абе хора не съм регистрирала в този форум за да определя ниакои породата на ку4ето ми тарсех хора които могат да ми дадат някакав савет отнсно отглеждането на куче от тази порода,но доколкото виждам май само си сравнявате кучетата на кой е по хубаво и т.н. което си е още една типична българска черта.
А що се отнася до Mijat май за него само неговите кучета са от породата АБ защото доколкото видях в форома който нов да се поя ви той оспорва породата на кучето им.На мен лично неговото мнение не може да ми повлиае по никакъв начин

Tedi mari,koliko sam shvatio ljudi su me pitali za mišljenje,ja sam rekao samo ono što mislim,a to mi ni slučajno ne treba uzimati za zlo.Ti imaš svog psa kojeg voliš najviše na svetu i tako treba da bude.Ali,to ne znači da jednog dana treba da upariš tog psa i njegove štence prodaješ kao American bulldog,samo se o tome radi.Puno sreće sa tim štenetom,lepo se zabavljajte,uživajte i ti i cela porodica sa njim,jer je pas najbolji čovekov prijatelj,a ljudi su oni koji ne valjaju i koji rade to što rade.Postoji jedna izreka-
što više poznajem ljude,sve više volim pse
Moj savet za tvoje štene,na osnovu onoga što sam video na fotografijama,je da pod hitno ubaciš tepih u sobu,jer u sobi ima puno parketa koji je jako klizav i neće valjati za njegove noge,uopšte !!!!!!!!!