Голдън ретривър
Публикувано: 05 May 2006 - 12:05 PM
То не зависи от това къде го гледаш,а по колко време за разходки ще му отделяш r) Това е моето мнение

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 05 May 2006 - 12:17 PM
Цитат
страхотна снимка, благодаря на bushkata за нея и не само... :)
Супер е снимката, и наистина се забавляват.Аз вече си знам , ако имам ходене и не може с кучета , ги пращам на курорт и даже не искат да си ходят после:)
Публикувано: 05 May 2006 - 12:20 PM
Много по -лошо ще се чувства ако живее в двор и никой не го поглежда не общува с хора , отколкото да живее в апартамент и да е член на семейството.
Аз имам два голдена и живеем в апартамент , не съм забелязала да и е тясно.
Публикувано: 05 May 2006 - 01:14 PM
Цитат
Изглежда прекрасна и много игрива.А както порчетах и много обичана , какво повече му трябва от това на един голден.
ДА ти е жива и здрава красавицата
Не, още не се е разгонила.
Голяма е скица! Постоянно измисля някакъв нов маймунджулък oleeee . Радвам се, че не само аз като нейна стопанка я намирам захубава и сладка. w) Благодаря за комплиментите! Ще взема да се възгордея, та няма да се говори с мен! b)
Шегувам се де. l)
Иначе и ние сме в тристаен апартамент, в едната стая влиза безкрайно рядко, но явно не й прави голямо впечатление. dribble

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 05 May 2006 - 04:55 PM
Наистина бих искала да се присъединя към собствениците на тази порода,но за съжаление все пак ще ми трябва по-голяма квартира за такова съкровище като Голдън-а и естествено време за да му осигурим нужните грижи.В момента работим заедно с приятеля ми от 09 сутринта до 18 ч вечерта и кученце би се чувствало супер зле само по цял ден.
Което ме прави доста нещастна защото цял живот съм живяла със животни -я куче,я котка, я двете заедно b)
Нооо да не ви занимавам повече с моите терзания.Надявам се скоро да имам възможност да гледам куче 1super
Публикувано: 05 May 2006 - 07:15 PM
шапка ти свалям! Браво, чудесно е да мислиш за животинката! Някои не се замислят дали ще имат възможността да гледат куче например, но си взимат и после bash . Ако си останеш със желанието съм сигурна, че ще успееш да наредиш нещата и да си вземеш голдън или някое друго кученце.
Успех отново! victoryVVV

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 05 May 2006 - 10:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2006 - 01:17 PM
Цитат
bl) Е тва е яко
Да, както и това:
Прикачени файлове
-
post_29_1139103519.jpg (49.74K)
Брой сваляния: 58

Публикувано: 09 May 2006 - 07:12 PM
Прикачени файлове
-
goldi1.JPG (36.83K)
Брой сваляния: 58

Публикувано: 10 May 2006 - 06:35 PM
Ами да! Нали си ми е малката принцеса... l)
Жалко, че не мога да ви покажа снимки от вън. Тези снимки съм ги правила с камерата на компа, само една е с телефон. Фотоапарата ни не е цифров, а нямам скенер. Дано скоро се справя с този проблем и ви покажа снимки на лигличка в стихията й. b)

Публикувано: 15 May 2006 - 08:22 PM

Публикувано: 16 May 2006 - 09:52 AM
Публикувано: 16 May 2006 - 04:08 PM
За нюфовете бих поспорила, но нали той има голдън от 2 години, а аз едва от 5 месеца. ouu

Публикувано: 16 May 2006 - 04:14 PM
Цитат
Хихи, зад ника "Topsi" се крие жена b)