Американски булдог
Публикувано: 08 July 2008 - 11:51 AM
Нели душа не ме стряска така 14 кученца :o парво раждане ли е това било,ами нашия татко живее до пирогов казва се марко на 6г доста добре изглежда красив бял каквато е и наща ами да ти кажа незнам кога ще се раждат защото още не сме ходили на видеозон да се види все пак преи няколко дена я пуснахме.даи малко изнформация как протичат нещата
Публикувано: 08 July 2008 - 03:31 PM
да на майка й Тара беше 1 раж., ами за самото раждане незнам, аз отидох да ги видя на следващия ден, бяха прекрасни малки мишки. Но оживяха само 6 кученца, защото когато отиде да ги храни и няма някои човек да и помогне без да искаше смачка доста бебенца. Като наблюдател мога само да ти кайа че поне 1 сед трябва почти 24 часа да има някои при майката и бебета, за да се предодврати случилото с Тара и бебетата.
много готино, сега и аз искам кученца, но няма да имаме никога, за което май вече съжалявам, Апра я кастрирахме :'(
пожелавам ви успех и много радост с бъдещото поколение американчетааа
:blink: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
много готино, сега и аз искам кученца, но няма да имаме никога, за което май вече съжалявам, Апра я кастрирахме :'(
пожелавам ви успех и много радост с бъдещото поколение американчетааа
:blink: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 09 July 2008 - 09:12 AM
малко ме беше страх да не ми се паднат и на мен толкова бебета, също така незнам как бих се разделила с всички бебета, поне 1 щях да си оставя, а и най-важното много ми говориха колко болести има по женските кучета, и че ако я кастрирам след 1 разгонване имам 99% възможност да не се разболее от нищо свързано с женските проблеми.
а това че ти си стоиш повече вкъщи със сигорност щее е от полза за кученцата и мамчето. Спомям си че като се роди Апра, когато още бяха 14 ходихме да ги дохранваме с едни супер мини биберони, бяха супер сладки. :wub: :blink: :blink:
а това че ти си стоиш повече вкъщи със сигорност щее е от полза за кученцата и мамчето. Спомям си че като се роди Апра, когато още бяха 14 ходихме да ги дохранваме с едни супер мини биберони, бяха супер сладки. :wub: :blink: :blink:
Публикувано: 09 July 2008 - 11:44 AM
незнам защо са ти казали така парво разгонване и аиде кастрация по скоро проблеми ще има че не е родила поне така знам,аз след като роди ще я кастрирам че околко блока 100 песчета ни посрещат а аз познаи излизам въоражена с една тояга колко мене и почвам в кръг да се въртя ;D :rolleyes:а тя много си играе с кучетата около блока,а някои ми казваха че като минела година и половина щяло да превърти кучето щяло да хапе да стане зло при нас няма такова нещо ама ще видиме с кутретата.направо се моля да са не повече от 5.
Публикувано: 16 July 2008 - 01:50 PM
Цитат
по скоро проблеми ще има че не е родила поне така знам

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 July 2008 - 03:16 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 20 July 2008 - 05:41 PM
Цитат
мерси много за инфото,ние я държахме наща щото мъжа ни беше едричък с околко 20 кг повече от нас ама ето че пак не ни се получи :( :'(

Публикувано: 25 July 2008 - 06:15 PM
Явно не се разбираме.