Голдън ретривър
Публикувано: 12 November 2004 - 01:40 PM
Цитат
blabla bla ! be nali elapsodia se oplakvashe 4e ne tursi ku4e s rodoslovie zashtoto e skupo puk izvednuj ne i e skupo !!! o ne ot4aivate me hora !!!!!!!!!!!!!
Atichka как да не е скъпо-всяко куче с родословие е по-скъпо от тези, които се развъждат нехайно.
Я по-спокойно-нещо си се изнервила:-D
Публикувано: 12 November 2004 - 04:56 PM
Знаете ли мен какво ме дразни най-много? Това тук, ако не ме лъжат очите, е темата за Голдън ретрийвър, а не е дискусия и клюкарница - свободен стил.
Сигурно не съм единствената заблудена, че новото съобщение е някакъв интересен материал за породата.
Не опорочавайте темата с разни от сорта "blabla bla ! be nali elapsodia se oplakvashe 4e ne tursi ku4e s rodoslovie zashtoto e skupo puk izvednuj ne i e skupo !!! o ne ot4aivate me hora !!!!!!!!!!!!!"
Личи си май, кой наистина обича голдъните и кой просто се перчи с модерно куче...
Сигурно не съм единствената заблудена, че новото съобщение е някакъв интересен материал за породата.
Не опорочавайте темата с разни от сорта "blabla bla ! be nali elapsodia se oplakvashe 4e ne tursi ku4e s rodoslovie zashtoto e skupo puk izvednuj ne i e skupo !!! o ne ot4aivate me hora !!!!!!!!!!!!!"
Личи си май, кой наистина обича голдъните и кой просто се перчи с модерно куче...
Публикувано: 12 November 2004 - 09:31 PM
ne prosto vie me iznervihte. edin e kazal niakoga si 4e magazinite za loshi i aide vsi4ki-tipi4no bulgarsko,stadno povedenie !!! ) : ne se surdia na elapsodia a na vas zashtoto ne ia slushate .tia kolko stranici obiasniava 4e tehnite ne izkat da dadat mnogo pari za ku4e ama vie si znaete svoeto-razvudnik ta razvudnik. a za komentara 4e 4oveka se zanimava s porodata- to4no vie tvurdite 4e osven v razvudnika ot nikude drugade ne mojesh da si zemesh hubavo ku4e !! of kazah vi za taia tema s vas ne izkam da govoria shtoto to4no vie ste tezi koito si tup4at samo svoito !
P.S. i 4oveka ot deto si zeh ku4eto se zanimava s porodata !!!
P.S. i 4oveka ot deto si zeh ku4eto se zanimava s porodata !!!
Публикувано: 12 November 2004 - 10:08 PM
Съгласна съм с Теди - нека да спрем да задръстваме темата със спорове...
Така, за обявата:
Мартин Николов е от управителния съвет на клуба, и се явява един вид посредник. Всъщност лабрадорчето е на жена със изкуствена става и няма възможност да гледа кучето. Той каза, че кучето е много силно и се нуждае от многооо ядене и разходки, и каза много да се помисли преди това.
Аз мисля, че мога да се справя - ще му се осигури достатъчно разхождане, а за храната - баща ми знае,че на кучето му е необходимо много ядене, а и лабрадорите са си лакоми кучета...В краен случай котката ми ще я дам на дядо ми да я гледа - на него му трябва някакво животно да му прави компания. :)
Така, за обявата:
Мартин Николов е от управителния съвет на клуба, и се явява един вид посредник. Всъщност лабрадорчето е на жена със изкуствена става и няма възможност да гледа кучето. Той каза, че кучето е много силно и се нуждае от многооо ядене и разходки, и каза много да се помисли преди това.
Аз мисля, че мога да се справя - ще му се осигури достатъчно разхождане, а за храната - баща ми знае,че на кучето му е необходимо много ядене, а и лабрадорите са си лакоми кучета...В краен случай котката ми ще я дам на дядо ми да я гледа - на него му трябва някакво животно да му прави компания. :)
Публикувано: 12 November 2004 - 10:34 PM
Хайде да се оговорим-може би в неделя при голямата поляна на входа на парка?
-------------
elapsoida,много се радвам!Дано баща ти да се съгласи,а ако не-прати ми го на мен аз ще му обясня:)))))))Надявам се атичка да е разбрала сега кой е М.Николов и каква функция извършва в клуба!
П.С. Само да не се прехранва лабрадорчето,защото са предразположени към напълняване.Но нали за това е храната за лабрадори на Роял Канин:)))
-------------
elapsoida,много се радвам!Дано баща ти да се съгласи,а ако не-прати ми го на мен аз ще му обясня:)))))))Надявам се атичка да е разбрала сега кой е М.Николов и каква функция извършва в клуба!
П.С. Само да не се прехранва лабрадорчето,защото са предразположени към напълняване.Но нали за това е храната за лабрадори на Роял Канин:)))
Публикувано: 12 November 2004 - 10:50 PM
Цитат
Ами, първо баща ми трябва да се върне от командировка и да обсъдим какво ще се прави. Той ми обеща, че щом се върне, ще решим този въпрос. Той трябва да се върне утре, така че се надявам до понеделник да стане ясно. :)))))
Bravo detenze dano vsi4ko mine uspeshno i tatko ti se saglasi i dai boje v vtornik da imash tozi mal4ugan udoma s tebe....

"QUALITY NEVER HAPPENS BY CHANSE "
MADE IN MEASURE KENNEL
MADE IN MEASURE KENNEL
facebook :Ekaterina Dineva
www.madeinmeasure.com
тел. 00 359 879 832 322