Цитат
Моето куче(кокер) в неделя си игра с едно женско голдънче на 9 месеца, тичаха 5 минути и голданчето се измори и взе да си поляга, а моето лудееше около нея въпреки, че бяхме на разходка преди това един час ;D Много е красива, жалко че не си носих фотоапарата :wub:
За мен нещата са относителни и зависят от много неща. Например, в каква форма (физическа) е кучето, с какво се храни, какви добавки получава, в какво настроение е и, не на последно място, доколко му допада компанията на другото куче. Отделно всяко куче от каквато и да било порода си има собствен характер и е нормално едни да са по-мързеливи, а други по-активни.
Има кучета, с които Бенджи може да играе цял ден, има други с които наистина след 5-минутна борба му омръзва и или сяда/ляга мирно до мен, или си щъка наоколо в търсене на нещо по-интересно. А отидем ли на вилата извън града, започва едно тичане по околните поляни със съседските кучета и може да не се прибере с часове.
Както и да е, мисълта ми е, че Голдънът определено не е куче, на което 15 мин. разходка пред блока му е достатъчна (може би, за съжаление ;D ). Поне аз имам трудности с изморяването на куч :)
Цитат
Здравейте,надявам се да ме приемета като притежател на голдън.Имам голдън-Бъди (Бъд) ;)
Здравейте! Чакаме подробности за Бъди :)