Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1801 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 September 2008 - 07:59 PM

Цитат

е това е наистина хубава новина!!много се радвам за Роксито :yahoo: :wub:

Благодаря Вероника :blink:А междувременно какво става с Киара? Я разкажете нещо интересно покрай нея :P
User's Signature

#1802 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 09:04 PM

Има ли Софийски Голденчета,който да ги разхождат в Южния парк? Моето бебе след месец вече,ще може да излиза навън. :sedni!:
User's Signature

Качена снимка

#1803 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 06:49 PM

еми какво за нея тя си живее царски!!напоследак дайе нещо взе да ми се лигави много като дори днеска като се вурнах я видях да ми яде едни гащи ;Dпочнахме тренировки с колело и откакто ходим така на разходка определено е много по в кондиция :->)че и аз покрай нея ще направя стегнати задни части :P намерихме едно поле точно над приятеля ми къщата само се пресича пътя към Поморие и ходим там да я разхождам!!лошото е (за мен) че там има много мишки и тя се превъзбужда и полудява и изобщо не чува като я викам и имам чувството че ако си тръгна изобщо няма да забележи!!общо взето добре си изкарва лошото е че нямам снимки понеже ми го няма апартчето ама ще наваксам  :blink:

#1804 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2008 - 07:22 PM

Здравейте на всички голдънчета и стопаните им! :)
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.
veronika колко е голяма Киара?
И по колко (като километри, или пък време) карате колело?
А тя с повод ли е до тебе или пусната?
И аз отскоро почнах с моето куче, но по съвсем малко ( за да свикне, тя е на 6м.). И като цяло аз и доста бавничко си карам ( да мога винаги да си пусна краката на земята, ако случайно се задърпа нанякъде).
Завоите ни също са едни такива плавни ... и ми е винаги от външна страна ( ако карам и тя ми е от дясно, завивам на ляво, за да остане кучето от външна страна)
Иначе от спането без бели след това и аз съм много доволна  ;D

#1805 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 07:48 PM

Цитат

Здравейте на всички голдънчета и стопаните им! :)
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.

Мислихме по този въпрос, но най-вероятно ще е другия път.  ;)
User's Signature

#1806 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 10:43 AM

еми не мога да ти кажа с точност колко километра!!но правим почивки!аз я водя отн ляво да не е до веригата на колелото и е на повод и да и аз карам бавно по завойте а на прав път си карам със средна скорост но никога не я карам да бяга в галоп(нз дали при кучетата се казва така)а тя е на година и 1 месец!обаче с времето и километрите да ти кажа също че не се юрнахме отведнъж а постепенно увеличавам времето сега караме около половин час че и нагоре

#1807 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 11:59 AM

Ние също правим тренировки с колело. В града сме много малко хората които така си разхождат кучовците. Даже с изненада миналия ден видях още един човек който си разхожда така голдъна, но много зле е научен! :o :huh:Кучето е от лявата страна и тича буквално по средата на улицата като доста се дърпа :- Само да мине някой по-голям идиот с кола и кучето е... По едно време се спряха /това беше вече в парка/ и го заприказвах и му казах, че е малко опасно а той азва-"Ами нали я държа" :o
Аз имам едно клипче от преди около година как я разхождам Роксана в игрището с колело, но е на някакъв диск! Ако го намеря, ще го кача някъде и ще дам линк ;) Ние се разхождаме с колело около 10-15 км горе-долу-от нас до края на парка и обратно :blink:С почивки до една чешма, но само когато е по-хладно сега лятото ;)
User's Signature

#1808 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2008 - 12:53 PM

Дали мога една седмица след третата ваксина да го извеждам навън.Прочетох различни мнения,за това,но много ме е страх да не се разболее от тези гадни болести.А пък много искам да почне да тичка навън,вкъщи му е тясно и само се гонят с котката  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1809 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 01:00 PM

Цитат

Дали мога една седмица след третата ваксина да го извеждам навън.Прочетох различни мнения,за това,но много ме е страх да не се разболее от тези гадни болести.А пък много искам да почне да тичка навън,вкъщи му е тясно и само се гонят с котката  ;D

Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)
Я пусни някоя снимка да го видим :P
User's Signature

#1810 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2008 - 01:07 PM

Цитат

Цитат

Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)

В момента нямам снимки на компютъра на работата ми.Като се прибера вкъщи ще сложа да го видите бебето ми.
Иска ми се да излиза навън докато е по топличко.А не като стане -20 градуса да са му първите разходки :)
А твоята е много сладка,снимките и с дрехите са уникални,много ги харесвам :) ;D
User's Signature

Качена снимка

#1811 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 01:08 PM

Цитат

Цитат

Цитат

В момента нямам снимки на компютъра на работата ми.Като се прибера вкъщи ще сложа да го видите бебето ми.
Иска ми се да излиза навън докато е по топличко.А не като стане -20 градуса да са му първите разходки :)
А твоята е много сладка,снимките и с дрехите са уникални,много ги харесвам :) ;D

Благодаря  :izcherven: Готви се и за колекция зима 2008-2009  ;D
User's Signature

#1812 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 07:55 PM

еми че то и аз я държа от лявата страна!!!??? :o

#1813 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 08:08 PM

От голямо значение е къде точно карате колело, ако е на улицата по всички правила за движение трябва да караш в дясното платно, което означава, че ако Киара е от лявата ти страна е между теб и колите, което не е хубаво - може да се дръпне, да влезе по-навътре в улицата, някоя кола да мине по-близо! За това, ако карате по пътищата по-хубаво е да ти е от дясно ! Аз с Рей и Чара колело карам само в градинката и Рей е от ляво, а Чара от дясно - просто така са свикнали да ходят когато сме на разходка и ми се струваше излишно да развалям реда, но не караме по улици, именно защото ме е страх от коли !

#1814 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 08:30 PM

Цитат

еми че то и аз я държа от лявата страна!!!??? :o

Ако караш на бзопасно няма проблем, но кучето се движеше по средата на улицата!
User's Signature

#1815 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2008 - 10:14 AM

Ей Голдени,събота и неделя не се ли събирате някъде на разходки  :blink: За София става въпрос  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1816 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 10:55 AM

Цитат

Ей Голдени,събота и неделя не се ли събирате някъде на разходки  :blink: За София става въпрос  ;)

http://bulgoldens.co...topic.php?t=131

Я виж това, но не знам дали трябва да сте членове на клуба за да присъствате... Някой който е образцов ученик да каже ;D
User's Signature

#1817 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 September 2008 - 12:34 PM

Аааа това е яко.Според това което прочетох,мисля че всеки може да отиде който има голден  :-
Мммм не знам.МАй не е само за членове!?

Само аз ли нямам регистрация във golden-bg.com
User's Signature

Качена снимка

#1818 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 01:20 PM

Цитат

Аааа това е яко.Според това което прочетох,мисля че всеки може да отиде който има голден  :-
Мммм не знам.МАй не е само за членове!?

Само аз ли нямам регистрация във golden-bg.com

Този сайт който ти дадох е на www.bulgoldens.com който е на Български Голдън Ретривър Клуб, а този за който пишеш е на Национален Голдън Ретривър Клуб. Преди са били един клуб, но после е станало нещо и са се разделили...  :rolleyes: Да не объркам нещо, че и аз не съм много наясно със нещата :sos:
User's Signature

#1819 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 10:01 PM

Роксана ме ИЗРЪМЖА :o /не на игра/! Тя си лежеше, аз отидох до нея, погалих я с крака, тя полегна на една страна и ме изръмжа доста злобно :oНе разбирам тази нейна проява...  :rolleyes: След това и се скарах и я обърнах в подчинена поза, но тогава нищо не направи а се покори и ме гледаше с тъжни очи, но защо ме изръмжа...  :( НИКОГА преди не го е правила...  :sos:
User's Signature

#1820 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2008 - 10:24 PM

Може да си я изплашила без да искаш... Знам ли ... Реагирала си много добре, не мисля, че ще имаш проблеми за напред- ясно си й показала , че това не й е позволено ! Рей веднъж изръмжа на сестра ми , бяхме на вън с още хора и кучета, сеста ми го настъпи без да иска и той се обърна към нея с ръмжене- подозирам че в началото дори не разбра, че е тя, аз веднага му казах НЕ и го сложих в подчинена поза и не сме имали повторение на тази ситуация !

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни