Голдън ретривър
Публикувано: 03 May 2006 - 09:18 PM
Публикувано: 04 May 2006 - 10:19 PM
Прикачени файлове
-
goldie9.JPG (66.77K)
Брой сваляния: 124

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 04 May 2006 - 10:20 PM
Прикачени файлове
-
goldie10.JPG (66.73K)
Брой сваляния: 114

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 04 May 2006 - 10:23 PM
Прикачени файлове
-
P1230_15.JPG (30.8K)
Брой сваляния: 124

Публикувано: 04 May 2006 - 10:25 PM
Прикачени файлове
-
P0204_23.JPG (32.36K)
Брой сваляния: 125

Публикувано: 05 May 2006 - 10:19 AM
Много ми харесват като характер и външен вид,но ме притеснява факта,че повечето собственици на Golden имат къщи и ги гледат на двора.Дали не се мъчи животното на по-малко пространство?Споделете опит..
Публикувано: 05 May 2006 - 10:37 AM
Цитат
Много ми харесват като характер и външен вид,но ме притеснява факта,че повечето собственици на Golden имат къщи и ги гледат на двора.Дали не се мъчи животното на по-малко пространство?Споделете опит..
Това изобщо не е вярно - повечето собственици, които аз познавам (а аз познавам много от тях, вервайте ми b) ) живеят във дву- и три-стайни апартаменти. Кучетата от тази порода имат способността да се нагаждат към околната им среда и начина на живот на собствениците, така че изобщо няма проблем в това отношение.
За повече факти и съвети - ТУК!
Публикувано: 05 May 2006 - 10:52 AM
Голдъна не е куче, което да вържеш пред къщата си и то да пази. Тази порода е твърде общителна и с много добър нрав angelpik . А мое мнение е, че те са сравнително нежни и зимата през нощта навън не ми се вижда добра идея.
За моята муцунка мога да ти кажа, че изразходва навън повечето енергия - аз я разхождам 3 пъти поне час, а тя тича и се закача! Само се чуди как да си намери нова занимавка. Когато е в къщи, не е много активна, когато й се прииграе идва с играчката и чака да й се обърне внимание. w)
Единственото, което би могло да ти създаде проблем при отглеждането на голдън в апартамент според мен са дългите разходки, защото едно такова злато се нуждае от доста тичане.
Това е от мен!
Дано си вземеш голдън и се присъединиш към нас BEER ! Успех!

Публикувано: 05 May 2006 - 12:05 PM
То не зависи от това къде го гледаш,а по колко време за разходки ще му отделяш r) Това е моето мнение

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 05 May 2006 - 12:17 PM
Цитат
страхотна снимка, благодаря на bushkata за нея и не само... :)
Супер е снимката, и наистина се забавляват.Аз вече си знам , ако имам ходене и не може с кучета , ги пращам на курорт и даже не искат да си ходят после:)
Публикувано: 05 May 2006 - 12:20 PM
Много по -лошо ще се чувства ако живее в двор и никой не го поглежда не общува с хора , отколкото да живее в апартамент и да е член на семейството.
Аз имам два голдена и живеем в апартамент , не съм забелязала да и е тясно.
Публикувано: 05 May 2006 - 01:14 PM
Цитат
Изглежда прекрасна и много игрива.А както порчетах и много обичана , какво повече му трябва от това на един голден.
ДА ти е жива и здрава красавицата
Не, още не се е разгонила.
Голяма е скица! Постоянно измисля някакъв нов маймунджулък oleeee . Радвам се, че не само аз като нейна стопанка я намирам захубава и сладка. w) Благодаря за комплиментите! Ще взема да се възгордея, та няма да се говори с мен! b)
Шегувам се де. l)
Иначе и ние сме в тристаен апартамент, в едната стая влиза безкрайно рядко, но явно не й прави голямо впечатление. dribble

Публикувано: 05 May 2006 - 04:55 PM
Наистина бих искала да се присъединя към собствениците на тази порода,но за съжаление все пак ще ми трябва по-голяма квартира за такова съкровище като Голдън-а и естествено време за да му осигурим нужните грижи.В момента работим заедно с приятеля ми от 09 сутринта до 18 ч вечерта и кученце би се чувствало супер зле само по цял ден.
Което ме прави доста нещастна защото цял живот съм живяла със животни -я куче,я котка, я двете заедно b)
Нооо да не ви занимавам повече с моите терзания.Надявам се скоро да имам възможност да гледам куче 1super
Публикувано: 05 May 2006 - 07:15 PM
шапка ти свалям! Браво, чудесно е да мислиш за животинката! Някои не се замислят дали ще имат възможността да гледат куче например, но си взимат и после bash . Ако си останеш със желанието съм сигурна, че ще успееш да наредиш нещата и да си вземеш голдън или някое друго кученце.
Успех отново! victoryVVV