Цитат
Цитат
Кучето е страхотно.....!!! Относно дисплазията ... често стават грешки в диагнозите.
Гневното ви писмо ме провокира да се поразровя из Нета по темата и всъщност се убедих колко трудно се правят и разчитат снимките. В смисъл, че е много важна стойката при снимката, както и разчитането и.
Четох форум, в които се обсъждаше как на кучета са поставяни диагнози Дисплазия, пък се оказвало, че са напълно здрави.... Още повече, че кучето ви е доста младо (според мен няма и 6 месеца).
Какво ви накара да се съмняватв в дисплазия?
Поздрави.....
Никулио ,минахме през 6 доктора ,като се започне от ,д-р Златева (преподавател в Лесотехническия университет и практикуващ лекар в клиника "Св. Георги) ,д-р Паскалев ( преподавател и практикуващ лекар в Старозагорския ветеринарен Университет) д-р Златинов и д-р Замфиров (ветеринарна клиника "Анимо") лекарския екип на ветеринарна клиника "Син Кръст" ,също така преслушахме и лекарския екип на ветеринарна клиника "Свети Антим " в момента 4акаме да се видим и с д-р Василев от клиника "Анимо" който е правил със сигурност поне 9 или 10 операции "тройна остеотомия" за да чуем и неговото мнение .Искам да искажа голямата си благодарност на mik ,която единствена като развъдчик се обади и се заинтересува за какво става дума.
И докато минавахме през всичките тези доктори ,се наложи да го снимаме 2 пати тъй като първия път стойката не му беше абсолютно правилна (т.е. не му бяха достатъчно изпънати крачетата).
Какво да кажа още,сами виждате за какво страхотно куче става дума (поне за мен де ;) ,и как да не ме е яд на нашите тъй наречени развъдчици които правят какви ли не глупости за да скрият проблмите на своите кучета.Ще спра дотук тъй като сме в друга тема и не е редно да пиша за това,по касно ше кача ренгетновата снимка .
А снимката която публикувах на кучето е правена в деня когато навърши 6 месеца.