Американски булдог
Публикувано: 14 January 2009 - 04:49 PM
moito ku4e go vzeh or grad radomir daje meikata e na prika4enite failove, a ba6tata e ve4e murtav,ina4e be6e velik pes i se kazva6e herkules ot grad sofiq.az ot moq sam vadil kutreta i izkarahme veliki zvereta.drugo kakvo da kaja,osven 4e ve4e e po golqm ot na snimkite i skoro 6te ka4a novi snimki samo da mu naprava za da go vidite v momenta kakuv e.znam samo 4e moje6e po visok da go naprava no dokato be6e malak mnogo go trenirah i ne mu dadoh 6ans da napravi purvo kostna struktura a napravo go raz6irih.no ni6to toi pak si e ku4e v standarta dori e po edar na 6irina.abe ina4e na 6arka se doblijava do po gornoto ku4e.ako ima interes kam nego moje da me namerite na telefon 0899990882. ;) :blink: :P
Публикувано: 14 January 2009 - 06:55 PM
Ей, супер, ако знаете от кога търся да обменям опит. В нета почти няма нищо за тях. Освен това ми писна хората да ме питат дали е питбул или боксер. Да не говорим колко ги е страх от нея. А тя е толкова социална. Умира за пръчки, топки, деца и разбира се бели. Изяде къщата. Новите играчки - максимум 2 часа са читави. Ами тя е от Унгария. В момента тежи 27 кг. и е висока 48 см.:)))))
Публикувано: 14 January 2009 - 09:09 PM
Svima na ovom forumu zelim srecnu novu godinu i bozic,nismo se vec dugo videli i imam par novih slika da stavim na forum mislim da ce vam se svideti ;) :yahoo:.4esnova reci mi molim te ko su roditelji tvoje kujice(whos the parents of your female).Drago mi je da ima slika novih pasa i da se i kod vas u bugarskoj rasa sve vise i vise siri.
REA 5 month 25 kg

ROMUL 13 month 52kg

MISTY on the picture 24 month 40 kg

REA 5 month 25 kg

ROMUL 13 month 52kg

MISTY on the picture 24 month 40 kg

Публикувано: 14 January 2009 - 09:54 PM
zna4i bqloto ku4e (ku4kata)ne e moq a na sased.a ku4eto na prika4enite failove (majkara)e moi i e sin na bqlata ku4ka i na herkules za koito kaza 4e ima6 ku4ka ot nego.i az sega tursa da naprava pokolenie 6toto izkam porodata da se populqrizira pove4e.a maikata ve4e ne moje da se razginva za6toto vuzpali qi4nicite i i bqha premahnati.
Публикувано: 14 January 2009 - 10:19 PM
здравейте на всички, мн се радвам че имаме нови попълнения, непослушната йенска е мн сладка, мн ми хареса, а само да попитам на нея опашката отрязана ли и е или нещо не съм видяла правилно?
качваите повече снимки, и аз скоро ще направя нови на Апра, а и да не забравя какво стана с малкия сладур Чарлии, как вървят разходките?
поздрави на всички
доскоро
качваите повече снимки, и аз скоро ще направя нови на Апра, а и да не забравя какво стана с малкия сладур Чарлии, как вървят разходките?
поздрави на всички
доскоро
Публикувано: 15 January 2009 - 11:12 AM
Благодаря, всички сладури да са живи и здрави. Моля ви, кажете как се справяте с възпитанието, защото при нас хич не върви. Много е умна, но изпълнява, само когато й е кеф. Много обича да се прави на ни чела, ни видяла.
Не можах, да се сдържа, да не ви я покажа съвсем като бебе:))))
Не можах, да се сдържа, да не ви я покажа съвсем като бебе:))))
Публикувано: 15 January 2009 - 01:08 PM
Е браво много нови попълнения,а аз искам да попитам pohone,2 кучета ли имаш понеже виждам 2 различни на снимките и ако това бялото е мъжко и е твое да знаеш че това е нашия мъж.ако не здраве да е 4еснова,аз също не можах да се справя с моита като малка,но вече спря с белите,само с повода е проблем само се дърпа,само го яде с тофа немога да се справя.И моита изпалнява само когато си поиска.Аз съм го преживяла но все пак и показвам кои е шефа.Щ пусна снимки само да я наснимам и да ми пуснат нета.Поздрави на всички сладурковци.
Публикувано: 15 January 2009 - 02:04 PM
zna4i bqloto ku4e e jensko a drugoto e majkar no na snimkite e o6te malak.trqbva da ka4a sega6ni snimki 6toto ve4e e dosta po edar i po krasiv.a jenskata ve4e ne moje da se razgonva 6toto e s izvadeni qi4nici poneje ima6e problemi.a na vaprosa za belite da ne se pritesnqva kato poporasne 6te se poukroti.te vsi4ki buldozi sa tekiva.jelaq na si4ki sobstvenici na buldozi i na ku4etata im mnogo zdrave i mnogo radost v igrite. ;D ;) ;) ;) :kuchence:
Публикувано: 15 January 2009 - 02:19 PM
Ахам,е добре понеже е същата като моита.Аз попринцип искам да я пусна само с бял мъжкар но те са 2 в софия поне аз толко съм виждала и единя е кастриран,пробвахме с другия Марко се казва 4 пъти я водихме и нестана,а и тои е 55кг и доста по висок,сега се надявам да стане,ако не и с кафяв ще я пробвам а и кучето ти ми харесва.Незнам какъв е тоя мои мерак за бели кутрета,като съм казала не с бял ще е и това си е.Ама и с друг ще я пусна само и само да я кастрирам по бързо и да си имам бебето много искам. :wub: