Голдън ретривър
Публикувано: 13 November 2004 - 11:05 AM
Цитат
mi dobre tedi davai se taka -po golemiat e vinagi prav i da vidim do kude she stignesh !!!!!!
дО каде ли ще стигне ????
ами ще ти кажа много по напред от тебе ще стигне ....
аз самата сам доста голяма и не спирам да се уча от хората тука а спецялно за ващта порода нямате грижи има клуб с толкова много достойни ку4ета....
и НОРИ е малка но е надживяла годините си на тема кинология и знаеш ли защо ???
ами много е просто слушала е по големите и виж до каде е стигнала...
1. ИМА КУЧЕ ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ (И НЕ САМО)
2.ИМА ЗАВИДНИ ЗНАНИЯ ЗА ПОРОДАТА СИ
3.СПАЗВА НОРМИТЕ И ПРАВИЛАТА ЗАТОВА ХОРА ПОГОЛЕМИ С 20 ГОДИНИ ОТ НЕЯ Я ВЪЗПРИЕМАТ КАТО РАВНОСТОЙНА И ПРИЯТЕН САБЕСЕДНИК....
ТА ЗАТОВА МИСЛЯ, ЧЕ И ЕЛАПСОДИЯ ЩЕ СТИГНЕ ДАЛЕЧ ЗААЩОТО ОПРЕДЕЛЕНО МОМИЧЕТО ЯВНО ПРЕМЕРИ НА ВЕЗНИТЕ МЕЖДУ ТЕБЕ И НОРИ И ПРИЕ 100% ПРАВИЛНАТА ПОСОКА КОЯТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ ТИ.....

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 13 November 2004 - 02:31 PM
a za posokata -kava posoka e zela Ma! pak niama da si zeme ot razvudnik zashtoto hiliada puti kaza momi4eto : TEHNITE NE IZKAT DA DADAT MNOGO PARI ZA KU4E . a ti mnogo znaeshtata kvo sa ti napravili magazinite 4e komentirash vuobshte ))))) : !!!!
Публикувано: 13 November 2004 - 03:03 PM
Цитат
mi az golemite slu6ah iza tva sum na tva deredje- s malko ku4ence bez rodoslovie i nikukuv shans za takova!!!!! ) :
ако си слушала големите то не си питала когото трябва...
когато 4овк го боли зъб ходи на стоматолог когато иска ку4е се съвтва с кинолог !!!!

MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 13 November 2004 - 03:54 PM
Аххххх,ще умра!
Не винаги по-големите знаят повече(всъщностп е много неправилно да се мисли "аз съм по-възрастен и знам повече"),за това аз казвам СЛУШАЙТЕ ПО-ОПИТНИТЕ!!!Аз от две години се знимавам с кинология и това което знам(което честно казано е много малко) се дължи на : слушане на по опитните,книги,интернет,списания,грижи за кучето и най-вече желание!
--------
Колкото до пострадването от зоомагазините....ами чудя се дали да разказвам отново случката с чау-чау в магазин и обяснинията на продавача?Моето куче е от магазин и по мноооого,ама много голяма случайност е здраво и с нормално родословие,защото собствениците на бащата го дали там,оставили си координотие и на клуба,паспорта на кучето с визитка на ветеринарен лекар и когато купихме кучето получихме всичко това за да може да си вземем родословието,а не хвърчащи листове от бащата и майката!Кучето се гледаше в малък аквариум,като хамстер и ако не го взехме един ден след като биеше оставено там може би щеше да е болно!И....познаййте цената-600лв,а после разбрахме че ако сме си го взели от родителите направо щеше да е около 400лв....правете сравнение.
Иако Агичка беше разгледала по-добре site на клуба любимата си порода щеше да разбере защо се оплакваме от болни кученца на високи цени с фалшиви родословия!
Не винаги по-големите знаят повече(всъщностп е много неправилно да се мисли "аз съм по-възрастен и знам повече"),за това аз казвам СЛУШАЙТЕ ПО-ОПИТНИТЕ!!!Аз от две години се знимавам с кинология и това което знам(което честно казано е много малко) се дължи на : слушане на по опитните,книги,интернет,списания,грижи за кучето и най-вече желание!
--------
Колкото до пострадването от зоомагазините....ами чудя се дали да разказвам отново случката с чау-чау в магазин и обяснинията на продавача?Моето куче е от магазин и по мноооого,ама много голяма случайност е здраво и с нормално родословие,защото собствениците на бащата го дали там,оставили си координотие и на клуба,паспорта на кучето с визитка на ветеринарен лекар и когато купихме кучето получихме всичко това за да може да си вземем родословието,а не хвърчащи листове от бащата и майката!Кучето се гледаше в малък аквариум,като хамстер и ако не го взехме един ден след като биеше оставено там може би щеше да е болно!И....познаййте цената-600лв,а после разбрахме че ако сме си го взели от родителите направо щеше да е около 400лв....правете сравнение.
Иако Агичка беше разгледала по-добре site на клуба любимата си порода щеше да разбере защо се оплакваме от болни кученца на високи цени с фалшиви родословия!
Публикувано: 13 November 2004 - 06:02 PM

MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322
Публикувано: 15 November 2004 - 03:50 PM
e jalko ) : tamun misleh 4e she stanem tri.no i tova she stane ne se priresniavai. a tedi na Nana purvata razhodka she e v petuk.ti koia smiana si .moje zaedno da gi izvedem niakude- niakoi park ili gradinka.ako izkash mi pishi na li4nia ! ( : )