Американски булдог
Публикувано: 25 January 2009 - 11:23 PM
Цитат
МОД: ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е ЗА ПРОДАЖБА НА КУЧЕТА!
Имам една молба към модераторския екип дали е възможно да се отмени бана на потребителя Lutar
или ако е възможно да се свържи на ЛС
Предварително се извинявам от негово име,но не е бил запознат с правилата на форума.
Поздрави !!!
Публикувано: 27 January 2009 - 05:14 PM
Привет на всички :blink:
Много се радвам, че темата се е поразраснала откакто последно бяхме тук.
Доста хубави екземпляри са се навъдили в БГ, и сръбските кучета са много хубави(сръбската кинология е на светлинни години от нашата за съжаление). Забелязал съм че техните повечето са Jackson type, докато тук преобладават Scott type. Моля не ги бъркайте, въпреки че повечето булдоци, които съм виждал тук са о.к, има и много мелези с питбул... Важното е да се знае, че това е много сериозна порода и по никакъв начин не трябва да се толерира агресия. После ще пусна снимки и на моя хубавец.
п.п Колежката 4esnova наистина си има боксер, лошо няма, това е много хубава порода и са адски игриви и енергични ;)
Много се радвам, че темата се е поразраснала откакто последно бяхме тук.
Доста хубави екземпляри са се навъдили в БГ, и сръбските кучета са много хубави(сръбската кинология е на светлинни години от нашата за съжаление). Забелязал съм че техните повечето са Jackson type, докато тук преобладават Scott type. Моля не ги бъркайте, въпреки че повечето булдоци, които съм виждал тук са о.к, има и много мелези с питбул... Важното е да се знае, че това е много сериозна порода и по никакъв начин не трябва да се толерира агресия. После ще пусна снимки и на моя хубавец.
п.п Колежката 4esnova наистина си има боксер, лошо няма, това е много хубава порода и са адски игриви и енергични ;)
Публикувано: 28 January 2009 - 03:48 PM
Цитат
Anny, по-късно ще потърся снимки из компа, имам някакви на телефона, но не са с хубаво качество..
Mijat, много е хубав тоя булдог, твой ли е, колко е голям? Можеш ли да напишеш размери - височина в холката, врат, гръб??
Поздрави
Mijat, много е хубав тоя булдог, твой ли е, колко е голям? Можеш ли да напишеш размери - височина в холката, врат, гръб??
Поздрави
Prvo da ti kazem da mi je drago shto ti se svidja Romul ;).Romul je naravno moj,star je 13 meseci,a sto se tice visine veruj mi da mu visinu nisam nikada merio :huh:,tezinu jesam i sada ima 51-52 kg.Reci mi slobodno shta te jos zanima vezano za rasu i naravno vezano za moje pse.
Цитат
hvala Mijat mnogo :yahoo: hubavo kuche
Hvala tebi ;)
Публикувано: 30 January 2009 - 12:51 PM
Romul е страхотен! Много ми харесва! :blink: Не знам при вас как е, но аз определено харесвам по-мощните булдоци, въпреки че моята кучка не е от тях. Имам обаче един въпрос - как стоят нещата с работните качества? Дали тази маса не пречи на качества като бързина, издръжливост, повратливост... Питам, защото познавам един такъв сладур - тича 5 мин. и умира. :rolleyes:
anny, имам чувството, че Аманда и Мая са роднини... :wub:
anny, имам чувството, че Аманда и Мая са роднини... :wub:
Публикувано: 30 January 2009 - 01:28 PM
badrosmari здравеи,и добре дошъл в нашето скромно клубче.bagcho ами незнам може и рода да сме.За работни качества немога да кажа нищо щото аз моита не я тренирам,тя и така си има мускул.мая също тича 5 10 мин и се уморява спира почива и пак почва. :blink:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:23 PM
разбира се, но първо трябва да има покаже колко е силна и после всичко е наред, но нали знаеш, че не всяко куче ще търпи моята глезла да се доказва, иначе има мн женски с които даже си играе, понякога просто немога да я разбера. Просто когато е с мъжки кучета аз се чувствам мн по спокойна! :rolleyes:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:44 PM
Еми какво да се прави,пусти му и характер.Аз съм имала случаи в които Мая пази бебето,немърда от количката,как види някои да се приближава и се озъбва ,викам си кфо му ста на тфа куче,ама то бебето.Сега не ползвам количка,а и тя излиза само сутрин и вечер НЯМА БЕБЕ НЯМА ЗЪБИ. ;D
Публикувано: 02 February 2009 - 10:19 PM
ZNA4I MOQ SU6TO NE MOGA DA GO RAZBERA 6TOTO POPRINCIP KAM JENSKI E DOBUR MA KAM MUJKO KI4E E UTVRATITELEN.AZ POKRAI NEGO DAJE IMAM I OPIT V RAZTARVAVANETO.A PUK OSOBENO S KOZI OVCI I TEM PODOBNI NIKOGA NEMA DA SE RAZVEREME A V NA6IQ GRAD IMA STARI HORA KOITO GLEDAT TEKIVA JIVOTVI I GI KARAT NA PA6A TAM KADETO GO IZVEJDAM I VE4E NQKOLKO PUTI PLA6TAM NE4IQ KOZA ILI OVCA ZARADI NEGO.NO NQMA KAK SE PAK TOVA E BULDOG I TOVA SI MU E GEN V NRAVA. ;) ;) :kuchence: :palec: