Голдън ретривър
Публикувано: 30 October 2008 - 02:19 PM

Първата снимка е малък опит от мен на една програмка :)

Яж на кака чорапите! Много са вкусни! На нея въобще няма да и трябват ! ;)

С Чоки :)

Сън , сладък сън ..... :)

Още един мой опит ;)

Тази ми е любимата ! ;D-Обичам те , майко , Земя ! :wub: ;D

Не се ли умори!? ;D

Ако искате още снимкии , само кажете ! ;D

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 31 October 2008 - 06:14 AM
Цитат
Ми такъв ни е контингента какво да се прави! Всеки койт има желание може да организира такова състезание стига да има достатъчно ентусиазъм.
Публикувано: 31 October 2008 - 01:15 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 01 November 2008 - 01:50 PM
Публикувано: 01 November 2008 - 02:25 PM
Цитат
Лабрадор :blink:
Публикувано: 01 November 2008 - 02:43 PM
Цитат
Да, голдънът е лесен за обучение, стига собственикът му да знае как и на какво иска да го научи. Животът с обучен голдън е песен!
КАСТРО, :Абе, ти чуваш ли ме?!: :pionercheta:
Публикувано: 04 November 2008 - 01:00 PM

Публикувано: 04 November 2008 - 02:10 PM
Публикувано: 04 November 2008 - 08:18 PM
Публикувано: 06 November 2008 - 03:38 PM
Цитат
За мен нещата са относителни и зависят от много неща. Например, в каква форма (физическа) е кучето, с какво се храни, какви добавки получава, в какво настроение е и, не на последно място, доколко му допада компанията на другото куче. Отделно всяко куче от каквато и да било порода си има собствен характер и е нормално едни да са по-мързеливи, а други по-активни.
Има кучета, с които Бенджи може да играе цял ден, има други с които наистина след 5-минутна борба му омръзва и или сяда/ляга мирно до мен, или си щъка наоколо в търсене на нещо по-интересно. А отидем ли на вилата извън града, започва едно тичане по околните поляни със съседските кучета и може да не се прибере с часове.
Както и да е, мисълта ми е, че Голдънът определено не е куче, на което 15 мин. разходка пред блока му е достатъчна (може би, за съжаление ;D ). Поне аз имам трудности с изморяването на куч :)
Цитат
Здравейте! Чакаме подробности за Бъди :)