Simokro,dobro došla,lepo je što ima novih članova buldožer društva
абе хора не съм регистрирала в този форум за да определя ниакои породата на ку4ето ми тарсех хора които могат да ми дадат някакав савет отнсно отглеждането на куче от тази порода,но доколкото виждам май само си сравнявате кучетата на кой е по хубаво и т.н. което си е още една типична българска черта.
А що се отнася до Mijat май за него само неговите кучета са от породата АБ защото доколкото видях в форома който нов да се поя ви той оспорва породата на кучето им.На мен лично неговото мнение не може да ми повлиае по никакъв начин

хора, ам.булдог го има в много варианти .има алапаха,има blue bulldog има и други,които можете да видите в саитовете. въпрос на много интерпретации.никой не може да твърди,че кучето му е точно ам.булдог аа не някой от другите подвидове и породи
Biserarak
1.Dali je neki pas American Bulldog ili nije,nema nikakve veze sa Alapaha-Blue Bulldogom i ostalima nazovi rasama,imaju veze sa American Bulldogom ali to nisu (Lana Lane malo experimentisala

) !!!!!!!!!
2.Evo jedan isečak iz intevijua sa JDJ-em vezanog upravo za ovu temu
Dr. J.: "What is the Alapaha Bulldog?"
John D.: "I really don't know what it is. I do know that I sold Lana Lane a dog several years ago and she told me that she bred it to some South Georgia bulldogs. I have seen one of her dogs and I thought it was an excellent looking bulldog. I have heard from other sources that the colors of some of her dogs are not typical for the American Bulldog."3.Koga zanimaju kompletni intervijui postaviću linkove