Голдън ретривър
Публикувано: 05 May 2006 - 10:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 May 2006 - 01:17 PM
Цитат
bl) Е тва е яко
Да, както и това:
Прикачени файлове
-
post_29_1139103519.jpg (49.74K)
Брой сваляния: 58

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 09 May 2006 - 07:12 PM
Прикачени файлове
-
goldi1.JPG (36.83K)
Брой сваляния: 58

Неуспехът не означава,че си пропилял времето си,а че имаш причина да започнеш отначало.
Публикувано: 10 May 2006 - 06:35 PM
Ами да! Нали си ми е малката принцеса... l)
Жалко, че не мога да ви покажа снимки от вън. Тези снимки съм ги правила с камерата на компа, само една е с телефон. Фотоапарата ни не е цифров, а нямам скенер. Дано скоро се справя с този проблем и ви покажа снимки на лигличка в стихията й. b)

Публикувано: 15 May 2006 - 08:22 PM

Публикувано: 16 May 2006 - 09:52 AM
Публикувано: 16 May 2006 - 04:08 PM
За нюфовете бих поспорила, но нали той има голдън от 2 години, а аз едва от 5 месеца. ouu

Публикувано: 16 May 2006 - 04:14 PM
Цитат
Хихи, зад ника "Topsi" се крие жена b)
Публикувано: 16 May 2006 - 08:59 PM
Цитат
Цитат
Хихи, зад ника "Topsi" се крие жена b)
d) Знам, но имах в предвид стопанина на другия голдън. l)

Публикувано: 17 May 2006 - 10:44 AM
Но по изложби в Сърбия съм виждала , шапки , шалове ръкавици изплетени от козината на голдени:)
Някъде четах че дрехите от кучешка козина успокояват артритни заболявания.
Та така ако можеш , започваш да събираш и плетеш.
Аз отдавна имам идея такава че в къщи са двама производители , ама като не мога:(
Ако някой знае как се прави , искам уроци
Публикувано: 17 May 2006 - 10:56 AM
Плетенето не е проблем. Проблем е преденето... Според моите етнографски познания, вълната се събира, трябва да се изпреде, за да стане на прежда и тогава се плете. Е тоя момент с преденето... oleeee
Аз пък си мечтая да намеря някой, дето да произвежда от кучешки косми от онези платове (не си спомням как се казваха), дето не са предени и плетени или тъкани. Продаваха се от типа на мокети. ПластЕна вЪлна ли се казвашеее - не помня. Тя гритината къса остра козина за шал не става, ама най-малкото топла постелка за самата нея ще излезе супер! super best
А какъв страхотен черен килим става... bravoS

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 17 May 2006 - 11:13 AM
Цитат
Права си.

Публикувано: 17 May 2006 - 11:32 AM
Преди много много години се разхождам по улиците с Нюфката и гледам един бутик(те тогава наистина си бяха рядкост и ....) Влизам вътре и един половер - черен , супер мек Абе страшно много ми хареса , питам аз колко струва и някъде към 300 лв. май беше аз работех за малко по малко цял месец :(
Аз понеже съм доста учудена че другите струваха далеч по-малко , та жената ми обяснява че бил от козината на нюф , и отнемало много време и т.н.
Тръгвам си аз и си взимам жената отпред врата и продавачката ( която се оказа и собственик) като я видя и започнаха едно уговорки да и събирам козината като я реша и т.н. :)
Публикувано: 17 May 2006 - 12:44 PM
Публикувано: 17 May 2006 - 12:52 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!