / догове, добермани, ризеншнауцери, немски овчарки..../, но теоретично може да се случи и на всяко друго куче."
Надявам се това да поправи грешката ми! :wub:
"Кучетата е правилно първо да се разхождат, след това да се хранят. В противен случай ги грози едно доста неприятно заболяване наречено превъртане или остро разширение на стомаха, което е 100% смъртоносно ако не се оперира в рамките на следващите 3-4 часа. Процента възстановени след операцията е към 60. Заболяването е характерно за едрите породи с дълбок гръден кош / догове, добермани, ризеншнауцери, немски овчарки..../, но теоретично може да се случи и на всяко друго куче."
Надявам се това да поправи грешката ми! :wub:
Публикувано: 24 November 2008 - 09:41 PM
Аз да питам сега нещо,вие имате ли родословия на вашите кучовци,тъй като тука не са призната порода,или поне не тези от БГ,може да ви се струва смешно ама аз скоро разбрах че съществува това с родословията :rolleyes:,та се чудех на непризнати породи издават ли се родословия,четох тук таме и доколкото разбрах не се издава,ама знам ли. :blink: