Публикувано: 12 April 2009 - 12:34 PM
Козината , чесно казано не ме притеснява . Притесняваме повече това дали кучко ще е щастлив на двора , защото няма да е при сем . така , както едно куче в апартамент е със сем. . Но пък от друга страна като се замисля той , дори да е в апартамент няма да му се отделят никакви грижи и ласки от майка ми и баща ми ( най-вече мама ) . Всички казват , че няма начин да не го заобича такъв малък , слдък и тн. , но аз и знам характера и ми е пределно ясно , че ако кучето живее в апартамента тя колкото и да го харесва ще му говори лошо и ще пищи , напук на мене , защото не съм я послушала . И незнам .....за момента няма начин да си взема за в апартамента , най-малкото , защото съм финансово зависима от наще и когато кучето не е по тяхно съгласие няма да ми дават пари за него в никакъв случай . И за момента единствената ми алтернатива е Голдън в двора ( след като му минат 3-4 месеца , като попорасне ) . И после ще мисля да ги навивам в аппартамента . Та всъщност повече ме интересуваше според вас , дали кучко би се чувствал добре на двора . Ще го гледам царски . Идва ваканция , през която ще бъда посветена на него . Знам колко отговорности ще трябва да поема , но мисля че си струва , заради безрезервната любов на кучетата .
Поздрави ,
Мони!

Животните са като човека , но с по-малко недостатъци !