Публикувано: 14 May 2009 - 09:09 PM
След дъъъъъъъъъълъг преговор с родителите ми най-сетне успях донякъде да ги убедя да си взема голдън . Условието беше сама да си спестявам пари за купуване , хранене , играчки и изцяло за всичко . Те щяли да ми помагат само в крайни ситуации . Това ме устройва , но тук опира проблема с парите . Куче с доказан произход струва минимум 600 лева , които ще ми отнемат доста време да събирам от джобни . Вече наистина започвам да се чудя за някое без родословие , но все пак да знам , че няма болести . То няма гаранция за нищо , но все пак 1000% има хора които имат истински голдъни , макар и без родословие . Та ако имате случайно познати ,, които да продават бебета ще ви бъде много задължена . Знам ега колко хора ще ме нападнат със това : ти нямаш пари да купиш кучето , пък какво остава да се грижиш за него и тн . До някъде ще имате право но едно е 600 лева на куп а съвсем друго е 600 лева за повече време . Знам г/д колко ще бъдат раходите , особено за първите месеци . Г/д съм си премстнала всичко и знам че ще мога да го храня , глезя и отглеждан , без да бъде лишаван/а от нищо .

Животните са като човека , но с по-малко недостатъци !