Голдън ретривър
Публикувано: 03 September 2008 - 11:14 AM
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си :blink:
Поздрави!
Публикувано: 03 September 2008 - 11:53 AM
Цитат
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си :blink:
Поздрави!
ФОРУМА СИ Е ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Новини от фронта:
1.Роксана е разгонена :P
2.След много битки беше вкарана в банята и изкъпана B)

Публикувано: 03 September 2008 - 11:57 AM
Цитат
Поздрави!
За този форум чакам вече,няколко дни администратор да ми активира акаунта.И почти съм им сърдита и мисля да не влизам :blink:
Публикувано: 03 September 2008 - 12:14 PM
Публикувано: 03 September 2008 - 12:51 PM
Цитат
T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което да си активирам акаунта там. :rolleyes: ;)
Публикувано: 03 September 2008 - 03:01 PM
Цитат
Цитат
T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което да си активирам акаунта там. :rolleyes: ;)
Това забавяне сигурно е било защото вече няколко седмици форума беше бъгнат ;), но сега всичко е ок :yahoo:
ИМАМ СТРАХОТНА НОВИНА!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: РОКСАНА НЯМА ДИСПЛАЗИЯ-КАТО ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИЯ И ДЕН КОЙТО БЕШЕ МИНАЛИЯ ДЕН /ВЕЧЕ Е НА 2 ГОДИНИКИ :wub:/! ДНЕС МАМА СЕ Е ОБАДИЛА НА ЛЕКАРЯ КОЙТО ТОГАВА БИЛ В ОТПУСК И КАЗАЛ, ЧЕ САМО НА ЕДНАТА СТАВА ИМА НАЙ-ЛЕКАТА СТЕПЕН, А ДРУГИТЕ СА НАПЪЛНО ДОБРЕ :yahoo: КАК СЕ БЯХ ОПЛАШИЛА КАТО НИ КАЗАХА, ЧЕ ИМА ВИСОКА СТАПАН... НАПРАВО МИ ИДВА ДА И СКЪСАМ ДИПЛОМАТА НА "ЛЕКАРКАТА" КОЯТО НИ КАЗА ТОВА :angry:... ТАКИВА МИСЛИ МИ МИНАХА ПРЕЗ ГЛАВАТА, НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е ДОБРЕ :wub:

Публикувано: 03 September 2008 - 03:38 PM

Публикувано: 04 September 2008 - 06:49 PM
Публикувано: 04 September 2008 - 07:22 PM
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.
veronika колко е голяма Киара?
И по колко (като километри, или пък време) карате колело?
А тя с повод ли е до тебе или пусната?
И аз отскоро почнах с моето куче, но по съвсем малко ( за да свикне, тя е на 6м.). И като цяло аз и доста бавничко си карам ( да мога винаги да си пусна краката на земята, ако случайно се задърпа нанякъде).
Завоите ни също са едни такива плавни ... и ми е винаги от външна страна ( ако карам и тя ми е от дясно, завивам на ляво, за да остане кучето от външна страна)
Иначе от спането без бели след това и аз съм много доволна ;D
Публикувано: 04 September 2008 - 07:48 PM
Цитат
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.
Мислихме по този въпрос, но най-вероятно ще е другия път. ;)

Публикувано: 05 September 2008 - 10:43 AM
Публикувано: 05 September 2008 - 11:59 AM
Аз имам едно клипче от преди около година как я разхождам Роксана в игрището с колело, но е на някакъв диск! Ако го намеря, ще го кача някъде и ще дам линк ;) Ние се разхождаме с колело около 10-15 км горе-долу-от нас до края на парка и обратно :blink:С почивки до една чешма, но само когато е по-хладно сега лятото ;)

Публикувано: 05 September 2008 - 12:53 PM
Публикувано: 05 September 2008 - 01:00 PM
Цитат
Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)
Я пусни някоя снимка да го видим :P

Публикувано: 05 September 2008 - 01:07 PM
Цитат
Цитат
Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)
Я пусни някоя снимка да го видим :P
В момента нямам снимки на компютъра на работата ми.Като се прибера вкъщи ще сложа да го видите бебето ми.
Иска ми се да излиза навън докато е по топличко.А не като стане -20 градуса да са му първите разходки :)
А твоята е много сладка,снимките и с дрехите са уникални,много ги харесвам :) ;D

Вход

Горе
Цитиране +