Американски булдог
Публикувано: 29 December 2009 - 12:25 AM
Здравейте и от мен, казвам се Маргит и от скоро съм горда притежателка на американски булдог - Крийчър
Видях,че вече има качени негови снимки,такаче родата е известна :) В момента е болничък и е на системи ,но съм сигурна,че савсем скоро ще се засечем с някои от вас по софийските поляни
Посъветвахаме да не го обличам,но му е прекалено студено навън,такаче ще се порадвам още малко на "раперското" му елече :) Първата вечер не съобразих да махна нещата,които може да докопа и виждате резултата
Весели празници :)
Посъветвахаме да не го обличам,но му е прекалено студено навън,такаче ще се порадвам още малко на "раперското" му елече :) Първата вечер не съобразих да махна нещата,които може да докопа и виждате резултата
Весели празници :)
Публикувано: 04 January 2010 - 11:07 PM
Цитат(ambull @ Jan 4 2010, 08:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това е Пако на 11 месеца, той се намира в Гърция на топло и няма нашите проблеми със студа

Ех , че е готин :) дано и наш Крийчър стане такова голямо и здраво добиче :) ambull , след 1 седмица безсънни нощи и дни по клиниките , кучо вече е добре - прескочи трапа
Публикувано: 10 January 2010 - 05:08 AM
Цитат(ambull @ Jan 8 2010, 05:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
на истина е красавец
Публикувано: 10 January 2010 - 11:04 AM
Цитат(bagcho @ Dec 12 2009, 12:44 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(eraser @ Dec 11 2009, 12:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
мале как прилича на мойта Хера само кадето е по-слаба от мойто дебеланче!
Хера ми е любимка! Ако знаеш от кога чакам да качиш снимки...!!!
Мерси, само да се прибера до вкъщи и ще кача обещавам. Да видиш малкия снегорин.
Публикувано: 13 January 2010 - 01:26 AM
Nismo se vec dugo videli i ovom prilikom sa malo zakasnjenja zelim vam sve najlepse u ovoj novoj godini
.Ovom prilikom evo jedan Shikanin noviji snimak

MK Snikana of Backyard 4 month
MK Snikana of Backyard 4 month
Публикувано: 13 January 2010 - 10:52 PM
Цитат(eraser @ Jan 13 2010, 07:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
малко актуални снимки от преди няколко дена. На едната изглежда че сериозно се е збила с лабрадора , ама не са спокойно
Станала е страхотно куче! Поздравления!
Публикувано: 14 January 2010 - 07:47 PM
Цитат(bagcho @ Jan 13 2010, 11:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(eraser @ Jan 13 2010, 07:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
малко актуални снимки от преди няколко дена. На едната изглежда че сериозно се е збила с лабрадора , ама не са спокойно
Станала е страхотно куче! Поздравления!
Мерси оценявамго !!! Станала е доста силна от постоянните игри с други кучета, до преди малко подлуди един доста по голям ротвайлер. Само да ви попитам вашите кучета как реагират като видят друго куче. Хера заляга по тревата като мишка отначало и после като се приблежът до нея и се подушат ги прави диви и щастливи. Немисля, че е страх, ама защо така заляга много ме дразни това.

Вход

Горе
Цитиране +